παρακαλώ περιμένετε...

Μην τρομαξετε...

  • gracemarks @ 14.08.2009 12:05
    αν ο Κρονος υποτιθται οτι επιφερει μαζι του ευθυνες και υποχρεωσεις, μηπως ειναι ακριβως δειγμα αυτης της αλλαγης απο το κατι πιο "περιστασιακο" σε κατι πιο.."σοβαρο"?

    ξερω γω, λεω τωρα..
  • pastra @ 14.08.2009 12:12
    μαζι σου και παλι!!!!!κανω και το σταυρο μου!!!!
    αυτο που φοβαμαι ειναι το μαμαδιστικο "πρεπει να τρεξεις, να ιδρωσεις και να χτυπηθεις για να το αποκτησεις"...με πιανει μια παθητικη συμπεριφορα του στυλ "το επιδιωκω χαλαρα και αν θελει ας ερθει...με ολο τον ψυχισμο να βαραει κοκκινα απο το στρες!
  • pastra @ 14.08.2009 12:26
    μαλλον μιλαει παλι ο Διας μου εε??? υπερβολη!!! εγω την προσπαθεια θα την κανω...αυτο ειναι το σιγουρο! δεν καθομαι να περιμενω με σταυρωμενα χερια!!
    τωρα, αν θελει να μου το δωσει θα το δωσει φανταζομαι!!! understood...:
  • pastra @ 14.08.2009 15:02
    αρχικα σε ευχαριστω dream που ασχοληθηκες!
    εχω ακμη 2ου στην αιγα, οντως! αλλα μηπως η καταξιωση θα ερθει σε μεγαλυτερη ηλικια ? επιφοβος ο αιγοκερως! φιλοδοξη ειμαι και ταπεινη και υπομονετικη ειμαι...και σκυλι δεν γινομαι ασχετα αν το δειχνω λογω 12ου
    αυτο που περιμενω ειναι να κανω την εισοδο στον χωρο που με ενδιαφερει! την αρχη μου!και η εξουσια ας ερθει αργοτερα ...!ευκαιριες ερχονται...η μια ειναι στις 23...και ΠΡΕΠΕΙ να παει καλα! γι'αυτο εχω σαλταρει...
    οι γονεις μου κανουν το σταυρο τους με το επαγγελμα που διαλεξα....τι βλεπεις και ρωτας ομως?
  • fldown @ 14.08.2009 15:18
    Να εκφέρω και εγώ μια γνώμη?
    Ο Κρόνος στο μεσουράνημα μπορεί να μην εγγυάται από μόνος του θεμελίωση και εδραίωση επαγγελματική. Αυτό που σίγουρα εγγυάται είναι ότι θα τεστάρει τις αντοχές σου στον επαγγελματικό στίβο. Μην ξεχνάμε ότι ο Κρόνος συμβολίζει την ανάγκη να μην ονειροβατούμε και να μην έχουμε ψευδαισθήσεις μεγαλείου αλλά αντίθετα να σκύβουμε το κεφάλι και να εργαζόμαστε σαν είλωτες ώστε κάποια στιγμή να δρέψουμε τους καρπούς της σκληρής δουλειάς και των στερήσεων.
    Όσο θα βρίσκεται στον 10ο οίκο σου να περιμένεις πως θα σου δημιουργήσει άγχη για το αν μπορείς να καταφέρεις, αν αξίζεις, αν μπορείς να σταθείς στο επαγγελματικό στίβο. Πιθανόν να φέρει καθήκοντα που θεωρείς ότι δεν σου αξίζουν ή πως έχεις μεγαλύτερες δυνατότητες σε σχέση με τη δουλειά που αναλαμβάνεις. Να θυμάσαι ότι ο Κρόνος αδιαφορεί για τα όνειρα σου. Ενδιαφέρεται για τις αντοχές σου και την πρακτική επίτευξη των στόχων.
    Για εμένα πρέπει να δεις αυτή την ζόρικη διέλευση κάτω από το εξής πρίσμα. Πόσο πολύ θέλεις να πετύχεις; Πόσο ρεαλιστικοί είναι οι στόχοι που θέτεις; Αν όντως το θες πολύ, αν όντως είσαι μεθοδική και δεν περιμένεις φήμη και δόξα πριν την ώρα τους, τότε ο Κρόνος θα σε κάνει να φτύσεις αίμα επαγγελματικά, να τσαλακωθείς και να πιεστείς αλλά στο τέλος της διέλευσης θα σου φέρει τους καρπούς των αντοχών σου. Και ο Κρόνος είναι δίκαιος. Αποδίδει όσο σου αξίζει. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
    Αν όμως δεν θέτεις ρεαλιστικούς στόχους, αν έχεις ενδοιασμούς και αμφιβολίες, αν επηρεάζεσαι από φιγούρες εξουσίας (μητέρα, πατέρα, αδερφό, πνευματικό, δεν ξέρω και εγώ τι άλλο) και δεν ακολουθείς πιστά την προσωπική σου πορεία, ο Κρόνος θα τσακίσει για να ξεκινήσεις από την αρχή.
    Όπως πάντα εσύ παίζεις μπάλα. Εσύ καλείσαι να πολεμήσεις μέχρις εσχάτων για την επαγγελματική σου ανέλιξη και καταξίωση.
    Ελπίζω να σε βοήθησα αγαπητή!
  • pastra @ 14.08.2009 15:31
    τα αγχη που εχω ηδη εννοεις!! οκ!! αγαπητε με παραβοηθησες!! απο ψευδαισθησεις μπολικες αλλα εννοειται πως δεν περιμενω τον πρωταγωνιστικο ρολο με το καλημερα σας!! την αρχη θελω...και μετα σκαω και δουλευω οσο θελετε!!!! με γεμισες αισιοδοξια fl...thanx!!!
  • fldown @ 14.08.2009 15:33
    Τι προτιμάς? Αισιοδοξία ή αντικειμενική αλήθεια?
  • pastra @ 14.08.2009 15:34
    αισιοδοξη αντικειμενικη αληθεια!!!!
  • vAIRsiFIRE @ 14.08.2009 15:46
    A βρε σκορπιδι, δεν περιμενα αλλου ειδους απαντηση!!

    Καλησπερες σε ολους..!
  • manto87 @ 14.08.2009 15:49
    pastra eisai xoreutria????
  • fldown @ 14.08.2009 16:09
    Πολύ τοξότη έχεις πάνω σου pastra μου!
  • pastra @ 15.08.2009 00:05
    excuse me για την απουσια...δουλευα!!!
    ειμαι ηθοποιος και ΝΑΙ εχω πολυ Τοξοτη πανω μου!!!

    dream χαιρομαι πολυ για την αδελφη σου!!! γενεθλιος Κρονος πλησιαζει...ειναι στον ζυγο σε συνοδο με πλουτωνα! στα άλλα που ειπες δεν μπορω να βοηθησω....αν θες να δεις οτιδηποτε ...18-11-1982 8:15π.μ Αθήνα
    Η μαμα καρκινα ειναι παντα στηριγμα!!! ευτυχως που υπαρχει...
  • pastra @ 15.08.2009 00:07
    αν ειναι να ερθει και καριερα και οικογενεια και παιδια...πες τα ενα ενα οκ??
    μη μου ρθει ξαφνικο!!! χαχαχαχαχαχαχχα

έχουν γενέθλια 307 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ειρήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...