παρακαλώ περιμένετε...

tn eida m authn gt opoia m afhse...einai omorfh k glukia.

  • lahmacun @ 28.05.2009 01:19
    χαλαρα ...............
    .. κουλ ..
    εισαι ενα αλλο .. και οι ανθρωποι δεν μπαινουν στη ζυγαρια του πιο .. ειμαστε ολοι κατι , διαφορετικο και ενδιαφερον ..

    Για συνελθε μικρο κοριτσι ...
    αν ηταν ασχημη δηλαδη δεν θα ποναγες ... ?
  • katia83 @ 28.05.2009 01:24
    μην είσαι τόσο σκληρή με τον εαυτό σου.Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι είσαι πολύ ευαίσθητη...και να σαι σίγουρη οτι για αυτόν μπορεί να μην είσαι τίποτα αλλά για κάποιον άλλον ίσως ΕΙΣΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ!Μην απογοητέυεσαι τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμη.
  • ODIEEE @ 28.05.2009 01:50
    Αν εισαι ενα τπτ γιατι να ητανε μαζι σου στν αρχη?

    Σαχλαμαρες, πιπινη εισαι ακομα εχεις ολο τν καιρο μπροστα σου για
    να γινεις ενα ολοκληρομενο τπτ...

    katia83 τα λεει μια χαρα
  • Asumbibasth @ 28.05.2009 03:56
    'Μικρούλα' sadprincess, γενικώς δεν πολυγράφω..αλλά μόλις είδα το ποστ σου ήθελα οπωσδήποτε να σου γράψω...Βασικά ηρέμησε..συμφωνώ με τους προλαλήσαντες..εννοείται πως ΔΕΝ είναι η εμφάνιση..και εσύ του άρεσες αλλιώς δε θα ήταν μαζί σου..όπως λέει ο/η odieee..και δε χωρίζουν οι άνθρωποι απλά για να βρουν πιο ωραίο-α εκτός κι αν είναι full επιφανειακοί και ανώριμοι, οπότε τι να τον κάνεις!!??!!...Είμαι σίγουρη 100% ότι μια σκορπίνα με ωροσκόπο λέοντα θα είναι εντυπωσιακή και μοιραία με φοβερό βλέμμα (η αδερφή μου έχει παρόμοιο συνδυασμό) και όχι απλά γλυκιά..
    Βασικά μια σχέση είναι θέμα χημείας...ταιριάσματος...Πιστεύω, ότι ο καθένας είναι μοναδικός και αξίζει κάτι διαφορετικό..προφανώς δεν έχεις γνωρίσει ακόμα τον ΕΝΑΝ που είναι για σένα..αυτό δε σημαίνει, ότι είσαι άσχημη ή χαζή..απλά με ορισμένους κολλάμε με άλλους όχι...Οι άντρες, αν και δε μ αρέσουν οι γενικεύσεις, συνήθως είναι με μια γυναίκα -μιλάω για μακροχρόνιο δεσμό- γιαυτό που τους κάνουν να νιώθουν, δηλ. μοναδικοί, ασφαλείς κλπ κλπ και όχι απλά γιατί αυτή είναι μια barbie ή έχει IQ 185...δηλαδή, παίζει ρόλο αυτό που αναπτύσσεται μεταξύ 2 ανθρώπων...και όχι η ομορφιά ή η εξυπνάδα..αυτά είναι στην αρχή, αλλά αν δεν υπάρχουν βαθύτερα στοιχεία δεν προχωράει το θέμα..
    Anyway, θα δεις μεγαλώνοντας, ότι η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις..και γιαυτόν που ''κλαις'' σήμερα αύριο θα λες..τι ''χαζή'' που ήμουν, ευτυχώς που τα χαλάσαμε, γιατί δεν ταιριάζαμε πραγματικά!...βλέπω, ότι είσαι βαθιά συναισθηματικό άτομο και επηρεάζεσαι, αλλά να σκέφτεσαι, ότι είσαι και αρκετά δυνατή (ζωδιακά αυτό φαίνεται τουλάχιστον) και να έχεις αυτοπεποίθηση!!(τι σκ..ωροσκ. λέοντα έχεις???)...Βασικά, θέλει υπομονούλα..είσαι μικρή ακόμα και δεν το λέω υποτιμητικά..έχω νιώσει κι εγώ έτσι στο παρελθόν και κατάλαβα, ότι όλα αυτά που λες εσύ είναι στο κεφαλάκι μας...η αλήθεια είναι διαφορετική...είσαι μοναδική και αξίζεις το καλύτερο..και αυτός που θα το καταλάβει αξίζει να είναι και μαζί σου...Να είσαι περήφανη και να δεις τα καλύτερα θα έρθουν..Περιμένω νέα σου..και μην πέφτειειειςςς!!!
  • Earpigon @ 28.05.2009 05:38
    εμενα απο ολο αυτο μαρεσε το

    "Ginetai n r8ei kapoios n m purovolhsei st kardia,mhpws k stamathsw n ponaw toso.Einai omorfh k glukia,ts xairethsa k moiazei n kovei t mualo ts"

    μιλαμε φετες..οι κοιλιακοι απο το γελιο!

