παρακαλώ περιμένετε...

OEO!!!

  • sadprincess @ 08.11.2009 00:14
    A epishs exei afrodith sth par8eno kai egw arh stous didumous !
  • AriesLeo @ 08.11.2009 03:04
    den kserw polla apo synastries alla apo antra me afroditi stin partheno tin exw pathsei asxima k akoma tin plirwnw. be careful..
  • sadprincess @ 10.11.2009 01:47
    dld th kousouria vgazoun akrivws boreis na mou peis me agxwses twra !!!!
  • AriesLeo @ 10.11.2009 22:30
    Hi, εμπειρικά θα μιλήσω μόνο... Δεν είναι ότι δεν είναι δοτικοί ή έξυπνοι ή δε σε καταλαβαίνουν (και ξέρεις, οι γυναίκες έχουμε τάση να κάνουμε τεράστιες αναλύσεις, κάτι από το οποίο η Παρθένος σαν ζώδιο δε μου φαίνεται να ενοχλείται).

    Καταρχάς είναι σε πτώση, άρα δεν αξιοποιεί εύκολα τις αρετές τις Αφροδίτης -πιθανώς δεν εκδηλώνει σε μεγάλο βαθμό ούτε και τις ενδεχομένως κακές της τάσεις, νομίζω, άρα δεν είναι και τελείως τραγική η κατάσταση. Έχει τύχει να ακούσω -από άσχετους επομένως σταμάτησα ν' ανησυχώ- ότι "η Αφροδίτη στην Παρθένο είναι εγωιστική, καταπιεστική και δεν ξέρει να αγαπάει". Ελπίζω όχι!
    Απλά αντίθετα με την απέναντι Αφροδίτη (στους Ιχθείς όπου έχω εγώ πχ), η λογική κερδίζει περισσότερο έδαφος από το συναίσθημα -κάτι που ίσως να μετριάζεται από άλλα στοιχεία του ωροσκοπίου.. Ο τύπος έπεισε τον εαυτό του ότι -για διάφορους λόγους που κατανοούσα όμως δεν υπολόγιζα- δεν μπορούμε να είμαστε μαζί ούτε καν να κρατήσουμε επαφή. Γιατί ως Παρθένος, είχε αυτός "δίκιο" κ εγώ "άδικο". Μπαμ και κάτω, δεν ξαναειδωθήκαμε. Βέβαια, εκείνο τον καιρό ο Κρόνος έκανε σύνοδο με την άφρο του οπότε δεν ξέρω πόσο θα άντεχε. αλλά εν πάσει περιπτώσει...

    Έχω παρατηρήσει και σε άλλους ότι έχουν μια απαισιόδοξη εικόνα για τον έρωτα και έναν πιο "μετρημένο" δραματικό χαρακτήρα -δεν ξέρω αν ενδέχεται να παίρνουν το στοιχείο από το Λέοντα ή Ζυγό που είναι δίπλα.
    Θέλω να πιστεύω ότι στις τελευταίες τις μοίρες (25+ ίσως) που πλησιάζει το Ζυγό "μαλακώνει" κάπως.

    Αν μπορώ να κρίνω συνολικά και μόνο με βάση τα στοιχεία που παραθέτεις -γιατί ποτέ δεν ξέρεις!- ζωδιακά ταιριάζετε αρκετά.
    Το πώς θα χειριστείτε τις δύσκολες καταστάσεις αν κ όταν έρθουν δεν το γνωρίζω αλλά να θυμάσαι έως κάποιο σημείο εξαρτάται από εσάς τους ίδιους.
  • sadprincess @ 11.11.2009 00:45
    euxaristw gia thn analush ...!!!

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...