παρακαλώ περιμένετε...

ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ

  • Gourounaki @ 18.05.2010 16:29
    ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΧΑΛΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΕΛΟΥΣ.
  • elakale @ 18.05.2010 16:47
    μαλλον η μανταμ κοιτουσε για αλλα καιρο τωρα...δεν πειραζει μαριε κανε και εσυ καινουρια αρχη...κοιταξε την παρτη σου και φτιαξε την ζωη σου..καλυτερα που τελειωσε τωρα πριν κανεις γαμο παιδια και τρεχεις και δεν φτανεις...ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΡΧΗ !
  • astropeleki @ 18.05.2010 17:05
    "Παραμυθάκι μου σκληρό
    Όπου κι αν είσαι και γυρνάς
    Για μένα εκεί να μη ρωτάς
    Εγώ σ' αγάπησα εδώ."
     
    δεν υπαρχουν παρεξηγησεις...οταν αγαπας, μαθαινεις απο τον ιδιο τον ανθρωπο σου για εκεινον πραγματα...δε ψαχνεις αλλου πληροφοριες...μεσα στο αγαπω,υπαρχει και το εμπιστευομαι...τα υπολοιπα ειναι δικαιολογιες για να τη κανουμε με ελαφρα ...¨εμαθα..ακουσα...μου ειπαν...κλπ κλπ"...γιατι ετσι κι αλλιως εψαχνα να τη κανω....
    τερμα η ιστορια?καλη επομενη αρχη και καλη τυχη
  • elakale @ 18.05.2010 17:08
    σε εναν χωρισμο παντα φταινει και οι δυο..αλλος λιγοτερο αλλος περισσοτερο δεν εχει σημασια...κοιταμε το μελλον!!αυτο εχει αξια
  • spgirl @ 18.05.2010 17:38
    bre marie, sorry kiolas...
    se parakolouthw kairo twra apo to site na stenaxwriesai gia ton xameno sou erwta...ok to katalabainw, einai prosfato, ponaei kai thes na to sizitiseis gia na breis kapoia parigoreia...
    alla e kai? kai sto lew egw pou san klasiko karkinaki klaigomai sinexeia... an itan i ginaika tis zois sou, i mitera twn paidiwn kai ola auta, de tha isoun opws eisai twra...
    opote move on...
    (telika oi skorpioi toso baria to pernoun to thema? de to perimena auto...)
  • piggy137 @ 18.05.2010 17:46
    skarv εχω μερικε΄ς αντιρρήσεις σ' αυτό που λες. Σημασια δεν έχει μόνο τι φαίνεται αλλά και τι μπορεί και τι θέλει να δει κι ο άλλος. Μπορεί να μην κοιταζε για άλλα η κυρία, μπορεί όμως οι προσωπικές της ανασφαλειες κι οι ασχημες εμπειρίες της να μην την αφήνουν να δει την αλήθεια και να την έκαναν επιρρεπή στο να πιστέψει τους άλλους που δικαιώνουν ένα αρνητικό σενάριο που ή ιδια φοβόταν και κατα βάθος επεδίωκε να ζήσει αφήνοντας το μάριο. Σε τέτοιες περιπτώσεις οτιδήποτε και να υποστηρίξει ο κάθε Μάριος κι όσες αποδείξεις κι αν προσπαθήσει να φέρει ο αλλος απλά θα τις αγνοήσει γιατί δεν επιβεβαιώνουν το σενάριο που εχει στο μυαλό του και θέλει να ζήσει. Το ού με πεισεις καν με πεισεις το ξέρετε; Ειναι οδυνηρό να ματαιώνεται ένα όνειρο ζωής αλλά ευτυχισμένοι γίνονται όσοι μπορούν να υπερβούν τον πόνο τους να τον χρησιμοποιήσουν δημιουργικά και μαθαινοντας απο αυτόν να κάνουν καλύτερες επιλογές στο μέλλον. Με το να κάνεις κακό στον εαυτό σου μάριε του στερείς την ευκαιρία και τη δυνατότητα να γίνει χαρούμενος κι ευτυχισμένος καποια στιγμή αργότερα. Μίλα με φίλους, μίλα στο σαιτ για να σε στηρίζουμε όλοι και να σ' εμψυχώνουμε ώσπου να μαλακώσει ο πόνος σου και να μπορέσεις να συνεχίσεις πάλι με τις δικές σου δυνάμεις. Θυμήσου τα μαθήματα του Χείρωνα: Πρέπει να μάθουμε να ζου΄με με τις πληγές μας. Θυμήσου ποιος είναι ο ελληνικός τρόπος μάχεσθαι: ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ, ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ.
     
