παρακαλώ περιμένετε...

Σκορπιοι και αρνηση

  • sasha86 @ 26.03.2011 23:47
    a, den einai mono oi zugoi etsi dld....... dwse oso xrono antexeis akoma auti tin katastasi......... pou nomizw pws tha einai wspou na gnwriseis ton epomeno k mias p mpike anoiksi k plisiazei kalokairaki, dn nomizw n argiseis k polu..........
  • 12pm @ 26.03.2011 23:57
    Οτι αντεχω αντεχω. Να τον στησω στη γωνια δεν εχω προβλημα κανενα. Φοβαμαι μη με βρει επιθετικη και κανει πισω.
  • sasha86 @ 27.03.2011 00:34
    xaxaxa afou dn exeis problima n ton stiseis stin gwnia tote kanto toulaxiston tha katalabeis an filaei wraia.........
  • starman @ 27.03.2011 10:59
    Για τον σκορπιό ισχύει το ίδιο αν τον έχεις ωροσκόπο? Και αν είναι στην Αφροδίτη και στον Ερμή ο σκορπιός?
  • 12pm @ 27.03.2011 11:11
    Μα τα δυσκολα μ'αρεσουν! 
    Ελπιζω μονο να μην κανει πισω.
  • 12pm @ 27.03.2011 11:13
    Χαχαχα...Ποσο θα ηθελα ομως να κανει εκεινος μια αιφνιδιαστικη κινηση δεν περιγραφεται!!
  • starman @ 27.03.2011 11:31
    manini, λες "αν δεν εχεις αφρο στον σκορπιό"..εννοείς αν έχεις αφρο στον σκορπιό? Εαν η γυναίκα παρθένος έχει ωροσκόπο σκορπιό και ο άντρας ζυγός έχει αφροδίτη στον σκορπιό, τότε παίζονται παιχνίδια από τη μεριά του άντρα που έχει την αφροδίτη στο σκορπιό δηλαδή? 
  • vicky23 @ 27.03.2011 11:33
    να σε βρει επιθετικη ο σκορπιος??? δε νομιζω!!!!
  • starman @ 27.03.2011 11:41
    ναι,το φαντάστηκα αλλά ως σχολαστική παρθένος έπρεπε να το διευκρινίσω! χαχα! πού βρίσκω αυτές τις φατσούλες που βάζετε?
  • manini @ 27.03.2011 11:45
    δεν  θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου, αλλά απλά κάτι μου θύμισε από το μακρινό μου παρελθόν...αλλά απλά ξέρεις ότι, όταν ο άλλος είναι "κάπως" από την αρχή..μην περιμένεις να αλλάξει...πάντα έτσι θα είναι...μάλλον εσύ θα αλλάξεις...αν θες..είσαι και λιοντάρι ρε παιδί μου...
  • 12pm @ 27.03.2011 20:59
    Σας ευχαριστω πολυ για τα σχολια σας. Δειχνετε ενδιαφερον και κατανοηση. Εγω ΗΔΗ εχω αλλαξει πολυ απο τοτε που γνωριστηκαμε. Αλλος ανθρωπος εχω γινει. Κατα καποιο περιεργο τροπο εχει αναπτυχθει το ενστικτο μου που ηταν μωρο (χαχαχα) 
    Για αυτο κιολας με εχει μαγνητησει αυτος ο ανθρωπος. Δεν ειναι απλα οτι τον θελω (καταλαβατε ολες τωρα) ειναι οτι δεν θελω να τον χασω. Θα τρελαθω!
    Τελοσπαντων... θα δω τι θα γινει... Δεν ανοιγεται καθολου ρε παιδια, μα καθολου.
    Βεβαια, εγω σαν λιονταρι μπορουσα παντα να εκμαιευω πληροφοριες απο οποιον ηθελα αλλα αυτος με παιρνει ειδηση!
     
