παρακαλώ περιμένετε...

Ευτυχισμένο 2010???

  • Charline @ 09.03.2010 19:21
    Kanonika , otan akoume tetoia logakia (den thelw sxesh, den eimai se fash),prepei na strivoume.Esu ti thes?Giati,an ki esena th dedomenh stigmh se ikanopoiei to flou, me geia sou me xara sou...Kia sth telikh yparxoun tosoi endiaferontes anthrwpoi ekei eksw, suneidhtopoihmenoi, pou theloun sxesh
  • dorinaki @ 09.03.2010 19:28
    Δεν μου τα έχει πει τόσο χύμα.. Απλά ότι δεν του αρέσουν οι ταμπέλες... Είναι τύπος "βαράτε με κ ας κλαίω" βασικά... Με βολεύει η κατάσταση φυσικά γιατί δεν βγήκα από τη σχέση για να πάω σε μία άλλη απλά με μπερδεύει πολύ αυτός ο ζυγός... Ενώ νοιώθω κ είμαι ανέτη αυτός ενοχλείται από αυτό.
  • Silmarwen @ 09.03.2010 19:32
    Καλή μου, δυναμίτισες τη σχέση στην οποία "ένιωθες" επειδή δεν ταίριαζε στα κουτάκια των δικών σου και τα δικά σου, και τώρα βρήκες ένα κατά κόσμον "καλό παιδί", μόνο που είναι άοσμο, άγευστο και άχρωμο;
    Κι εσύ τί κάνεις;
    Αντί να βρεις πού χτυπάει το κέντρο του κόσμου σου και να ζήσεις τη ζωή σου, κάθεσαι και κάνεις ψυχανάλυση σε ένα βαρετό "μπάς και;".
    Μήπως για να είναι ευτυχισμένο και το 2010, και το 2011, και να ζήσεις εσύ καλά κι εσύ ακόμα καλύτερα, κάτσεις λίγο να αφουγκραστείς τί θέλεις ΕΣΥ;
    (...ξέρεις πόσες δύστυχες και δύστυχους μετρώ στον κοινωνικό μου περίγυρο που ζουν σα δυστυχισμένα ζόμπι στο πλευρό αυτού/αυτής που ενέκριναν ο μπαμπάς κι η μαμά;

    Επίσης...υπάρχει κάποια σύμβαση με το χρόνο; βλέπεις, δεν "έφυγε" πρώτη η "γεροντομπασμένη", "στείρα", "σαρανταφεύγα" Νίκη, ο Αλέξης "έφυγε" στα 29 του από καρκίνο- κι αυτό από τον κοινωνικό μου περίγυρο. "Τί να την κάνεις;" ούρλιαζε η μάνα του όταν αποφάσισε να την παντρευτεί. "Ούτε παιδιά δεν μπορεί να σου κάνει, που μου θέλει και μικρότερο γκόμενο!η πίξια η δίξια"...κι επειδή κάπου εκεί πάνω οι εξισώσεις λειτουργούν με τρόπους που δεν τους καταλαβαίνουμε πάντα, πάρε μαντάμ τον κανακάρη σου κάτω από το μαρμαράκι του και πες μου τώρα ό,τι θες...

    Υ.Γ. Η ζωή σου είναι αυτή, και δεν είναι πρόβα τζενεράλε...0

    Καλές αποφάσεις!
  • dorinaki @ 09.03.2010 19:47
    Silmarwen δεν έχεις και άδικο!!! Γνωρίζω πάρα πολύ καλά τι ακριβώς πετάξα αλλά έχω και εγώ το δικό μου όνειρο σε μια μη ονειρική κοινωνία και ζωή... Θέλω όλο το πακέτο και αν δεν το βρώ θα είναι γιατί απλά δεν υπάρχει ή απλά δεν έτυχε... Ότι με πονάει με οποιοδήποτε τρόπο το πετάω ακόμα κ αν ξέρω ότι για να το πετάξω πρέπει να πονέσω διπλά!! Έτσι είναι η ζωή.. Δυστυχώς μέσα στα κουτάκια κ τις βιτρίνες κάθεται εκεί κ την χαζεύεις σαν ακριβό κόσμημα!!
  • MissHavisham @ 09.03.2010 19:49
    Silmarwen, αυτό είναι σκορπίσιο κεντρί. Αουτς. (Εδώ μ' έπιασε και μένα που δεν έκανα τίποτα!) Προσυπογράφω κι εγώ (αν και θα τα έλεγα λίγο πιο διπλωματικά να το πω, λίγο πιο τέλος πάντων...)

