παρακαλώ περιμένετε...

Η κατάρα ενός Σκορπιού…

  • PONTCHRISA @ 16.06.2009 08:46
    !!!! ΦΟΒΕΡΗ....
  • vAIRsiFIRE @ 16.06.2009 09:44
    Εγραψες...!!
  • TheHunter69 @ 16.06.2009 10:10
    'Eνα 2ο Υστερόγραφο.

    Κι όταν έρχονται στη ζωή σου άνθρωποι που αξίζουν, δεν προσέχεις τις δεύτερες αναγνώσεις που ορίζουν την αγάπη και τους προσπερνάς.
    Γιατί το ανικανοποίητο είναι αχόρταγο...και συνεχίζεις να διαλέγεις πάντα τους λάθος ανθρώπους....
  • pastra @ 16.06.2009 12:16
    Hunter...δίκιο!!!!!

    twister... πάλι καλά που υπάρχει η διαίσθηση, ειναι το εργαλείο μας! απο εκεί και πέρα ειναι στο χέρι μας αν θα το χρησιμοποιήσουμε σωστά ή οχι...αν θα τα ανοίξουμε τα ματακια μας...got me??
    ολο σε κινηση θα ειμαστε και ειμαστε καλα!!!!!!!
  • IrishPrince @ 16.06.2009 12:36
    Αμα δεν μπορεις να καταλαβεις ποιοι ειναι οι σωστοι ανθρωποι και πας και πεφτεις στους λαθος-δε φταιει κανεις.Λαθος κριση-λαθος επιδιωξεις.Αλλαξε δρομο και γυρνα σελιδα-μη χανεις κοσμο που αξιζει τον κοπο να ειναι εκει.Οσο για την ευθυτητα που τρομαζει τον κοσμο-ειναι κατι που εχω αντιμετωπισει και που εχω βαρεθει να μου συμβαινει.
  • labtec @ 16.06.2009 12:49
    ...κρατάω αυτό!
    "...μια ειλικρίνεια και μια ευθύτητα που ενώ την εκτιμούν και την αναγνωρίζουν? τρομάζουν..."
    Επειδή όλοι μας λίγο-πολύ το θέλουμε και το επιθυμούμε αυτό...και κατά βάθος τρομάζουμε/εκπλησσόμεθα όταν μας τα "δίνουν", συχνά πυκνά αναζητούμε εναλλακτικές διόδους άλλοτε ονειροβατώντας, άλλοτε έχοντας ψευδοαισθήσεις, προσπαθώντας να "πλασσάρουμε" εμείς πλαγίως με ενδόμυχους τρόπους αυτά, χωρίς να πάμε κατευθείαν σε αυτά που μας προσφέρει ο/η σύντροφος...
    Κατ' εμέ δεν υπάρχουν β' αναγνώσεις...γιατί αναλωνόμαστε στα ίδια και στα ίδια...και η αγάπη είναι...φτάνει μία ματιά και αυτή με την άκρη του ματιού μας για να επικοινωνήσουμε με την/τον σύντροφό μας για να αναπνέουμε τα ίδια χνώτα και να υπάρχει σύμπνοια...ΑΓΑΠΗ ρε αδερφέ...!!
    ...όλα τα άλλα είναι λόγια και μόνο λόγια για να "αγαπιόμαστε"...!
  • astropeleki @ 16.06.2009 13:00
    βαστα το γερα Λαμπη...

    λογια...λογια ψευτικα που λενε και οι Κατσημιχαιοι...
  • astropeleki @ 16.06.2009 13:06
    αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου...

    ψαχνει ειλικρινεια...μαλλον αυτη που τον συμφερει,που θελει να ακουσει...ελαχιστοι ειναι σε θεση να ακουσουν σκετη αληθεια καταμουτρα...

    ψαχνει διαφανεια...και στη πρωτη ευκαιρια γοητευεται απο το μυστηριο...

    ψαχνει ανθρωπο να τον κοιτα μεσα στα ματια ...τον βρισκει και δε ξερει που να κρυφτει...

    ψαχνει συντροφο...τον βρισκει και αναπολει τα ατομακια που τον κρεμασαν...

