παρακαλώ περιμένετε...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΩ????????

  • flamescreen73 @ 03.09.2009 19:35
    Σου κάνω ποδαρικό ως Ιχθύς!! Όποια πέτρα και να σηκώσεις απο κάτω είμαστε, αρα προσπάθησε με τους Λέοντες καλύτερα, χαχα!!!
    ---------------------------------------------------------------------

    Σιγά μωρέ πως κάνεις έτσι!!!

    Εγω έχω τα δικά σου αλλα αλλιως τοποθετημενα:
    Σελήνη στην Παρθένο
    Αφροδίτη στους Ιχθύες
    Αρη στον Αιγόκερω

    Και πάλι προκοπή ΔΕΝ είδα!!!! LOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Άρα δεν φταίει ο Χάρτης σου.

    Μετά απο τα κάτω θα έρθουν και τα πάνω. Να είσαι εκεί να τα υποδεχτείς...

    Για μένα κάνεις σωρεία συνήθων λαθών στην αντιμετώπιση σου των πραγματων πάντως.

    Τα καλύτερα παιδιά, ποιος θα το πεί; πάντως όχι οι ιδιοι για τους ευατούς μας. Ολοι είναι παρεξηγημενοι, αν τους φερθεις όπως θα "έπρεπε", όλοι θα είναι τέλειοι απέναντι σου. Το θέμα είναι οτι δεν ξερεις πως είναι αυτό το "έπρεπε" και ο άλλος πρέπει να σου το πει αλλα και εσυ να το βάλεις στην καρδιά σου. Και ποιος έχει χρόνο? Αρα θεωρούμε καλύτερους όσους είναι περισσότερο "δε βαριέσαι" και δε θέλουν και πολλά για να νιώσουν καλά.

    Πρέπει να πουλάς τον ευατό σου στον κόσμο και όχι να κάθεσαι να σε ανακαλύψουν, γιατι πολλοί λίγοι θα το προσπαθήσουν πραγματικά. Να είμαστε λίγο ρεαλιστές.

    Bottomline: Κανείς δεν είναι εκ προοιμίου καλός η κακός. Επίσης υπάρχει και το "άμα δεν ταιριάζανε δεν θα συμπεθεριάζανε" για αυτούς που θεωρούνται εξωφρενικά καλοι η κακοί. Κοινώς όπως καθένας βολεύεται. Αλλά, μην μου βρίζετε το ζώδιο, τσαντίζομαι. Και άμα τσαντίζομαι, κόβει η ψαρόσουπα και μετά πεινάτε!

    Αντι να ψάχνεις όμως ζώδια, δεν ψάχνεις πρώτα άνθρωπο και μετά ζώδιο? Μπορεί η ζωή να σε εκπλήξει. Και μην το ψάξεις καν. Έχουμε γίνει έρμαια των ζωδίων πια. Είναι να αναρωτιέσαι πως τα καταφέραμε. Τόσο πολύ τυποποίηση δεν μου αρέσει.
  • minaplou @ 04.09.2009 00:46
    Αγαπητέ flamescreen73, σ' ευχαριστώ καταρχάς που μπήκες στον κόπο να ανταποκριθείς στον προβληματισμό μου.

    Με τις υγείες σου λοιπόν κ εσένα με τέτοιο χάρτη, χαχαχαχαχα!

    Εννοείται ότι ψάχνεις πρώτα τον άνθρωπο! Την πρώτη φορά ρωτάς το ζώδιο, έτσι "εγκυκλοπαιδικά" βρε παιδί μου ώσπου μια ωραία πρωία τρως το πρώτο σου χαστούκι. Δε δίνεις σημασία και προχωράς παρακάτω. Στο δεύτερο ψάρι που θα βρεθεί στο δρόμο σου λες ευκαιρία να διαψεύσω το προηγούμενο. Έρχεται και το δεύτερο χαστούκι: σύμπτωση σκέφτεσαι. Στο τρίτο λες κάποιος εκεί πάνω μου κάνει πλάκα. Ε, στο τέταρτο δεν μπαίνεις καν στη διαδικασία, παρά μόνο λες στον εαυτό σου "run Forrest, run"!

    Τώρα σχετικά με το πως αντιμετωπίζω τα πράγματα, πίστεψε με η ίδια εκλπίσσω τον εαυτό μου μερικές φορές από πόσες διαφορετικές γωνίες βλέπω τις καταστάσεις (που σε άλλες εποχές ούτε καν θα περνούσαν από το μυαλό μου), αλλά το αποτέλεσμα και πάλι το ίδιο: το απόλυτο μηδέν!