    Έχεις συμπαντικά "χρωστούμενα" όμως, dorinaki, και πρέπει να αρχίσεις να ξεπληρώνεις: σε Ζυγούς.
  • dorinaki @ 09.03.2010 19:54
    Λες ε??? Είμαι περίργη για την εξέλιξη αυτή όσο δεν μπορείς να φανταστείς!!!
  • MissHavisham @ 09.03.2010 20:23
    Εγώ πάλι όχι, dorinaki, είναι πολύ προβλεπέ η ιστορία.
    Σε κάθε περίπτωση καλή τύχη όμως!
  • dorinaki @ 09.03.2010 20:25
    Πολύ προβλεπέ?? Δηλαδή???
  • MissHavisham @ 09.03.2010 20:34
    Δηλαδή προβλεπόμενη.
    Παρουσίασες μια ιστορία με τρεις χαρακτήρες και μία οικογένεια.
    Αυτά τα δεδομένα που επέλεξες να παρουσιάσεις δίνουν μια σειρά από πιθανές εξελίξεις. Ότι και να γίνει από αυτά τα δεδομένα, τίποτα δε θα είναι έκπληξη, αυτό θέλω να πω (δεν εννοώ ότι ξέρω τι θα γίνει γι' αυτό μην αρχίσεις να με ρωτάς!) Εκτός...(αυτό το σενάριο όμως θα το κρατήσω για καμιά δική μου ιστορία δεν κάνει για την περίσταση!)
  • dorinaki @ 09.03.2010 20:40
    Αααα... Δεν θα υπάρξει καμία ανατροπή πάντως αν είχες κάτι τέτοιο στο μυαλό σου.. Ένας αποφασισμένος σκορπιός είναι χειρότερος από γάιδαρο!!!
  • libra1976 @ 10.03.2010 01:49
    καημενο ζυγακι...σε χτυπανε αλυπητα ολοι αυτοι οι πλανητες (σε λιγο που θα σκασει μυτη κι ο ουρανος απεναντιστον κριο σε αντιθεση με τον κρονο,και θα τετραγωνισει πλουτωνα,εκει να δεις γελια....),ΚΑΙ ΣΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΜΠΛΕΚΕΙΣ ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ???????

    Αχ,κριμα τα νιατα,την τσαχπινια,κριμα το μποι σου καλεε-εεε....Silmarwen, ε οχι και ξανερωτο το ζυγακι,λιγο φλου ισως,αλλα ξενερωτο?δεν ειναι δα και κανας παρθενος! (Sorry guys).MissHavisham,την πολυ καλησπερα μου...
  • dorinaki @ 10.03.2010 08:32
    Πάντως δεν έχω άσχημες προθέσεις για τον ζυγό...
  • Gourounaki @ 10.03.2010 09:54
    ΠΑΡΑΤΗΣΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙΣ ΣΤΗ ΘΥΡΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ,ΓΙΑΤΙ Ο ΠΕΡΙΓΥΡΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΗΣΗ. ΑΦΗΣΕΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΗΦΘΗΚΕ. ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ,ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ,ΟΧΙ ΠΡΟΒΑ. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΕΙ,ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΛΟΓΟ.
  • MissHavisham @ 10.03.2010 11:34
    Gourounaki, τίποτα δεν πρέπει και δεν "έπρεπε".
    Όπως λέει και ο Θεός στο La vie est ailleurs, "'έχουμε μόνο μία ζωή και ούτε μπορούμε να την συγκρίνουμε με προηγούμενες αλλά ούτε και να τη διορθώσουμε σε επόμενες". Κι όπως λέει και η Miss που δε θυμάται αν αυτό της το είπε κανείς ή είναι απαύγασμα δικής της εμπειρίας, "η εμπειρία ΔΕ μεταβιβάζεται.