    Εχω ωροσκοπο λεων, αναδρομη αφροδιτη στην παρθενο και το μονο που εχω στο σκορπιο ειναι North Node (λυπαμαι δεν ξερω πως λεγεται στα ελληνικα)
     
  • 12pm @ 27.03.2011 21:04
    ΟΚ το κοιταξα και ειναι Β. Δεσμος στον σκορπιο. Δεν γνωριζω και πολλα.
  • 12pm @ 29.03.2011 11:29
    Βοηθεια!!!! 
    Εξαφανιστηκα για 1-2 ημερες και δεν με αναζητησε. Ομως σημερα πρωι πρωι ειδα οτι μου εστειλε email και μου λεει τα εξης
     
    Θελω να σε ευχαριστησω γιατι μου εδωσες θαυμασια πραγματα που πιθανον να μην καταλαβεις ποτε και που εγω ισως να μην μπορεσω ποτε να σου εξηγησω.
    Ευχομαι ο,τι το καλυτερο για εσενα και την οικογενεια σου -εννοει τα παιδια μου
    Ξερω πραγματικά οτι θα ακολουθησεις το δρόμο σου με αγαπη και πάθος.
     
    Δεν εχω απαντησει ακομα γιατι δεν ξερω πως να το εκλαβω. Μου λεει οριστικο γεια?
  • Gourounaki @ 29.03.2011 12:02
    ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΓΕΙΑ?
  • vikaki88 @ 29.03.2011 12:24
    διαβάζοντας το ποστ παρατηρώ πόσα στοιχεία έχω απο τον ωροσκόπο μου(σκορπιός) 
    και ερμηνεύοντας απο την δική μου πλευρά , ενώ δε θέλει προσπαθεί να ξεκόψει....
    το έχω κάνει και εγώ αλλά στην ουσία περίμενα απο τον άλλο να με μεταπείσει..δε ξέρω αν είναι το ίδιο...
    δημιουργεί προβλήματα μία σχέση μεταξύ σας??δηλαδή προκύπτουν θέματα που μπορεί να του αναστατώσουν την καθημερινότητα κ όλο αυτό δε μπορεί να το διαχειριστεί..?
     
  • 12pm @ 29.03.2011 13:08
    @fireworks:  
    Εξαφανιση θεωρουνται 1-2 μερες οταν τον ειχα συνηθισει να επικοικωνουμε 2-3 φορές καθημερινα. 
     
    @vikaki88:
    Εαν η σχεση μας γινει κατι παραπανω απο φιλικη σημαίνει μεγάλη αλλαγή για εκείνον. Και εγώ εδώ που τα λέμε δεν είμαι η καλύτερη περίπτωση γιατι είμαι χωρισμένη με δύο μικρά παιδια. Εκείνος ήταν μια ζωη μόνος του. Καταλαβαίνεις λοιπόν την αλλαγή. Οχι οτι δεν τα ήξερε αυτά όταν ξεκίνησε η φιλία μας, αλλα... Δεν ξέρω. Λες οτι θέλει και δεν θέλει ε?
     