    αμα βρουμε ακρη,σφυρατε μου κλεφτικα...
  • labtec @ 16.06.2009 13:14
    ...το μυστήριο κάνει τον άνθρωπο να προχωρά συνήθως αμέριμνος, απροφύλακτος, δεν κρύβεται, αλλά "τρώει" "πισώπλατες" "φιλικές" μαχαιριές, συνέρχεται βέβαια, αναλόγως το άτομο...
    άκρη δεν βρίσκεται..γεγονότο...άλλωστε αν βρίσκαμε θάμασταν και καλύτεροι άνθρωποι...με καλύτερο επίπεδο ζωής....οπότε/α και να σφυρίξεις κλέφτικα αστροπελέκι...τη φωνή σου χαλάς....!
  • astropeleki @ 16.06.2009 13:21
    δε μπορω να θυμηθω ποσες φορες μου ειπε καποιος.."Α,δε θελω ψεμματα!Προσεξε καλα!"
    ...και ηταν αυτος ακριβως ο αλλος που μου πλασαρε τη ψεμματουρα του πρωτος...
    δε μπορω παρα να γελαω πλεον...μη σου πω οτι καθομαι και απολαμβανω το τυπακι που θεωρει οτι με δουλευει και εγω δεν εχω παρει ειδηση...συμμετεχω στο παιχνιδι του για να δω ποσο πανιβλακας μπορει να ειναι καποιος....
  • IrishPrince @ 16.06.2009 13:23
    Ειναι εκει εξω ανθρωποι που φοβουνται οταν τα πραγματα πανε οπως πρεπει.Εχω υπαρξει σε τετοια φαση και το ξερω.Τρομαζα και μονο στην ιδεα πως ολα βαδιζουν οπως πρεπει να βαδισουν και εψαχνα να βρω τροπους και αιτιες να τα τσακισω ολα-να τα ανατρεψω.Κι αν δεν εβρισκα αιτια υπαρκτη-δημιουργουσα ανοητες δικαιολογιες και κατεστρεφα τα παντα.Ανοησια που πληρωσα και πληρωνω και γι'αυτο δεν θα επαναλαβω ποτε.
  • pastra @ 16.06.2009 13:55
    κι εκει αστροπελεκι υπαρχει μια παγιδα! γιατι? γιατι πολλες φορες όντως ο αλλος σου δινει την αληθεια του! απλως ειναι διαφορετικη απο τη δικη σου! αρα τι ισχυει?

    η αναφορα στο κειμενο βεβαια βασιζεται αλλου...στο όταν λες ναι και μετα το παιρνεις πισω με ψεμα! γιατι κατι σε εχει τρομαξει και φαινεται!!! εγω τουλαχιστον μπορω να το δω και το ξερεις
  • sadprincess @ 17.06.2009 21:03
    vasika noiw8w san kapoios n m ekane yuxanalhsh k t xeirotero einai pws dn anakoufistika, noiw8w apognwsh gnwrizodas oti dn einai kt perastiko opws pisteua logw efhveias alla tlk eimai apla katadikasmenh k h upoyia p eixa tlk epalh8euetai!
  • alexia8 @ 21.06.2009 02:22
    Θα συμφωνησω στα περισσότερα που διάβασα, πραγματικά υπάρχει λόγος που οι άνθρωποι μας βλέπουν εντελώς ανώμαλους και μαζοχιστές...Sadprincess ένα έχω να σου πώ...κάποιες φορές θέλουμε να είμαστε στον πόνο, τι να κάνουμε, επιλογή μας είναι όμως...αφού κατα βάθος μας αρέσει...να μην τρομάζεις γιατί το να γνωρίζεις πραγματικά τον εαυτό σου και να τον δέχεσαι αρκεί για να γίνεις αυτό που θες...ακόμα και αυτό το άλλο...

    Τώρα ΘΕΛΩ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΟΧΗ παρακαλώ! Μπορεί να σας φανεί τρελή μλκ αυτό που πρόκειται να γράψω αλλά είναι πραγματικότητα! Εγώ περισσότερο έπαθα σόκ με το κείμενο στην πρώτη πρόταση..δηλαδή η κατάρα του να αφήνεις την τελευταία σου μπουκιά! Δεν ξέρω αν γράφτηκε μεταφορικά αλλά εμένα με εκφράζει κυριολεκτικά, και πάντα είχα την απορία γιατί το κάνω αυτό, προσπαθώ χρόνια να το εξηγήσω, γιατι πραγματικά αφήνω μια μπουκιά μόνο!!! Δηλαδή μέχρι την τελευταία μπουκιά τρώω μια χαρά και ξαφνικά, αν φάω αυτή τη μπουκιά θα σκάσω απτο φαι!!!! ΜΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ!!!!!!!!!!!

    Ξέρω, ζώ το δράμα μου ε? :Ρ Ας υπάρχει έστω ένας ομοιπαθούντας που να έχει βρεί την απάντηση να μου απαντήσει!!!!!

έχουν γενέθλια 211 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάκωβος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...