    dorinaki, "οι αποφασισμένοι σκορπιοί που είναι χειρότεροι από γάιδαρο" έχουν μία αχίλλειο πτέρνα στη στρατηγική τους (και πάλι καλά δηλαδή γιατί αλλιώς θα μας τρώγαν όλους λάχανο!): ενώ είναι προικισμένοι με το χάρισμα της διαίσθησης συχνά το νερό τους τους παρασύρει και δεν παίρνουν σωστές αποστάσεις για να κάνουν σωστή ανάγνωση της πληροφορίας που τόσο αβίαστα τους προσφέρεται με αποτέλεσμα να υποτιμούν τους αντιπάλους τους (εννοείται ότι μιλάω μεταφορικά χρησιμοποιώντας όρους πολέμου). Και ούτε που μπορείς να φανταστείς την ανατροπή που έχω στο μυαλό μου, οπότε μη βιάζεσαι να την απορρίψεις από τη σφαίρα του πιθανού...είναι λίγο literary αλλά you never know, οι ουρανοί έχουν μεγάλη φαντασία και σίγουρα περισσότερη από τη δική μου!
  • playmobile @ 10.03.2010 11:38
    dorinaki χαλαρωσε και απολαυσε το... Οπως εσυ ψαχνεσαι με τον εαυτο σου για το τι μελλει γενεσθαι.. ετσι και εκεινος. Η πορεια θα δειξει, μη βιαζεσαι.
    Και κυριως προσπαθησε να κατανοησεις οτι αυτη δεν ειναι η ζωη ουτε της μαμας, ουτε του μπαμπα, ουτε του κοινωνικου περιγυρου, που αυτος κι αν βασισεται σε βιτρινες.... Ειναι μονο δικη σου! Εσυ αποφασιζεις για σενα.
    Ξεπερασε τα κοινωνικα προτυπα, στειλε εκει που πρεπει τις βιτρινες, και δες καταματα τη ζωη. Ψαχνε για την αληθεια σου...ζησε εντονα καθε στιγμη... μην οριζεις τους ανθρωπους ως "πακετα". Ειναι αδικο

    Σου ευχομαι πραγματικα τα καλητερα
  • playmobile @ 10.03.2010 11:49
    Silmarwen ταυτιζομαι
  • Silmarwen @ 10.03.2010 12:25
    Dorinaki και λοιποί φίλοι.

    α) η πρόθεσή μου ήταν να "ξεκαθαρίσω" λίγο το τοπίο, όχι να πληγώσω με το κεντρί. Απλά, σαν Σκορπιός, έχω πάντα συναίσθηση ότι η πένθιμη καμπάνα χτυπάει πάντα ΚΑΙ για μένα, σένα, κλπ. The end is always near κι όταν οι άνθρωποι βάζουμε κουτάκια και ταμπέλες, κάποιος ή κάτι γράφει την ιστορία μας με εμάς απόντες.
    β) το "ξενέρωτος" δεν πήγαινε για τον Ζυγό επειδή είναι Ζυγός, αλλά γι΄αυτά που κάνει. Και Σκορπιός να ήτανε, και Αιγόκερως να ήτανε, είναι τελικά οι πράξεις μας κι όχι η ημερομηνία γέννησής μας που μας ορίζει στο χώρο και το χρόνο.

    Dorinaki, αν ΕΣΥ νιώθεις καλά τακτοποιώντας έτσι τα πράγματα, τότε πολύ σύντομα αυτά θα λειτουργήσουν υπέρ σου. Αλλά, με τόσο ισχύρή Παρθένο, βεβαιώσου ότι αυτό το θες ΕΣΥ, ότι είναι τα ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΟΥΤΑΚΙΑ αυτά που θα κουβαλάς..

    Εύχομαι τύχη, και πολλή γνώση και χαρά από τις επιλογές σου!

  • scales @ 10.03.2010 12:35
    "Δυσκολοι καιροι για πριγκηπες"
  • astropeleki @ 10.03.2010 12:37
    συμφωνω με τα λεγομενα της Silmarwen...με εβαλες σε σκεψεις με το σχολιο πανω στη Νικη και τον Αλεξη...και ποιος παθαινει τι ή ποιος φευγει πρωτος...ειναι τοσα τα παιχνιδια της μοιρας(?) που ειδα και ακουσα μεχρι σημερα....
    ο κοσμος δυστυχως παγιδευεται στο "πως θα επρεπε να ειναι τα πραγματα" συμφωνα με αυτα που θελουν οι αλλοι για εκεινον και οχι με αυτα που νιωθει ο ιδιος...θελει να αισθανεται αποδεκτος με καθε τροπο...