    @manini:
    Ξέρεις γιατί δεν του το λέω κατάμουτρα? Για 2 λόγους.
    1. Μια ολόκληρη ζωή, σε όλες τις σχέσεις μου, ήμουν εγώ να κάνω το πρώτο βήμα γιατί οι άντρες με φοβούνται οτι θα τους αρνηθώ ή κάτι τέτοιο. 
    2. Θέλω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έναν άντρα που να έχει αυτοπεποίθηση και να μην με φοβάται. Θέλω για μια φορά, να κάνει ο άλλος την κίνηση. Για αυτό!
  • ice @ 29.03.2011 13:30
    διαβασα το mail που σου εστειλε και ξαφνικα ταυτιστηκα! με εκεινον..... εχω σκορπιο ωροσκοπο οποτε καταλαβαινεις....σαν να το ειχα κανει εγω μου φαινεται ολο αυτο. Οι σκορπιοι ειναι οι πλεον "μαυροι" χαρακτηρες. παντα το χειροτερο σεναριο στο μυαλο γιατι με αυτο εχουν μεγαλυτερη οικειοτητα. τα ωραια πραγματα δεν ξερουν να τα ζησουν. δεν ειναι οτι δεν θελουν ή οτι δεν μπορουν αλλα δεν ξερουν να τα διαχειριστουν. η ευτυχια τους παγωνει.... εγω νομιζω οτι την εξαφανιση σου την εξελαβε ως απορριψη. δεν αντιδρουν ολοι οπως περιμενουμε στο φτυσιμο. οποτε να μην το χρησιμοποιουμε οποτε να 'ναι. Για μενα τωρα ειναι η ευκαιρια σου. Αν τον θες του διευκρινιζεις οτι αυτο ηταν καθε αλλο παρα απορριψη. Οποιαδηποτε αλλη απαντηση, χλιαρη, φιλικη κλπ δεν θα του παρει την αρνητικη σκεψη απο το μυαλο. Οσο για την επιθετικοτητα... δεν ειναι αναγκη να του ορμηξεις! να του δειξεις τι θες ειπαμε! και αν υπαρχει κατι που αντιλαμβανεται εξαιρετικα ενας σκορπιος ειναι η σωματικη επαφη. Και σχετικα με την επιθυμια σου να ερθει ο αλλος και να σε τραβηξει απο τα μαλλια τυπου Νεαντερνταλ... συμφωνω...οι περισσοτερες αυτο θελουμε. Αλλα..... στη δικη σου περιπτωση, με τα παιδακια σου που ειναι αυτονοητο οτι ειναι η εννοια σου δεν ειναι δικαιο να "απαιτεις" κατι τετοιο απο τον αλλον. Γιατι και για εκεινον δεν εισαι απλα μια ελευθερη γυναικα. Και εκεινος εχει να σκεφτει πολλους παραγοντες. Αλλο ελευθερη και αλλο διαθεσιμη. Δειξτου οτι εισαι και τα δυο. Και μην του ενισχυεις τις αρνητικες σκεψεις. Μπορει να το κανει ανετα κι απο μονος του. Καλη επιτυχια! και ενημερωσε μας...
  • vikaki88 @ 29.03.2011 13:54
    εγώ πάντως θα συμφωνήσω με ice..... 
    fireworks εδώ η φυσιολογική συμπεριφορά δεν υπάρχει....ο σκορπιός ορίζει φυσιολογικά μόνο τα δικά του...κ το λέω γτ κ γω έτσι είμαι....
     
    το αντικανονικό της υπόθεσης είναι ότι αυτά τα κάνει ο άντρας κ όχι η γυναίκα....αν εσύ δεν έχεις πρόβλημα να το επιδιώξεις κ να καθοδηγήσεις την κατάσταση οκκκ....
     
  • 12pm @ 29.03.2011 14:37
    Συμφωνω πολύ βαθυά με πολλά απο τα σχόλια σας. 
    Είναι απίστευτο το πόσα καταλάβατε απο τα λίγα που σας είπα.
     
    Το σχόλιο για τον αντρα Νεαρντεταλ με έκανε και γέλασα με την καρδιά μου. Σε ευχαριστώ ice, εισαι φοβερή!!
     
    Οπως είπατε και εσείς, είμαστε ενήλικες και οι δύο και εγώ δεν είμαι κοριτσάκι να απαιτώ τον άλλο να με πάρει στο λευκό άλογο. Εχω δική μου δουλειά και είμαι αυτόνομη. Δεν χρειάζομαι άντρα για να με στηρίξει οικονομικά ή κάτι τέτοιο.
    Για την ακρίβεια, δεν έχω σκοπό να ξαναπαντρευτώ, ούτε άλλα παιδιά να κάνω, ούτε κάν να συζήσω με κάποιον. Δεν εμπιστεύομαι τα παιδιά μου με κανέναν άλλο εκτός απο εμένα την ίδια. Τα ξέρει αυτός όλα αυτά. Τα έχουμε συζητήσει.
     
    Αποφάσισα οτι μέσα στις επόμενες ημέρες, θα του εξηγήσω οτι δεν εξαφανίστηκα για να του κάνω παιχνίδια, χωρίς πολλά λόγια και μετά θα το αφήσω σε εκείνον.
     
