παρακαλώ περιμένετε...

ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ

  • KELLY79 @ 28.12.2009 23:51
    ισορροπιες και αδυναμιες
  • monika24 @ 29.12.2009 15:10
    Dear Kelly,
    Ανοιξε την πόρτα της καρδιάς σου και ακολούθησε το ενστικτό σου...... ναι όντως τα ποστ αυξάνονται σε περιόδους εκλείψεων γιατί καλώς ή κακως ώς άνθρωποι επηρεαζόμαστε απο τα φαινόμενα της φύσης...(η ποσοτητα του νερου στον οργανισμό μας είναι τέτοια που επηρεάζεται απο τη σελήνη...εδώ το ίδιο συμβαίνει και εξηγείται απο τα νερά στην Χαλκίδα πανω κάτω.....δεν θα επηρεαστούμε εμείς...). Προσωπική μου άποψη είναι ότι κάνεισ λάθος να αντιμετωπίζεις τη σχέση σαν μια σταθερά.....γιατι απλά δεν είναι... Πιστεύω ότι όταν έχεις σχέση....η μαθηματική σχέση που υπάρχει είναι χ+ψ= ?(το αποτέλεσμα καθορίζεται απο τους χ και ψ ανάλογα με πολλους παράγοντες) Όσον αφορά το χ στο τετράγωνο θεωρώ ότι αναφέρεται για δυο όμοια πράγματα και ως γνωστόν τα ομώνυμα αποθούνται... θα μου πείς αναφέρομαι στην κοινή ζωή αλλά όταν αυτή είναι προβλέψιμη είναι και βαρετή.... δεν είναι λοιπον τυχαίο το All t?me class?c follow your heart....κάτι ήξερε αυτός που το είπε....Δέξου το νέο έτος με αισιοδοξία.....και πάψε να θεωρείς μια σχέση ως δεκανίκι...τότε όλα θα γίνουν...μαγικά....ονειρεμένα και ο Mr. Big θα σου χτυπήσει την πόρτα.......(φανατική και εγω του Sex and the c?ty) Να έχεις μια όμορφη χρονιά!!!!!!
  • johnnyG @ 29.12.2009 18:19
    ρώτα τη σαμάνθα καλύτερα.

    πάντως κέλυ, έχουμε μια καλή έκλειψη παραμονή πρωτοχρονιάς. σεληνιακή, ξέρεις... εμένα μου πιάνει σελήνη. ε, θα πιω αρκετά νομίζω.
    χρόνια πολλά κιόλας! γεια...
  • KELLY79 @ 29.12.2009 21:09
    lete e? ade tha eythimisw kai monika tha ta skeftw, daxei, ginomai kai ysterikia kai anasfalis giati eimai kai apo afta, filia mas kai sas, kali mas xronia
    (allo klassiko) johnny be good tonight/that night, pairnoume vraveio kalou paidiou

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...