παρακαλώ περιμένετε...

peri spoudwn o logos........

  • gpano @ 09.01.2007 01:05
    Bill ήδη από το Δεκέμβριο που μας πέρασε υπάρχει κινητικότητα σε ότι αφορά αυτό που λέμε "καριέρα" και όχι μόνο. Μέσα σε αυτό το μήνα πήρες το οΚ για θέματα σπουδών, επέλεξες, ή σου προτάθηκε κάτι; Στο εξωτερικό; Σου προτάθηκε μια συνεργασία; Με το Κρόνο να χτυπάει τη Σελήνη σου βεβαίως υπάρχουν προβλήματα οικονομικά; σχέσεων; η απλά απαγοήτευση; Πάντως και στις προσωπικές σχέσεις έχει ανοίξει ο δρόμος αν ξεπεράσεις τη τεράστια σκίά που ρίχνει ο Κρόνος και στεγνώνει τη ψυχή και τη διάθεση. Επίσης από 16 Ιανουαρίου που ο Άρης μπαίνει στον Αιγόκερω έχεις τη δυνατότητα να τρέξεις δραστικά κάθε θέμα που σε απασχολεί και να αναλάβεις πρωτοβουλίες που θα σου ανοίξουν δυνατότητες. Έχεις το μαχαίρι έχεις και το καρπούζι κι αν χρειαστεί να ανοίξουν μύτες let be it. Αυτό που ενδιαφέρει τον Άρη είναι οι προσωπικές σου επιδιώξεις, όχι τα θέλω των άλλων.
    Οσο για σπουδές ναι μπορείς να τις ξεκινήσεις τον Οκτώβιο αν και φαίνεται ότι αποκόβεσαι και κάνεις κάτι μακριά από το κόσμο. Δεν είναι κάτι κακό αυτό ίσα ίσα. Δημιουργείται κάτι που πολύ σύντομα θα έχει απτά αποτελέσματα. Μέσα στο Δεκέμβριο/ή τον Ιανουάριο του 08. Μην αφήσεις το Κρόνο να σε στραγγίξει γιατί ταυτόχρονα με αυτόν υπάρχει η δυναμική για καινούργια πράγματα. Carpe diem.
  • BILL @ 09.01.2007 08:43
    voulwmeno gramma diavazeis GP!Ontws pira to ok mesa sto dekemvri gia ena metaptyxiako sto anoixto panepistimio tis patras.Euxaristw gia tis details! Auti i apokopi me anisuxei ligo.......mipws apo to poli diavasma kruftw apo ton kosmo;Gia na doume...

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...