    τελικα μου πηρε πολλα χρονια να καταλαβω τι εννοουν καποιοι, οταν λενε σε ενα νεογεννητο μωρο να ειναι γερο και "τυχερο"...ειναι να μη σου τυχει,που λενε...
  • dorinaki @ 10.03.2010 16:38
    Η δική μου θέση σε όλο αυτό είναι ότι δεν μετανοιώνω προς το παρόν τουλάχιστον (γιατί δεν ξέρω τι θα μου ξημερώσει) για το ότι τελείωσα μια τέτοια σχέση... Δεν ήμουν μόνο έγω μέσα σε αυτή αλλά και ένας άνθρωπος ο οποίος από τα λεγόμενα του δεν ήξερε τι ήθελε (οικογένεια ή όχι) και σίγουρα έγω όντας μη έτοιμη για οικογένεια ήμουν και ο κατασταλτικός παράγοντας στο να βολευτεί και να μην πάρει ποτέ μια απόφαση για τη δική του ζωή ή τουλάχιστον για όσο περνούσε καλά μαζί μου... Γιατί μιλάμε για έναν άνθρωπο 40+ που δεν έχει ούτε έναν αρραβώνα στο ιστορικό του, που για μένα λέει πολλά αυτό. Δεν ήμουν τόσο εγωίστρια ώστε να χωρίσω μόνο για μένα ή μόνο για τους γονείς μου ή για τον κοινωνικό περίγυρο. Δεν ενέφερα το γεγονός ότι ακόμα και αν προσπάθησε να με κρατήσει, η απόφασή μου του φάνηκε λογική και όχι παράλογη και κατακριτέα.
    'Οσο για τον νέο (ζυγό), προσπαθώ να δώσω την ευκαιρία σε εκείνον, εμένα και το εμάς χωρίς να τον θεωρώ ένα απλό rebound.
    Μια χαρά είμαι με την όλη κατάσταση και η αλήθεια είναι ότι για πρώτη φορά μετά από 4 χρόνια αισθάνομαι ξανά ο εαυτός μου.
  • Gourounaki @ 10.03.2010 16:58
    ME TO ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΛΛΑΞΕΣ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. ΕΙΧΕΣ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕΣ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΡΗΣΗ. ΤΩΡΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ,ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΚΙ ΑΦΟΥ ΧΩΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ,ΔΩΣΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΘΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ. ΑΝ ΘΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ.
  • dorinaki @ 10.03.2010 17:10
    Δεν είπα ποτέ ότι αναγκάστηκα.. Το αποφάσισα γιατί ήταν έτσι η κατάσταση... Ένοιωθα αλλά υπήρχε πάντα ένα αλλά.. Αλλά έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας, αλλά οι γονείς μου δεν θα το δεχθούν, αλλά δεν ξέρεις τι θες... Όλο το σκηνικό ήταν τέλειο στο εδώ και τώρα, στη στιγμή! Όταν σκεφτόμουν το μέλλον δεν μου άρεσε για όλα αυτά τα αλλά... Και όπως και να το κάνουμε αν δεν έχουμε όνειρα για το μέλλον τελικά χάνουμε και τη στιγμή...
  • dorinaki @ 10.03.2010 17:21
    Αυτό παίζει γιατί όπως είπα ήμουν καλά μόνο στη στιγμή... Χωρίς όνειρα... Δεν γίνεται τίποτα!! Σημασία έχει που τελικά έχω βρει τον εαυτό μου!
  • dorinaki @ 10.03.2010 17:47
    Τσουνάμι ε??
  • dorinaki @ 11.03.2010 20:17
    Κάτι που ανακάλυψα μόλις τώρα.. Έχω σελήνη στη παρθένο και σε ένα άρθρο αναφέρεται το εξής "Ετσι μερικές φορές ψυχραίνεται και διώχνει κάποιον που έλκεται επειδή δυσπιστεί σε κάθε τι ξαφνικό , που δεν έχει τον πλήρη έλεγχό, ή δεν εξηγείται λογικά."

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...