    Εναποθέτω λοιπόν τις ελπίδες μου σε ένα Σκορπιό διότι it takes one to know one όπως λένε... (αν με εννοείς..... )

    Όσο για τα πάνω, πίστεψέ με είμαι εδώ έτοιμη!!

    xxx

    P.S: σιχαίνομαι την ψαρόσουπα!!!
  • flamescreen73 @ 04.09.2009 01:48
    O χαρτης μου δεν ειναι κακός. Αρης στον Αιγοκερω και Αφροδιτη στους Ιχθυες ειναι αρκετα καλες θεσεις. Αυτό είναι αυτό που λέω. Κάθε θέση καλή η κακή προσφέρει κάποιου είδους δυνατότητες(εστω και αν αυτες ειναι η συνήθεια στην αντιξοοτητα εαν ειναι θεωρητικά "κακή θέση"). Το πως θα αξιοποιηθουν εναποκειται απόλυτα στον άνθρωπο.

    Η αδερφη μου είναι Σκορπίνα, ξέρω πως σκέφτεστε και βλέπετε τα πράγματα αρκετά καλά. Δεν πρόκειται να προσπαθήσω να σε μεταπείσω, γιατι θα χρειαζόταν ενέργεια που δεν είμαι διατεθειμένος να δαπανήσω, αφού αποφάσισες αρνητικά για τα ψάρια. Θα έπρεπε να είσαι θετικα προδιατεθειμένη.

    Εξάλου είναι ένα γεγονός πως δεν κάνουμε ευκολα χωριό, παρά τα όσα λένε, υπάρχει τεράστια απολυτότητα και ισχυρωγνομοσύνη απο τους Σκορπιούς, που ο Ιχθύς την καταπίνει μεν, αλλα κάποια στιγμη ξεσπάει μαζικά και ο Σκορπιος (που δεν κάθεται ειναι αλήθεια να δει ποτέ την άποψη του άλλου γιατι θεωρεί τη δική του ότι υπεροχότερο υπάρχει και δεν την αμφισβητει ποτέ μπας και κάνει και λάθος και ζητά να γυρνά όλος ο κόσμος γύρω του{κατά μια παραλαγή του αρνητικού Λέοντα που είναι και ένας λόγος που αυτά τα 2 ζωδια-Λεων και Σκορπιος, πολύ δύσκολα τα βρίσκουν επίσης, αν δεν υπάρχουν επιρροές που καταπραυνουν αυτες τις τάσεις} βρίσκεται προ εκπλήξεως και απορει τι είναι δυνατόν να έκανε.

    Το κακό είναι ότι ο Ιχθύς έχει μνήμη χρυσόψαρου και ξεχνά πολύ εύκολα κάθε είδους αδικη συμπεριφορα απέναντι του(γιατι επιζητούμε ισοτιμια φυσικά ως ιδεαλιστικό ζώδιο, ενω αυτά που αρέσκονται στην κυριαρχία, όπως Λεοντες και Σκορπιοι, θεωρούν απόλυτα φυσιολογικό να έχουν το πάνω χέρι ότι και να υποστεί ο άλλος.)

    Ο Ιχθύς πιστεύει αρκετα στην αρχή της ανταπόδωσης σου τριβω την πλάτη, μου τρίβεις τη δικη μου στυλ. Καποιοι βεβαια λιγότερο αλλα πάντα υπάρχει αυτό. Ο Ιχθύς αυτό ουσιαστικα επιζητά. Δεν θέλει να πει στον άλλο "ξέρεις σου τρίβω την πλάτη αλλα και η δική μου θέλει τρίψιμο, θα μπορούσες?" Αλλοι το απαιτούν κιόλας, αλλα δεν είμαστε πειθαναγκαστικοι να υποχρεώσουμε κάποιον σε κάτι που δεν θέλει. Σκοπός είναι να το προσφέρει με καλή θέληση και χαμόγελο και τότε δίνουμε πολύ περισσότερα.

    Αν ο άλλος δεν μπορεί να το καταλάβει αυτό ο Ιχθύς θα προσπαθήσει να το δείξει αλλα κάποια στιγμή θα τρελλαθεί. Και θα του ανάψουν τα λαμπάκια. Και θα αρχίσει να κάνει τρέλες, σαν σολωμός που πάει αντίθετα στο ρεύμα, η ψάρι που σπαρταράει έξω απο το νερό.