    Θα ξαναγράψω εάν έχω συγκλονιστικά νέα. 
  • vikaki88 @ 29.03.2011 18:50
    fireworks τα περισσότερα άτομα που γράφουν εδώ το κάνουν  γιατί θέλουν κάπου να το πουν κ γιατί μπορεί κάποιος αντίστοιχα να χει βιώσει το ίδιο απο την μία ή την άλλη πλευρά,,,,
     
    και αυτοί οι άλλοι δεν της χαιδεύουν τ αυτιά αλλά ούτε προσπαθούν μέσα απ αυτά που θα της πουν να διακιολογήσουν τον εαυτό τους....
    κ το τελευταίο π είπα αν κ φαίνεται άσχετο δεν είναι...γιατί είμαι σίγουρη ότι το έχεις σκεφτεί κ αυτό...
     
    Φιλικά,
    Βίκυ
  • valiaadion @ 29.03.2011 21:25
    να τολμησω να θεωρησω οτι ενας χρονος σχεσης φιλικης που δεν μεταλλαχθηκε.. σε ερωτικη..μηπως σημαι νει πως δεν προτιθεται....?μηπως απλα θελει τη σχεση φιλικη και μονο? συνηθως οι ανδρες οταν  επιθυμουν ερωτικα δεν το τρεναρουν...τοσο
  • 12pm @ 30.03.2011 10:45
    @fireworks 
    Δεν θα με αποκαρδιωσεις, πες αυτο που σκεφτεσαι. Εγω για αυτο ακριβως γραφω εδω. Γιατι οι διαφορετικες γνώμες βοηθούν να έχει κάποιος ένα πιο αμβλύ πεδίο. Αντιθέτως, εάν ήθελα να ακούσω "γλυκόλογα" θα το συζητούσα το θέμα με κάποια φίλη και όχι με ανθρώπους που δεν με ξέρουν και δεν τους ξέρω.
    Για αυτό, πες αυτο που σκέφτεσαι. 
     
     
  • Queenevi @ 12.04.2011 01:03
    Στους άντρες  σκορπιούς έχω  διδακτορικό. Είμαι της γνώμης ότι ναι , αν δεν έχει κάνει κίνηση τόσο καιρό (είναι πολύ για άντρα σκορπιό) δνε θα την κάνει εύκολα. ΕΚτός αν οι κουβέντες σας και η 'παρεα σας' ΕΙΝΑΙ ερωτική. Μιλάτε δλδ για σεξ, σου πετάει σεξουαλικά υπονοούμενα, έχει ερωτική διάθεση κλπ κλπ.
     
    Το σεξ στον σκορπιό ειναι το α και το ω. Όλα ανάγονται και τελειώνουν εκεί. Δεν σημαίνει ότι είναι σεξομανής, αλλά όταν του αρέσει μια γυναίκα , ακόμα και αν δεν είναι "μαζί" , το κλωθογυρίζει στο σεξ το θεμα.
     
    Επίσης, εννοείται πως το μέιλ που έστειλε είναι 'φοβάμαι πως με απέρριψες'. Πέφτεις στην λούμπα έτσι: ΜΗΝ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Αυτό θέλει. Σου παρουσιάζεται σκοτεινός και ότι δεν τον θες - ότι το χει πάρει απόφαση ότι ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΣ. Εσύ τότε, κάνεις ότι μπορείς να του ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ότι έχει άδικο  και ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
     
    Αν θες τον σκορπιό, πρέπει να ξέρεις ότι ΠΑΙΖΕΙΣ. και μάλιστα με την φωτιά.  Αν τον φλερτάρεις εσύ, αν τον επιβεβαιώσεις εσύ, θα χει το πάνω χέρι. Θα σε διαλύσει. Δεν εννοώ ότι δεν θα κάνετε σχέση, δεν εννοώ ότι δεν θα έχετε απίστευτες στιγμές ερωτισμού. Εννοώ ότι ΟΛΟ ΑΥΤΟ θα το έχετε μεν , αλλά την επόμενη θα εξαφανίζεται με τους φίλους του, θα τον χάνεις στην δουλειά του (την μεγαλύτερη ερωμένη του) , θα σε διαλύει που ενώ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ, το νοιώθεις και το καταλαβαίνεις στο κρεβάτι, ότι σε αγαπάει πάρααα πολύ, πως είναι δυνατόν να είναι τόσο ..αδιάφορος και απόμακρος;;;
     