  • piggy137 @ 18.05.2010 17:53
    νομίζω ότι αυτο που μας πονάει περισσότερο σ' α υτές τις περιπτώσεις είναι το να παραδεχτούμε οτι καναμε λάθος επιλογή ανθρώπου κι οτι δοθηκαμε απο δική μας λάθος επιλογή στον άθρωπο που  κι εμείς του επιτρέψαμε να μας πληγώσει. Υπάρχει μια παροιμία που λέει αν δεν έσκυβε η καμήλα δεν θα την φορτώνανε.
  • minnie1987 @ 18.05.2010 18:46
    egw epeidh eimai sth thesh ths kopelas sou djladh ematha pragmata apo trito proswpo k xwrisa en merei thn katalavainw,ok ponaw g tn xwrismo.alla kai eseis vre skorpioi egwistes mia zoi..dn milate na peite ti niwthete ekeinh th stigmh..estw k an den exete kanei ayto pou mas exoun pei..gt den mas to lete kai mas afhnete na fugoume,e?
  • marakiv @ 18.05.2010 20:37
    marie ekanes afto p eprepe na kaneis??tis eksigises??apo ekei k pera an dn thelei dn prokeitai na gurisei o kosmos anapoda na erthei!koita esi apo ti plevra s na eisai kalimenos k efxaristimenos apo ton eafto s..dn xreiazetai na menoume se pragmata pou mas prokalous toso pono gt poli apla uparxoun k alla pragmata pou mporoun na mas prokalesoun xara!dn se fovamai, emeis oi scorpioi ftanoume sto pato alla ta katafernoume telika!mn apoktas emones..aksizeis poli kalitera esi k kathe anthropos!i zoi einai mikri..skepsou afta p exeis k tha itheles na apoktiseis k ase afta p perasan..k an einai na erthei-p to theoro pithano- tha erthei!to ksero pos dn einai efkolo k ponaei alla..xxx
  • dimi84kara @ 18.05.2010 23:02
    Μαριε μιλησατε δηλαδη και σ  ειπε αυτη  οτι την απογοητευσες και οτι πιστευει αυτα π ειπε η φιλη της και οχι αυτα που λες εσυ.......?
     
    Αν ειναι ετσι δεν της εξηγησες την αληθεια? μηπως θελει το χρονο της να σε πιστεψει?
    Υπαρχουν δυο περιπτωσεις...
    Η περιπτωση να ειναι ξεροκεφαλη οπως λες και εσυ και τοτε μετα απο καποιο καιρο- και αν εσυ επιμενεις- να γυρισει..αφου καταλαβει οτι δεν εγιναν ετσι πως νομιζει τα πραγματα.
    Και η περιπτωση να ειναι προφαση αυτο που σ ειπε και να εχει βρει αλλον ή να εχει κουραστει...αλλα ετσι και αλλιως περα απο το σκηνικο αυτο δεν σ παραπονιοταν οτι τη πιεζεις?
    μηπως ισχυει δηλάδη η δευτερη περιπτωση τελικα......
     
    εννοειται οτι με το να κανεις κακο στον ευατο σου δε θα κερδισεις τπτ!!θ χασεις και την οποια περιπτωση να ησουν παλι μαζι της!!!!
     
    παρολα αυτα εμενα μαριε μ φαινεται οτι η κοπελα εχει αλυτα θεματα και δεν νομιζω οτι αυτα που εσυ ονειρευεσαι  μπορεις να τα κανεις μαι της!!!
     
    Οσο νωριτερα περασεις  απο το πενθος που εισαι τωρα στη φαση του θυμου και τελικα στην αποδοχη τοσο καλυτερα θα ειναι  για σενα!!!!
  • mirto9 @ 22.05.2010 01:21
    To na katigoroumai tou allous einai h eukoli lusi, to egrapse kai allos pio pano kai to pisteuo 100%...
    Ftaiei o tritos pou mpextike, autos pou eipe psemata, o dikos mas an8ropos pou ton pistepse kok...
    An den psakseis va8ia na vreis kai to diko sou meridio eu8unhs se ola auta, duskola 8a isoropiseis...

έχουν γενέθλια 307 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ειρήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...