παρακαλώ περιμένετε...

Η καλη Πεθερα!

  • mme @ 02.04.2010 15:15
    ωχ ωχ ωχ....
  • TIGRINA @ 02.04.2010 16:14
    Εγώ θα την ρώταγα ευθέως ..με νάζι χάρη και τσαχπινιά...
    '' Η έχεις γεννηθεί χαράματα κι έχεις την δροσιά της ηούς...ή μεσημέρι κι έχεις την ζεστασιά του ήλιου ή απόγευμα κι έχεις τον ρομαντισμό του Λόρκα ή άγρια νύχτα κι είσαι γεμάτη μυστήριο '' αθώα ναι γιατί κακό είναι?.... ..
    Να είσαι ο εαυτός σου και να μην ψάχνεσαι καλή μου ακόμη κι αν υπάρχουν άσχημες όψεις πλανητών στην συναστρία με την καλή πεθερά!
    Η γιαγιά μου έλεγε...'' γιος ο γαμπρός δεν γίνεται κι η νύφη θυγατέρα '' αλλά τουλάχιστον να υπάρχει μα καλή τυπική και αξιοπρεπής σχέση για την ψυχική υγεία όλων σας και κυρίως του ζευγαριού!
    Καλή Ανάσταση !
  • elakale @ 02.04.2010 19:43
    klasikh skorpina eisai!!!!!!!! pantou vlepei oti yparxei kako...mhn ksexnas kali mou oti uparxoyn kai kaloi..ligoi alla uparxoun!!mporei na eisai apo tous tyxerous!!makia kales giortes skorpina!!
  • blueview @ 02.04.2010 20:20
    Ειναι Νεφελιμ η πεθερουλα σου . . .
  • Silmarwen @ 05.04.2010 15:58
    Άμα έχει ανιχνεύσει ένας από μας (σ.τ.Μ. Σκορπιοί) υποδόρια παγωνιά, να τον ακούτε!!!
     
    Καλή μου, να είσαι ο εαυτός σου, να μην εμπλακείς σε πανηγυρτζίδικες λογικές του τύπου 'είμαστε όλοι μια ευτυχισμένη οικογένεια" και ΚΥΡΙΩΣ να δώσεις δείγμα γραφής από την αρχή, ώστε να ξέρουν τί και ποιά είσαι. Όσο κι αν τους σοκάρει, ο χρόνος θα μετράει υπέρ σου όταν θα βλέπουν ότι μπορεί να μην είσαι νιάου νιάου και γλύκες αλλά ό,τι λες το εννοείς και μπορούν να βασιστούν στην αλήθεια των λόγων σου και της δύναμής σου, παρά με κανα κοριτσάκι του "μάλιστα Μητέρα" που φασκελώνει με το που γυρνάει το κεφάλι της.
    tip: δε θα πρέπει να είναι καθόλου δύσκολο για μία Σκορπίνα να δημιουργήσει μία δελεαστική, συναρπαστική, ερωτική καιθημερινότητα για το ταίρι της ώστε αυτός όχι με τη μαμά του να μην ασχολείται, αλλά ούτε πώς τον λένε να καλοθυμάται!
     
    )))
    ,,,με τη νίκη, εύχομαι, από καρδιάς!
  • kathrineA @ 06.04.2010 15:18
    Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες!
    @blueview τι σημαινει νεφελιμ? Δεν τη μιλαω την τοπικη διαλεκτο....
    @elakale ναι, ειμαι κλασσικοτατη σκορπινα! και οπως λεει και η silmarwen, να μας ακους εμας τους σκορπιους, κατι τετοια τα πιανουμε στον αερα!
    @Tigrina την ερωτηση την σημειωνω, την αποστηθιζω και σπευδω. Με τετοια ποιητικοτητα θα μου απαντησει οπωσδηποτε! Εκτος κι αν νομιζει οτι την κοροιδευω αν της πω οτι εχει "την δροσια της ηους"!
    Ξερει κανεις να μου πει συμβατες και ασυμβατες οψεις; Οτι εξηγησεις βρισκω ασχολουνται με τα ερωτικα....

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...