    α.το πονημα για το μυαλο που κοβει πως βγηκε;

    β.Τρομερη η εκφραση "να με πυροβολησει στην καρδια"
    σαν να ακους την Σισσυ Χρηστιδου

    γ.Αλλο.

    δ .Οικολογοι-Πρασινοι

    ε.Εισαι Emo?
  • Earpigon @ 28.05.2009 05:52
    Λοιπον sadprincess,εμενα θα ακους.αστους αυτους απο κατω..
    μην τους συυμβουλευεσαι ειναι αποτυχημενοι..

    εισαι γυναικα,εχεις το μαχαιρι εχεις και το καρπουζι,δεν μπορεις να κλαιες ετσι για εναν αντρα.
    Συνηθως κλαινε οι αντρες για γυναικες.Εκτος κι αν ειναι ο Σακης.Τοτε αλλαζει.

    Τοσο πολυ πια ειναι τοσο σημαντικος για σενα;

    Απο οτι καταλαβαινω εισαι πιτσιρικαρια,ντανταιστρια ακομα και Καπερναουμιστρια φιλοσοφος.Θα φς 2-3 ,15 σφαλιαρες στην ζωη και μετα θα τον βλεπεις αυτον τον τυπο σαν ποπ κορν σε ταινια x-men 4.

    υγ:Mην με πολυ συμβουλευεσαι εμενα.Ακου κανα lah γιατι εγω δεν ειμαι πολυ σοβαρο ατομο.

    υγ2:Θελεις να του κανεις σπασιμο με εμενα;
  • Silmarwen @ 28.05.2009 09:10
    Μπα πανάθεμά σε Earpigon, θα τρέξει κι η μάσκαρα και θα είμαι σαν τον Εξολοθρευτή πρωί - πρωί στο γραφείο!!!!

    Μου θύμισες τα ένδοξα νιάτα μου, όταν έκανα σπάσιμο σε έναν γελοίο Ιχθύ (το "γελοίος" είναι ειδοποιός διαφορά, γιατί δεν χαρακτηρίζει όλο το συμπαθές ζώδιο των Ρίο Μάρε) με ένα κολλητό μου Δίδυμο!!

    To Αctors' Studio, λέμε!

    Εγώ να κρέμομαι από το λαιμό του δίμετρου Διδυμίου και να του κάνω νιάου - νιάου, ο Δίδυμος για όσκαρ "αγάπη μου, σ΄αρέσει εδώ ή θες να πάμε παραπέρα;" κλπκλπ...στην εντατική είχε μπει ο Ψάρης!

    Sadprincess σκέψου το!


    (κι εγώ ψάχνω ρούχο για ένα γάμο - το θεϊκό Roberto Cavalli στο οποίο δεν εμπαινε το μεσογειακό αχλάδι με τίποτε και τελικά το άφησα στην κρεμάστρα, επειδή εμένα δε μου έκανε είναι "τίποτα"

    (θα μιλούσες ποτέ για άλλον όπως μιλάς για σένα; θα σταύρωνες ποτέ κανέναν όπως σταυρώνεις εσένα
  • sadprincess @ 28.05.2009 09:18
    euxaristw g auta p eipate,alla an tn vlepate 8 katalavainate.M eixe pei oti einai idiaiteros exupnh k polupragmwn k htan ap auta p t eixan kedrisei t endiaferon panw ts k mk lege pws egw apla eimai omorfh k polu zwdanh kt p m skotwne gt sunh8ws m legan pws eimai exupnh k m arese kuriws auto san stoixeio apanw m.Twra omws p suneidhtopoihsa oti einai k omorfh ektos ap ola t alla e einai n mn 8es n foudareis,einai n mn noi8eis ena tpt k miso,gamwto gt dn erxetai sudeleia t kosmou n hremhsw!!!!!!!!!!!!
  • archive @ 28.05.2009 09:24
    Ρε μικρο...