    Δεν ξέρω αν κάτι παρόμοιο γίνεται και νομίζουν οι άλλοι ότι τους δίνουμε χαστούκια, αλλα δεν είναι στην πραγματικότητα. Προσπαθείς να πεις στον άλλο "Θεέ μου αντιλαμβάνεσαι πόσο με έχεις τρελάνει και πόσο υποφέρω, ότι δεν αντέχω άλλο αλλά σε νοιάζομαι πολύ και δεν θέλω και τώρα ακόμη να σε χτυπήσω?" αλλα επειδή είμαστε εγωιστικά όντα σαν άνθρωποι δεν θελουμε καν να το δούμε, θέλουμε τον άλλο προβλέψιμο και ήσυχο και δεδομένο και επιλέγει κανείς τον εύκολο χαρακτηρισμό...παρτάκιας, στον κόσμο του, δεν νοιάζεται για τίποτα, είναι υποκριτής κλπ.

    Αυτά φυσικά δεν λέγονται μόνο για τους Ιχθύες. Τα έχω ακούσει πάμπολες φορές απο οποιονδήποτε απογοητεύτηκε απο κάποιον άλλο και επέλεξε τη λύση του ότι φταίει ο άλλος.

    Δεν ξέρω αν εντάσσεσαι σε παρόμοιες περιπτώσεις και ούτε υπονοώ κάτι τέτοιο. Εξάλου, είναι γεγονος, πως όλοι δεν ταιριάζουν και δεν μπορεί να ταιριάζουν με όλους. Ωστόσο, δεν μπορει και φυσικα να φταίνε πάντα οι άλλοι(αλλα ουτε και πάντα εμεις). Καθε νομισμα έχει δυο όψεις.

    Αδραξα την ευκαιρια να αναλύσω ελαχιστότατα την ψυχολογία του Ιχθύ και γιατί τελικά είναι πιθανό να χαλαστεί σε σχέση με σκορπιο(εδω με την αδερφή μου που όσο ήμουν συγκαταβατικος για να μην χαλάσει η σχέση μας με θεωρούσε το καλύτερο άτομο, αλλα μόλις άρχισα να της επισημαίνω τα κακώς κείμενα επηρεάστηκε η σχέση μας αρκετά - ποιος γουστάρει να του τη λένε εξάλου άτομα που βλέπει αφ'υψηλού? - φαντάσου με άνθρωπο που δεν είναι αίμα σου).

    Πάντως έχω γνωρισει κάποιους Σκορπιους άντρες και μπορώ να σου πω ότι δεν είναι καθόλου ίδιοι με τις γυναίκες. Αν δεν τους ξέρεις βέβαια θα τους μάθεις. Σου έυχομαι να σου πάει καλά.
  • doumpa @ 04.09.2009 10:32
    geia sou minaplou,
    kai ego episis skorpios me selini stous ixtheis kai afroditi ston aigokero alla me ari ston krio. Ego pali pefto panta se tavrous kai krious. Dokimase kati se tavro einai statheroi an den ginoun merikes fores varetoi. Elpizoume oti ta kalitera erxontai......
  • minaplou @ 04.09.2009 16:58
    geia sou doumpa,

    esy kapws to swzeis me ton ari ston krio (an k tha variesai efkola - exou k oti den antexeis tous tavrous kamia fora...)

    h alitheia einai oti tous agapaw tous tavrous k sunenooumaste alla de tous sunantw k poli suxna. Oson afora ta Kriaria se filia tairiazw apsoga, se parapanw exw thema (san ta liontaria kali wra, alla kapws pio upoferta)

    Ta kalutera erxontai, oxi mono to elpizoume. To apaitoume!!!!!!!!

  • doumpa @ 05.09.2009 13:46
    minaplou mou,
    eimai sigouri oti tha erthoun ftanei na to pistepsoume.... Irthe h ora na pistepsoume pia ston eafto mas kai oti dikaioumaste kai aksizoume kati kalitero kai tote tha to paroume. An den dosoume proti aksia kai frontida ston eafto mas, min perimeneis na to kanoun oi alloi apo monoi tous... Iremise frontise ton eafto sou kai afto pou einai na rthei tha erthei.. Eimaste aftokatastrofika paidia isos epeidi den pistevoume oti aksizoume tin eftixia... irthe h ora mas........
  • synoulakos @ 07.09.2009 20:58
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ ΕΙΜΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ???
  • minaplou @ 14.09.2009 01:20
    dear synoulakos,

    καλά δεν είναι και προς θάνατον, αλλά η σελήνη στους ιχθείς σημαίνει άτομα ντροπαλά, συνεσταλμένα, λίγακι υπερβολικά και φυγόπονα, ενώ συχνά ζουν μέσα σ' ενα δικό τους συννεφάκι....

    αν ώντας σκορπιός ήδη έχεις έντονο συναισθηματικό κόσμο, τότε η σελήνη στους ιχθείς το σίγουρα το διπλασιάζει... ε, δε θεωρείται και πλεονέκτημα αυτό στις μέρες μας, δε νομίζεις???????

έχουν γενέθλια 307 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ειρήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...