παρακαλώ περιμένετε...

Θα το θέσω απλά:

  • elakale @ 26.11.2010 15:58
    αν περιμενεις τα αστρα να σου πουν τι να κανεις θα χασεις την ουσια!! αν τον αγαπας πηγαινε να τον βρεις και ξηγηθειτε σαν ενηλικες...ντομπρα λογια και σταρατα...υπαρχουν 2 πιθανοτητες ή να ειστε μαζι ή χωρια... πιασε τον ταυρο απο τα κερατα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!
  • elakale @ 26.11.2010 18:58
    aniania εχεις δικαιωμα να ποσταρεις οτι θες και εγω το δικαιωμα να λεω την αποψη μου για ενα θεμα συμφωνα με τα δικα μου κριτηρια..... ουτε προσεβαλα ουτε εθιξα κανεναν... και καλο ειναι η ειρωνια τυπου πες μας '' τι να βαζουμε στο σαιτ'' να την αποφευγεις γιατι δεν ακουγεται καθολου καλοπροαιρετη...
    παρ'ολα αυτα ευχομαι στην κοπελα οτι το καλυτερο
  • matumaloa @ 26.11.2010 21:09
    ελακαλε καταλαβα ακριβως τι λες κι ετσι ειναι, πραγματικα... απλα οταν με χωρισε δεν μου αφησε κανενα περιθωριο: χωρια και τελειωσε, με  "ντομπρα λογια και σταρατα". εγω ήθελα να θελει να ειναι εκει μαζί μου, οχι να πρεπει τον κυνηγαω απο πισω και να τον παρακαλαω... αφου το εκοψε ετσι, νοιωθω δεμενη χειροποδαρα -- αν ειναι αυτος πρεπει να κανει την κινηση, και δεν το λεω εγωιστικά. αλλιως σχεση δεν στεκεται με τον ενα να τραβαει το αμαξακι κ τον αλλον να ξαπλαρει -- το εχω κανει κ ξερω.
    τεσπα ειχε τους δικους του λογους που το εκανε, αν και συνεχιζω να πιστευω οτι εκανε απιστευτη βλακεια, απλα φοβουμενος μην επαναλαβει παλιοτερα λαθη και βασιζομενος σε δικα του κολληματα. αλλα το ενστικτό μου ή ισως η χαζομαρα που προκαλει ο ερωτας μου λενε οτι δεν μπορει να τελειωσε ετσι αυτο, απλα δεν γινεται. ήμουν εκει και το εζησα.
    καταλαβαινεις λοιπον γιατι ρωταω τα αστρα? και παλι καλα να λες που είμαι αρκετα λογικο ατομο κ δεν εχω παρει σβαρνα τις χαρτοριχτρες κ τις καφετζουδες. το παραδεχομαι, ψαχνω απο καπου να πιαστω γιατι αυτο που μου συνεβει μοιαζει εντελως παραλογο. δεν ψαχνω καποιον να μου πει το μελλον μου γιατι ξερω ακριβως τι θα πραξω τελικα. απλα ρωταω αν υπαρχει καποια ευνοια, ενα μικρο φωτακι καπου, καπως. μια ελπιδα να αλλαξει γνωμη. όλοι οταν διαβαζουμε τα ζωδια για λιγη ελπιδα ψαχνουμε νομιζω..
  • elakale @ 26.11.2010 23:01
    εγω αστρολογια καλα δεν ξερω για να σου απαντησω συμφωνα με πλανητες κτλ .Αυτο που γνωριζω ειναι οτι λεει η λογικη μου.Απο εκει και περα εσυ ξερεις καλυτερα την σχεση σου με αυτο το ατομο.Προσωπικα την αστρολογια την βλεπω σαν διασκεδαση και οχι σαν βαση για να βρω λυση σε προβληματα μου.Αλλα αυτο ειναι προσωπικη αποψη καθαρα και δεν το κανω προς θεου σημαια!!!!!!!!! Σου ευχομαι ειλικρινα οτι το καλυτερο...

έχουν γενέθλια 238 μέλη.

γιορτάζουν οι: Βενέδικτος, Σεραφείμ

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...