    μην αφηνεις να καθοριζεται η αξια του εαυτου σου από τον οποιον αλλο...
    (ακομα κι αν στα ματια σου ο "αλλος" μοιαζει θεος...η καλυτερα κυριως τοτε )
    ενταξει?
  • vespaki @ 28.05.2009 09:38
    κοριτσάκι μου συγνώμη κιόλας, αλλά αυτό το 1990 που ήρθες σε τούτο τον κόσμο, δεν σου λέει κάτι??
    τι δεν ακούς? ε αν δεν ακούς για πήγαινε σε έναν καθρέφτη και κοίτα!!
    τι βλέπεις? Ν Ι Α Τ Α
    φωνάζουν από μακριά, σε τραβάνε από το χέρι να πάτε για ανελέητο shoping, gossip και ότι τραβάει η αχόρταγη όρεξη ενός νέου ανθρώπου
    άσε τα κλάματα για αργότερα, εντάξει θα ρίξεις πολλά αλλά θα ξέρεις και για τι κλαίς.
    τώρα κλαίς για ένα ΤΙΠΟΤΑ επειδή σε έκανε να νιώσεις ΤΙΠΟΤΑ....

    άσε που τα δάκρυα είναι και ανώφελο να τα ρίχνεις για ένα ΤΙΠΟΤΑ!
    δλδ όταν εμφανιστεί αυτό το ΚΑΤΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ και θα θέλεις να κλάψεις από χαρά, που θα βρείς απόθεμα?
    ε?

    καλημέρες
  • EFI20 @ 28.05.2009 09:42
    Γλυκιά σκορπίνα, επειδή πρόσφατα πέρασα παρόμοια κατάσταση αμφισβήτησης του εαυτού μου θα σου πω κάτι που ίσως σε βοηθήσει. Ασχέτως αν έδωσες το σώμα και τη ψυχή σου σε κάποιον και δεν τα εκτίμησε δύο πράγματα συμβαίνουν ή αυτός δεν είναι έτοιμος για σχέση (να δεσμευτεί) ή είναι τόσο εγωιστής που ασχολείται με τα θέματα του εαυτούλη του και στις δύο περιπτώσεις προσωπικά, εγώ, του τσαλάκωσα την εικόνα του αντιμετωπίζοντας τον σαν σκουπίδι (δεν του άρεσε) με τα γνωστά καντήλια..ξέρεις η εκδίκηση είναι ο τομέας μας. Προτείνω την επόμενη φορά να ανεβάσουμε λίγο τον πύχη αξιολόγησης των ανθρώπων που θέλουμε να έχουμε κοντά μας! Ξέχασα να σου πω ότι το νέο απόκτημά του είναι κοντίτερο και πιο σιτεμένο..
  • Silmarwen @ 28.05.2009 09:48
    Επίσης, κάτι που είπα χθες εγώ (και λειτούργησε, πρωτίστως σε εμένα την ίδια):

    Θα ήθελα πολύ να είμαι μπανάνα για χάρη σου, που θέλεις μπανάνα, αλλά ....είμαι ΡΟΔΑΚΙΝΟ!!!Τί να κάνουμε!"
  • IrishPrince @ 28.05.2009 10:14
    Μην τρελαινεσαι ετσι για κανεναν.Και μην σε ακυρωνεις ετσι.Ειναι νωρις ακομα-το καταλαβαινω.Εισαι χαλια-κι αυτο το καταλαβαινω.Ομως δεν ειναι λυση να δηλωνεις πως σε παρατησε γιατι εισαι ενα τιποτα.Ειναι υπερβολη και ψεμα και το ξερεις.Ακομα κι αν τωρα σου φαινονται ολα γκρεμισμενα-σε λιγο καιρο θα το εχεις ξεχασει και θα εχεις προχωρησει παρακατω.Δηλωνοντας πως εισαι ενα τιποτα-δε γινεται τιποτα.
  • IrishPrince @ 28.05.2009 10:16
    Ξερω πως η αποριψη και ο χωρισμος σου φαινεται το σημαντικοτερο προβλημα του κοσμου-ομως αλλα ειναι τα πραγματικα προβληματα.Προχωρα παρακατω και ξεχασε.Απολυτη διαγραφη.
  • vAIRsiFIRE @ 28.05.2009 10:40
    Κοριτσαρα.. καλα στα λενε ολοι.. αλλα το ποσο τα καταλαβαινεις ειναι αλλο...
    Εισαι ακομα εφηβη,, και οι εφηβοι τρωνε τετοιες φρικες (εδω τρωνε κι οι μεγαλοι!!)
    Λοιπον.. επειδη ολα ειναι μεσα στο προγραμμα του "μεγαλωματος" (και δεν εννοω ηλικιακα) ειναι εντελως φυσιολογικο για μεα νεα κοπελα να αξιολογει τον ευατο της με αυτα τα κριτηρια.. πες το κοινωνια, γαλουχηση οτι θες..
    ΕΣΕΝΑ σε καλυπτει αυτο?? ΕΣΥ οταν επιλεγεις καποιον να ειναι διπλα σου, τον επιλεγεις βαση ομορφιας και μονο?? Μηπως βαση αυτοκινητου, φορολογικης δηλωσης, οικογενειακης καταστασης, Ε9???

