παρακαλώ περιμένετε...

Skorpina pros Tavrous

  • flamescreen73 @ 12.05.2010 01:43
    Αισθάνομαι κάπως σα να γυρίζουμε ταινία ή να επισκεπτόμαστε μουσείο με εκθέματα, με κύριο πρωταγωνιστή τον Ταύρο...
     
    Θεωρώ ότι το ποιο σημαντικό σε ένα ηλιοβασίλεμα, είναι να το θαυμάζεις και όχι να δεις γιατι δημιουργήθηκε. Δεν τρελαίνομαι για το στυλ των σκορπιών εν γένει, αλλά παρόλα αυτά, αν η κόλλα κάνει τη δουλειά της, δε θα κάτσω να δω ποια συστατικά της κόλλας ευθύνονται για αυτό. Ούτε με ενδιαφέρει ποιοι μύες συσπώνται για να δημιουργήσουν ένα χαμόγελο.
    Το ποτάμι κυλάει για κάποιους λόγους βέβαια, αλλά πάντως κυλάει.
     
    Πες ότι το νερό δένει με το χώμα και φτιάχνει μια ωραία λάσπη, για να χτίσεις ότι θέλεις, εαν θέλεις ερμηνεία και εξήγηση. Γενικά ο Ταύρος είναι σταθερός πάντως, αν ο Σκορπιός το ψάχνει αυτό σίγουρα θα ελκύεται. If it works, leave it alone.
     
     
     
  • NtaliaSc @ 12.05.2010 15:33
    sosta ta les alla otan rixneis ti skepsi sou se mia katastasi i opoia den dixnei na exei omali diadromi alla par ola afta i diadromi tis einai olo ekplikseis pou gemizoun ti zoi sou, ti prepei na kaneis?????
  • flamescreen73 @ 13.05.2010 01:29
    Ntalia Sc Δώσε βάση λίγο...
    Εαν ζεις τη μαγεία μην την αναλύεις...(αν δεν την ζεις συγκεντρώσου στο να τη ζήσεις)
    αν την αναλύσεις, η μαγεία δεν θα είναι πια "μαγεία" αλλά επιστήμη της στατιστικής(η οποία σημειωτέον, για τους περισσότερους ανθρώπους είναι βαρετή).
     
    Τώρα ζείς με τον Κόπερφηλντ. Κατάλαβε ότι ουσιαστικά επιθυμείς να μη ζείς πια με αυτόν, αλλά με τον Ντέηβιντ, τον άνθρωπο, αναλύωντας/επεξηγώντας αυτά που κάνει. Δεν έχεις επιλέξει όμως τον Ντέηβιντ, αλλά τον Κόπερφήλντ, το μάγο που κάνει τα απίστευτα. Αν το καταφέρεις θα νοσταλγείς τον Κόπερφήλντ, αλλά δε θα μπορείς να τον φέρεις πια πίσω, θα πρέπει να αρκεστείς με τον Ντέηβιντ και είναι πιθανόν, να μην το μπορείς.
     
    Η λύση στο πρόβλημα σου, δεν είναι να αναλύσεις την κατάσταση. Αν το καταφέρεις, δεν θα σε γεμίζουν πια οι εκπλήξεις...γιατί θα τις έχεις προβλέψει και η μαγεία δεν θα υπάρχει πιά. Αυτό επιδιώκεις?
  • NtaliaSc @ 13.05.2010 14:04
    epidioko tin alithia kai ti mageia kai tis ekplikseis...... omos kai o koperfild kai o nteivint gia mena einai enas sundiasmos se enan anthropo........ to thema einai aftos o anthropos na borei na einai eftis, na kserei ti thelei ki ekeinos kai na min afinei anapantita erotimata, kuriolektika kai metaforika....... afto simbenei me tous tavrous....... kai nai isos kai me emas tous skorpious...... iparxei elksi ma kai tosos xamos........ kapoia stigmi omos ta perneis polu asxima........u know...........
  • flamescreen73 @ 14.05.2010 13:25
    Ωραία, αλλα μόνο που ο Κοππερφιλντ είναι υπερσύνολο του Ντέηβιντ, τον οποίο εμπεριέχει. Βλέπεις ότι θέλεις να δεις, δεν νοείται μάγος χωρις άνθρωπο. Το 2 σε 1 μην τον κάνεις 1 σε 2(η μαγεία αν χαθει για σένα θα υπάρχει ακόμη, αλλά ίσως για κάποιον άλλο άνθρωπο).
     
    Ταύρος ξέρει τι θέλει και είναι και ευθύς...σε αρένα έχεις δεί  Ταύρο να πηγαίνει γύρω-γύρω απο Ταυρομάχο για να του τη φέρει πισώπλατα?(Δε νομίζω). Αν δεν βρήκες τον Ταυρο εξαίρεση, δεν υπάρχει περίπτωση να ρωτήσεις κάτι και να μην πάρεις απάντηση...
     
    Εννοείται φυσικά ότι τον ρώτησες και ευθέως και προσωπικά, όχι μεσω φίλου/ης ή ςστην απέξω κλπ. Εκτός αν θέλεις να στα πει απο μόνος του. Που δεν βλέπω τον λόγο γιατί να το κάνει, ήδη μοιραζόμαστε πολλά με τον κόσμο για να καθόμαστε με τις γυναίκες που είναι "τα δικά μου δικά μου και τα δικά σου δικά μου" σε αυτα τα θέματα.
     
