παρακαλώ περιμένετε...

Help!!!

  • dimi84kara @ 06.02.2010 21:51
    γενικα εισαι πλουτωνιος τυπος και πρεπει να διαβαζεις πολυ καλα στα αστρομαθηματα οτι εχει σχεση με σκορπιο και πλουτωνα.η αφροδιτη σου ειναι γιηνη και σου ταιριαζει..πρεπει να εισαι ενας ισχυρος χαρακτηρας προς την κατευθυνση νερου-γης.σου δινω αποσπασμα του β.δ που εχεις απο οτι βλεπω στον 4 οικο γιατι ο β.δ αν διαβασεις και αστρ λεει πως φτανεις ,-με ποιο δρομο -στην ολοκληρωση."Βόρειος Δεσμός στον 4ο Οίκο ? Νότιος Δεσμός στον 10ο οίκο

    Ο τέταρτος οίκος συμβολίζει τα πιο απόκρυφα βάθη της ψυχής του ανθρώπου. Γι αυτό αντιπροσωπεύει τις δυνάμεις της ψυχής. Γιατί αυτό που είμαστε στο βάθος, δεν είναι πάντα αυτό που δείχνουμε στην επιφάνεια. Πρέπει να απελευθερώσεις τις δυνάμεις που κρύβονται στα κατάβαθα της ψυχής σου. Οι επευφημίες του πλήθους με όλα τα φώτα πάνω σου δεν είναι για σένα. Τα χόρτασες στο παρελθόν. Και απέκτησες την αίσθηση της δύναμης που σε έκανε να συνειδητοποιήσεις πόσο σημαντικός-ή είσαι σαν άτομο. Τώρα είναι η ώρα να αποκτήσεις ψυχή. Θα νιώσεις ολοκλήρωση όταν αποσυρθείς στο οικογενειακό/σπιτικό σου περιβάλλον μακριά απʼ το προσκήνιο, και μαθαίνοντας να χειρίζεσαι σωστά τα συναισθήματά σου. "
  • dimi84kara @ 06.02.2010 21:53
    τωρα που το βλεπω ταιριαζει αρκετα και με τον υπολοιπο χαρτη σου...
  • dimi84kara @ 06.02.2010 22:00
    σου ειπα για τον β.δεσμο γιατι αυτα που λεει για μενα ο δικος μου β.δ ειναι λες και ειναι ραμμενα και κομμενα πανω μου...και ειπα μηπως ταιριαζουν και τα δικα σου.κατα τα αλλα εχει και πολλα αλλα να διαβασεις.

έχουν γενέθλια 238 μέλη.

γιορτάζουν οι: Βενέδικτος, Σεραφείμ

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...