    ΕΣΥ πως επιλεγεις τους ανθρωπους σου? Κινησου προς αυτη την κατευθηνση και θα βρεις την ηρεμια σου.. αξιολογησε το μεσα σου.. κι ασε το εξω σου, το εξω καποια στιγμη θα σε προδωσει κι αν σπαταλησεις μια ζωη επενδυοντας μονο σε αυτο, τι θα σου εχει μεινει τελικα?? (και δεν εννοω να παρατησεις το εξω σου, αλλιως δεν θα σεβοσουν το εαυτο σου.. εκει παει αλλου η μπαλα..)
    Το εξυπνος ποιος το οριζει? Αυτος? Εγω? Αυτη? ΠΟΙΟΣ?

    Ξερω.. πονας.. πονος ειναι.. θα περασει.. κλαψε, θρηνισε, χτυπησου.. μα ξανασηκωσου!!! Και μην ισοπεδωνεις τον εαυτο σου, ειναι το μονο που εχεις.. ΕΣΥ εισαι ΜΟΝΑΔΙΚΗ... για σενα..
    Καλα ταξιδια στο βυθο σου...
  • ofoukiofou @ 28.05.2009 11:59
    Sadprincess (όνομα και πράμα)...
    1. Όλα περαστικά είναι.
    2. Δεν με θέλεις μία ??? Ε, δε σε θέλα δέκα!!!" (συνοδεύεται με χέρια στη μεση και κίνηση στους γοφούς).
    3. Ας πρόσεχε!
    4. Δεν είναι ο τελευταίος άντρας, στον πλανήτη γη... so far.
    5. Το ΙQ είναι σχετικό (άσε που κομπλεξάρει την πλειονότητα αν η κοπέλα γνωρίζει πιο πολλά ή "διορθώνει").
    6. Χαλάρωσε, βάλε τα sexy και τα ωραία σου και πήγαινε για μπαρότσαρκα με τις φίλες σου.
    7. Beauty & shopping therapy... u know???