    Αν δεν ρώτησες, ρωτα. Αν δεν μοιράζεσαι μαζί του, μοιράσου(τα πάντα). Αν ισχύουν άλλα μέτρα και σταθμα για σένα και άλλα για αυτόν, εννοείται ότι δεν θα το αφήσει έτσι. Μην είσαι πλεονέκτρα(που οι Σκορπιοί συχνά είσαστε)
  • NtaliaSc @ 14.05.2010 13:43
    einai gnosto oti skorpios k tavros tairiazoun..... to thema einai pos edo, eimai apoluta efthis me ton tavro mou...... rotisa loipon kai apantisi den pira...... poso borei enas anthropos na perimenei gia mia apantisi..... oso kai an agapaei, ektimaei, sumpathei kai thelei na moirastei kapoia pragmata???? mipos o tavros prepei na katalavei oti i kuria skorpina exei kai afti tin aksioprepia tis??? kai oti den einai o tavros tis to kentro tou kosmou???  (akoma kai an tha borouse na einai).......
  • elakale @ 14.05.2010 15:56
    οι αντρες ταυροι θελουν να το παιζουν αφεντικα...θελουν να ελεγχουν τα παντα και κανουν σαν μωρα ωρες ωρες...αν τον θες τον ταυρουκο σου πρεπει να κανεις υποχωρησεις και αυτος θα γινει αλοιφη για καλους..ΕΓΓΥΗΣΗ
  • flamescreen73 @ 14.05.2010 17:24
    E τότε να του/της μεταφέρεις μήνυμα να τα ξεράσει όλα γιατί χαλάει την πιάτσα για μας τους υπόλοιπους, μην πω και την φήμη...για ένα όνομα ζούμε σε αυτην την άτιμη κενωνιία...
     
  • NtaliaSc @ 18.05.2010 17:04
    tavroi mou, telika pote tha eksigithite???? flamescreen akoma na eksigithei o kurios tavros.... omos ego oti eixa na po to eipa...... kai o anadromos ermis exei perasei.....
  • flamescreen73 @ 18.05.2010 17:31
    Ntalia, είμαι στη δουλειά και δεν έχω πολύ χρόνο...εκκρεμότητες μείνανε πίσω παντού και τρεχω...
    Ο ανάδρομος τι ρόλο βαράει πάλι? Αμα δε μιλάει πες τα χύμα του στυλ "ρε σκατιάρη θα σε παρακαλάω κιόλας να μου μιλήσεις?", πάνε σπίτι του και χτύπα καμμιά 100 φορες το κουδούνι αν δεν μιλάει τηλεφωνικα. Το ζήτημα είναι να πάρεις αυτό που θέλεις δηλαδή την επεξηγηση. Αν και δεν το καταλαβαίνω γιατι το κάνει, θεωρώ ότι είμαστε ορθολογιστές.
  • NtaliaSc @ 18.05.2010 17:37
    flame den to kano afto...... oute upirxe pote periptosi... ego leo aplos oti, opoios thelei na kanei kati to kanei..... den efera oute ebodia pote oute apagorefseis...isa isa pou edosa efkairies kai anoiksa dromous gia na perasei..... den einai xazos.... den ksero ti logiki einai afti omos..... to na eksafanizete kapoios etsi sta ksafnika.....xoris logo...xoris eksigisi..... poso allo diladi na endiafertheis, na ton skefteis kai posous allous dromous na tou anoikseis..... kapou ksekina kai i diki sou aksioprepeia kai ta dika sou thelo.....
  • flamescreen73 @ 18.05.2010 18:54
    Ρε συ Natalia, πες 'οτι εγώ σου λέω κάποια πράγματα...αφου τα θες αστρολογικά, αν σου πω τη δικιά μου περίπτωση, δεν θα ταιριάξει με τη δικιά σου...
     
    Εγω είμαι ΤαυροΛεων και ο δικός σου ΤαυροΚριος. Σελήνη, δηλαδή συναισθήματα έχω στον Αιγόκερω. Αρη δηλαδή πράξεις έχω Υδροχόο, όπως και Δια. Πιθανότατα δηλαδή έχουμε μεγάλες διαφορές με τον δικό σου και επειδή είμαι και δύσκολος άνθρωπος ίσως να μην κάναμε χωριό.
     
    Αλλά είδα την καταχώρηση σου στη φυλή σας και ουσιαστικά ρωτάς εαν ταιριάζετε. Μπορεί να απαντηθεί αυτό? Εαν έχετε βγεί και πάει καιρός, ή περιμένεις σχέση και είστε στο "χαλαρά", υποθέτω μπορεί να πάρεις απάντηση. Αλλιώς τι απάντηση να πάρεις? Μήπως δεν καταλαβαίνει τι ζητάς(χωρις να ξέρω τι έχετε πει).
  • NtaliaSc @ 18.05.2010 21:21
    na sou po tin alithia, aftos o anthropos ithela na minei sti zoi mou..... den eimai sigouri 100% an tha ithela mia sxesi mazi tou.... i metaksi mas sxesi den itan apoluta katanoiti kiolas..... as poume oti eimaste filoi....... giati omos na min paraminoume.....? otan enas anthropos xanete ksafnika ekei pou milate, ti borei na dilonei???
  • XENOFONI @ 16.06.2010 19:58
        Οταν ο Ταύρος χάνεται δηλώνει οτι είναι ΔΕΙΛΟΣ και οτι δεν έχει το θάρρος να διεκδικήσει ή έστω να πεί την αλήθεια!!!!!!Το έχω περάσει και εγώ αυτό πολλές φορές!!!!
    Αλλά πολυ φοβάμαι οτι όταν έρθει η ώρα ο Ταύρος να μιλήσει  θα έχει χάσει το παιχνίδι με τον Σκορπιό και θα είναι αργά...
  • flamescreen73 @ 16.06.2010 23:17
    Elakale νομίζω σε φωνάζουν...που πήγες βρε και γκομενίζεις πάλι? Γκομενιάρα, έ γκομενιάρα.
    Βρίζουν τη φυλή μας και συ απών.

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...