παρακαλώ περιμένετε...

skorpios me aigokairo

  • Cheshire @ 25.05.2010 23:17
    καλα δεν το πιστέυω! Και εγώ είμαι σκορπιός με οροσκόπο παρθένο, και το αμόρε είναι αιγόκερως χωρίς να ξέρω λοιπά στοιχεία.. Θα σου γράψω που έχω καταλήξει μιας και ο πρώην ήταν Αιγόκερως..
     
    1ον, δεν είναι τυχαίο που η πρώτη λέξη στα χαρακτηριστικά του Αιγόκερου στις σχέσεις είναι αυτοσυγκράτηση. Αυτοσυγκράτηση σε όλα, στην έκφραση των συναισθημάτων, των ρομαντικών κινήσεων, στο σεξ. Εγώ βέβαια αυτό το μετέφραζα και το μεταφράζω σε αδιαφορία.. Κάνω υπομονή γιατί έχω κάνει λάθη και παρερμηνείες στο παρελθόν και το μετάνιωσα..
     
    2ον, υποτίθεται ότι είναι σοβαροί.. εγώ θα τους χαρακτήριζα σοβαροφανείς..
     
    3ον, το αν είναι ανασφαλείς δεν το έχω νιώσει για να πω την αλήθεια. Ουτε επιβεβαιώσεις, ούτε τπτ. Αντίθετα, δείχνουν πώς έχουν τον έλεγχο.
     
    4ον.. η λέξη κούραση πρέπει να είναι η λέξη που χρησιμοποιούν πιο πολύ.. Δεν θυμάμαι ούτε μία μέρα από την στιγμή που είμαστε μαζί να μην μου έχει πει "είμαι πτώμα", "είμαι κουρασμένος", "θα'θελα να κοιμηθώ 15 ώρες"¨.
     
    ας γράψω και τπτ θετικό...
     
    πιστεύω πως οι Αιγόκεροι δημιουργούν μία συναισθηματική ασφάλεια.. αλλά από την άλλη αν τους έχεις ανάγκη κάποια στιγμή αυτοί μπορεί να είναι κουρασμένοι.. γενικά υπάρχουν στιγμές που έχω νιώσει απίστευτη μοναξιά και όλα αυτά που νιώθουμε εμείς οι σκορπιοί και καταλαβαίνεις(να μην τα αναλύσω και είναι μυστικό, χαχαχα). Νομίζω ότι δεν μας αφήνουν να τους πλησιάσουμε, είναι κλειστοί και είμαστε και εμείς.. 
     
    υ.γ. πολύ μαύρη η απάντηση μου, αλλά μόλις τσακωθήκαμε στο τηλ. Και αυτό το πράγμα να σου λένε ότι έχεις δίκιο και να μην κάνουν τπτ για αυτό? Και η φωνή τους αλλάζει χρειά, σα να νιώθουν τύψεις, αλλά κατά τα άλλα δεν αλλάζουν τπτ.
     
    υ.γ.2. Νομίζω αστρολογικά δεν ταιριάζουμε με Αιγόκερους. Εμείς θέλουμε και μπλα μπλα και γλυκόλογα, και λίγο μελό. Και αυτοί είναι πιο απόμακροι. Αλλά πάνω από όλα ο άλλος που έχουμε απέναντι μας είναι άνθρωπος και όχι ένα ζώδιο, αλληλεπιδρούμε μαζί του, οπότε και οι αντιδράσεις του δεν μπορεί να είναι παγιωμένες. Μια φίλη μου μου είχε πει ότι τα πάντα λύνονται με την συζήτηση.. Αισθάνομαι ότι με αυτόν αλλά και τον προηγούμενο Αιγόκερο δεν μπορώ να κάνω συζήτηση για κάτι που με ενοχλεί. Η απάντηση είναι πάντα "έχεις δίκιο, χίλια συγγνώμη". Στην ερώτηση "και τι θα κάνεις για αυτό?" Καμία απάντηση.. Ή ίσως να μην αισθανόμαστε τα ίδια, και να το παιδεύω άδικα..
     
    Περιμένω σχόλια σου εννοείται..
  • elakale @ 26.05.2010 18:17
    καλυτερα ο σκορπιος να κανει δεσμο με ατομα που να του δινουν ενεργεια και αγαπη για τις μικρες χαρες της ζωης... )
  • Cheshire @ 27.05.2010 10:16
    Δεν ξέρω αν διορθώνεται κάπως η όλη κατάσταση, τι σκέφτονται, αν σκέφτονται.. αν ανοίγονται.. δεν έχω τόση υπομονή να περιμένω..

έχουν γενέθλια 216 μέλη.

γιορτάζουν οι: Θεολόγος, Αρσένιος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...