    Υ.Γ. ΟΚ όλοι/όλες τα έχουμε περάσει λίγο ως πολύ. Ωραίες ιστορίες για τα εγγόνια μας, τα αγέννητα. Θυμάμαι τις υπερβολές και, ευτυχώς, φοράω αδιάβροχο μακιγιάζ (κλαίω από τα γέλια... ΤΩΡΑ).
  • newflame @ 28.05.2009 13:16
    Καλημέρα πριγκίπισα
    ...Αν ήξερες πόσα θετικά έχεις ήδη!!!! είσαι νέα, είσαι ελεύθερη και η μεγαλύτερή έγνοιά σου κούκλα μου είναι γιατί δεν ταίριαξες με ένα αγόρι!!
    ...Αν πάλι μπορούσες να πιστέψεις στον εαυτό σου και στο πόσα αξίζεις, όχι μόνο θα ακύρωνες αυτόν τον άνθρωπο αυτοστιγμής, αλλά θα τραβούσες και σαν μαγνήτης πολύ πιο ωραίους τύπους...
    ...Ερωτευόμαστε συνήθως αυτό που ποθούμε να έχουμε και εμείς οι ίδιοι... ...έχεις σκεφτεί τί σε γοήτευε σε αυτόν???ίσως εκεί να βρίσκεται και η συνταγή για την "αποτοξίνωσή" σου...και βέβαια στον επόμενο έρωτα που θα σε εμπνεύσει ...βλέπει η ζωή είναι σαν το ποτάμι....
  • lahmacun @ 28.05.2009 17:21
    βρε βρε τι μαθαινω σημερα .. πως μονο οι αντρες κλαινε και πωs οι γυναικες εχουν το καρπουζι και το μαχαιρι ..
    Ευχαριστω για την ενημερωση ....
  • sadprincess @ 28.05.2009 18:44
    euxaristw p asxolh8hkate m tn periptwsh m,alla gt tn wra noi8w pws eimai t apoluto keno k dn 8 allaxei dustuxws toulaxiston oxi sudoma!!
  • serenissima @ 28.05.2009 18:49
    το άτομο αυτό δεν ήταν κατάλληλο για σένα...έχεις σκεφτεί πως δεν είσαι εσύ το πρόβλημα;
    άστο να πάει από εκεί που ήρθε...να πάρει μαζί του και τα βαρίδια που κουβαλάει και μη τα φορτώνεσαι εσύ...
    έχεις νιάτα, τώρα είναι τα ομορφότερα χρόνια, μπροστά σου..
    έχει τόση ομορφιά εκεί έξω και τόσους ανθρώπους που μπορείς να γοητεύσεις....είπαμε, έχει ήλιο...να γελάς
  • yiuli18 @ 28.05.2009 22:13
    απλη συμβουλη....αν μπορω να συμβουλεψω βεβαια......
    μην περιμενεις τι θα πουν οι αλλοι για σενα,κοιτα αν αισθανεσαι ΕΣΥ καλα με τον εαυτο σου..αν ο τροπος ζωης σου ευχαριστει ΕΣΕΝΑ,σε εκφραζει και αν τον εχεις επιλεξει συνειδητα!
    μην αφηνεις τον εαυτο σου να πληγωνεται και τον εγωισμο σου να πιανει πατο επειδη καποιος ηθελε να σε κανει να νιωσεις μειονεκτικα..και προφανως το καταφερε..τετοιος ανθρωπος δεν εχει καμια αξια και δε χρειαζεται να ασχολεισαι μαζι του(εκτος αν εχει λογο κ συμπεριφερεται ετσι..)δε βρισκω το λογο να συζητας μαζι του πλεον και ειδικα να τον αφηνεις να απαριθμει τα "συν" που εχει η καινουρια..μπραβο της!εσενα τι σε νοιαζει;εσυ εχεις αλλα στοιχεια που δεν τα εχει εκεινη..αν καποιος(μιλαω για ερωτικη σχεση) αποφασισει οτι θελει να γινει παρελθον στη ζωη σου σημαινει οτι δεν τον γεμιζες,κατι του ελειπε,οτι δεν ταιριαζατε..δεν ειχατε την απαραιτητη χημεια..σε αυτη την περιπτωση ειμαι σιγουρη οτι ουτε εσυ περναγες καλα για τον απλο λογο οτι δεν του εβγαζες και δε σου εβγαζε αυτο το κατι..το οποιο θα το νιωσεις οταν γνωρισεις τον σωστο ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!και τοτε θα καταλαβεις οτι ολη αυτη η ασχημη κατασταση την οποια βιωνεις τωρα ηταν απλα μια εμπειρια που επρεπε να ζησεις κ να ξεπερασεις για να γινεις πιο δυνατη και δεν εχει καμια μα καμια σχεση με το συγκεκριμενο προσωπο...αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να κατσεις κατω να σκεφτεις τι λαθη εκανες κ αντιστοιχα τι λαθη εκανε σε αυτη τη σχεση,να δεις τι δεν πηγε καλα,να τον απομυθοποιησεις και να τον βαλεις στο κουτακι του μυαλου σου που λεει "παρελθον"..και να γινει παρελθον...εισαι ιδιαιτερη και ξεχωριστη και θα βρεθει αυτος που θα τον γεμιζει αυτο που εισαι χωρις να περιμενει να αλλαξεις..πρωτα ομως αποδεξου εσυ τον εαυτο σου για αυτο που εισαι και οχι να προσπαθησεις να γινεις αυτο που θελουν οι αλλοι......
    ελπιζω να βοηθησα..και γω στην ηλικια σου ειμαι και εχω περασει αναλογα
  • IrishPrince @ 29.05.2009 12:08
    Σβησε το θλιμενο ψευδωνυμο που εχεις και αλλαξε αμεσως πορεια.Ακομα κι αν τωρα σου φαινονται ολα δραμα-αφου ζοριστεις χτυπηθεις και θρηνησεις το τελος της ιστοριας-οταν ο θρηνος τελειωσει τοτε θα δεις πως δεν θα βρισκεσαι πια στο απολυτο κενο και πως σιγουρα δεν εισαι ενα τιποτα οπως τωρα νομιζεις.Χωρις να θρηνησεις ομως δεν θα πιασεις πατο και χωρις να πιασεις πατο δεν προκειται να ανεβεις ξανα στην επιφανεια.Προχωρα παρακατω και αλλαξε τα παντα.Και επαναλαμβανω τη συνταγη ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ.

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...