    Αν θες τον σκορπιό ΑΛΛΑΞΕ ΤΑΚΤΙΚΗ. Άσε τις ρομαντζάδες και τα 'μιλάμε και μου έχει ανοιχτει κλπ' Οι σκορπιοί δίνουν τόσα ώστε να σε κάνουν υποχείριό τους. Γι αυτούς είναι ζωτικής σημασίας ο ΕΛΕΓΧΟΣ. Ειδικά όταν έχει απέναντί του ένα Λιοντάρι . Λαμπερό  , δυναμικό,  μαχητικό, ο σκορπιός όχι μόνο γοητεύεται αλλά ερωτεύτεται και θέλει να το υποτάξει.  
     
    ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ. Ή μάλλον: παίξτο αλλά να ξέρεις ότι παίζεις! Απάντησε παιχνιδιάρικα μυστήρια, ερωτικά. Απάντησε γυναικεία. Φαντασιώσου ότι πρωταγωνιστείς σε  κλασσική ταινία του Χίτσκοκ, δες το Γκρέις Κέλυ (και αυτή σκορπιός ήταν νομίζω) και ΜΗΝ φανερώνεις αισθήματα - άστα να σκάνε και παίρνε τα πίσω-..
     
    Εννοείται να τον φιλήσεις , τους αρέσουν οι δυναμικές λαμπερές γυναίκες στο ξανάπα. Αλλά με μοιραία κίνηση, να την θυμάται: Κάνε πως γυρίζεις το κεφάλι για να φύγεις να βγεις από το αμάξι πχ και  γύρνα απότομα και αποφασιστικά, σαν να δίστασες μια στιγμή πριν δλδ αγκάλιασέ τον και φίλησέ τον παθιασμένα. Σαν να σου βγήκε αυθόρμητα και δεν ήταν προμελετημένο, αλλά φούντωσε και ξέσπασε. Δες πως θα σε φιλήσει.  Μετά πές του 'καληνύχτα' γελώντας και ΦΥΓΕ. Φούντωσέ τον και ΜΗΝ απαντάς! ΜΗΝ δίνεις λογαριασμό . ΜΗΝ του λες τι νοιώθεις πως νοιώθεις ΜΗΝ συζητάς. Χαμόγελα και πάθος. Χάσιμο και ξανά ενδιαφέρον.
     
    Τρέλανέ τον, και βέβαια μην διανοηθείς αν δείξει ανταπόκριση να του σπάσεις τα νεύρα καιρό. ΕΝνοώ, σεξουαλικώς να ενδώσεις σχετικά σύντομα: Είπαμε, θέλουν ΛΑΜΠΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΕΣ γυναίκες όχι γυναικούλες ούτε παρθενοπιπίτσες.
     
    αυτά και καλή τύχη. Και μην το παίρνεις πολύ στα σοβαρά  γιατί ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ -και θα τρομάξεις...
  • fotoula @ 12.04.2011 01:16
    Queen, 'DOUZE POINTS'....from me
  • Bubble21 @ 29.07.2023 21:07
    Kalispera. Tha ithela na sas po k to diko mou pono me enan skorpio pou gnorisa prin liges meres k dn leo na xonepso afto pou epatha. Ego karkinos btw! Gnoristikame se mia giorti ipirxe poli elksi k flirt to proto vradi antallaksame tilefona k i sizitisi pige kateftheian sto erotiko kirios apo ekeinon. Tou zitisa na sinantithoume 1 2 me arketi piesi dextike k kalitera na mn dexotan... irthe mono gia na ginei sex pragma to opoio k dn ithela apto proto rantevou toulaxiston. E meta apafto allakse entelos stasi mou apantouse me to zori sta minimata k arketa tipika.mexri pou ton rotisa an tou eimai adiafori k mou apantise NAI!!!!! Parolo pou stis arxes eixe deiksei kati entelos diaforetiko.... diafotiste me tha trelatho!!!!!!!!

έχουν γενέθλια 225 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...