παρακαλώ περιμένετε...

Καλή περίοδος για αλλαγές;

  • gkivezo @ 14.07.2009 12:48
    ναι ναι.....πεσε!!υπαρχει προστατευτικο διχτυ απο κατω...
    δεν ξερω να σου πω την αληθεια...επελεξες να κανεις τις αλλαγες..υποστηριξε τις επιλογες σου..ποτε δεν ξερεις την καταληξη,κανεις δεν μπορει να σου δωσει εγγυησεις.ολα καλα ευχομαι να ερθουν στη συνεχεια!!
  • kathrineA @ 14.07.2009 13:50
    Μα δεν επέλεξα εγώ τις αλλαγές. Αν τις είχα επιλέξει θα έλεγα, όπως έστρωσα θα κοιμηθώ. Μου προκύψαν όλα και λίγο αναπάντεχα πρέπει να πω, οπότε τα άστρα πρέπει να ορίζουν αρκετά απο αυτά τα γεγονότα...
  • demtsant @ 14.07.2009 13:56
    Αν είναι παρηγοριά, ως Σκορπιός έχω να πω, ότι επίσης αλλάξα σχεδόν δουλειά, πρέπει ν' αλλάξω χώρο και τρόπο άσκησης της δουλειάς μου και γενικά πριν από δύο με τρεις βδομάδες τα πάνω ήρθαν κάτω και δεν ξέρω που παν τα τέσσερα. Α, τα οικονομικά λόγω Κρόνου στον ωροσκόπο Λέοντα πήγαιναν αξιοθρήνητο, αλλά άρχισαν να βελτιώνονται.

    Και ο συμπαθέστατος- κατά τα άλλα φίλος μου- που φαινόταν ότι έκανε σαν τρελός για μένα, εξαφανιστηκε γιατί εκδήλωσε ξαφνικά ενδιαφέρον μια κοπέλα που ήταν απωθημένο του. Και παρότι με απέφευγε, επανέκαμψε λέγοντας ότι δεν άλλαξαν τα συναισθήματά του για μένα (;!)

    Το καλό με όλα αυτά είναι ότι αν δεν αρρωστήσει κανείς σοβαρά στο προσεχές διάστημα, όλα δεν μπορεί παρά να πάνε καλύτερα. Πολύ καλύτερα.

    Είναι λοιπόν καλός καιρός για αλλαγές;

    ΥΓ. Το είπε το Stardome ότι "ήρθε ο καιρός να διαλυθούν οι ψευδαισθήσεις". Και διαλύθηκαν. Στα μούτρα μου!

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...