παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Το σεξαπίλ των ζωδίων & η ερωτική τους συμπεριφορά

Τhe show must go on..


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είναι το πιο σεξουαλικό ζώδιο και το ξέρει. Όσο πιο σοβαρά αντιμετωπίζετε το σεξ, τόσο περισσότερο θα σας εκτιμήσει. Φορέστε τα πιο σέξι ρούχα σας και στις προσωπικές σας στιγμές μαζί του, κοιτάξτε τον βαθιά μέσα στα μάτια και ψιθυρίστε του τι θα θέλατε να σας κάνει με κάθε λεπτομέρεια. Θα ανταποκριθεί σε δευτερόλεπτα!
Πώς να τον αποπλανήσετε
Με το Σκορπιό δε χρειάζεται να προσπαθήσετε πολύ. Απλώς γδυθείτε και ορμήξτε του. Μια λάγνα ματιά φτάνει για να τον ανάψει. Απλά να ξέρετε ότι εκείνος έχει τον έλεγχο της ερωτικής πράξης.
Όμως ο Σκορπιός είναι και έντονα συναισθηματικός. Για να μείνει μαζί σας πρέπει να νιώθει περισσότερα από μια απλή σεξουαλική έλξη. Αυτό που αναζητά είναι μια ερωτική εμπειρία που υπερβαίνει τα φυσικά όρια. Θέλει να κάνει έρωτα στην ψυχή σας, γιʼ αυτό αν πραγματικά τον θέλετε δικό σας, μη διστάσετε να την ξεγυμνώσετε. Αν και θεωρούνται μηχανές του σεξ, στην πραγματικότητα έχουν ανάγκη από συναισθηματικό δέσιμο για να αποδώσουν καλύτερα και να απολαύσουν το σεξ. Ειδικά οι Σκορπίνες, σε καμία περίπτωση δε θέλουν να νιώθουν ότι τις εκμεταλλεύονται για τη σεξουαλικότητά τους ούτε θέλουν να δοκιμάζουν εμπειρίες που υπερβαίνουν τα όρια του «φυσιολογικού».
Ναι…
…μιλήστε ανοιχτά για τις φαντασιώσεις σας και βγάλτε τα ρούχα σας αργά, σα να κάνατε στριπτίζ.
…επενδύστε σε σατέν σεντόνια και αρωματικά κεριά. Ο Σκορπιός θα βάλει την ερωτική μουσική και το αισθησιακό μασάζ.
Όχι …
…ούτε καν να διανοηθείτε να προκαλέσετε τη ζήλια του. Ο Σκορπιός μπορεί να αντιδράσει άσχημα, ακόμα και βία. Μην ξεχνάτε ότι είναι το πιο εκδικητικό ζώδιο.
Αν έχετε Άρη στο Σκορπιό, ο μαγνητισμός σας και ο έντονος πόθος σας μπορεί να σοκάρουν τους άλλους. Στο σώμα σας κρύβεται ένα ηφαίστειο, έτοιμο να εκραγεί με το σωστό παρτενέρ. Απαιτείτε πλήρη αφοσίωση. Συχνά καταφεύγετε σε αθέμιτα μέσα αν νιώσετε ότι απειλείστε στον έρωτα. Όσο ικανοί όμως είστε για σκοτεινά πάθη, τόσο ικανοί είστε επίσης για έναν έρωτα δυνατό που προσφέρει ασφάλεια και ηδονή.


Γυναίκα Σκορπιός: πάθος και παρορμητικότητα

Βασικό στοιχείο για τη δημιουργία και τη συνέχιση μίας σχέσης, για σας, είναι η αδιαφορία, γιατί μέσα από την απόρριψη επιθυμείτε ακόμη περισσότερο να προχωρήσετε και να εκφραστείτε ερωτικά στον άνθρωπο που θέλετε. Το γεγονός ότι η απόρριψη και η αδιαφορία σας δίνει τη δύναμη να εμμένετε και να επιμένετε σε μία σχέση δημιουργεί για σας δύσκολες καταστάσεις, οι οποίες όμως οφείλονται συνήθως από εσάς. Θεωρείστε από τις μοιραίες γυναίκες του ζωδιακού, γιατί αυτό που σας χαρακτηρίζει είναι η παρορμητικότητα και το παιχνίδι με τα όρια. Διαθέτετε πάθος και μπορείτε να γίνετε μοιραία και επικίνδυνη, καθώς ερωτεύεστε, αγαπάτε, μισείτε, μα όλα αυτά τα κάνετε σε υπερβολικό βαθμό. Έλκεστε από μεγαλύτερους άνδρες, που έχουν δυνατό και ειλικρινή χαρακτήρα. Είστε μυστικοπαθείς, ζηλιάρες σε ακραίο σημείο και επιφυλακτικές, αφού όλοι και όλα σας φαίνονται ύποπτα. Δεν ξεχνάτε εύκολα και ούτε συγχωρείτε, καθώς αν χάσετε την εμπιστοσύνη σας προς κάποιον φεύγετε μακριά του. Ακόμα και αν αυτό που κυρίως σας εξιτάρει είναι ο σωματικός αισθησιασμός (η λίμπιντό σας άλλωστε είναι σε αυξημένα επίπεδα), θέλετε η σχέση σας να βασίζεται στο συναίσθημα, φτάνει ο σύντροφος που έχετε δίπλα σας να μπορεί να ελέγξει τον ερωτισμό σας.
Με ποιους ταιριάζετε:
με Κριό: μια και είναι το ίδιο ερωτικός με εσάς, η σχέση σας θα είναι μοιραία και γεμάτη πάθος.
με Ταύρο: γοητεύεστε από έναν Ταύρο και η σχέση μπορεί να κρατήσει, αφού σας καλύπτει και συναισθηματικά και ερωτικά.
με Δίδυμο: ένας άνδρας Δίδυμος σας δίνει την ευκαιρία να αφυπνίσετε την σεξουαλικότητά σας, ωστόσο αυτό δεν αποκλείει, μέσα από ποικίλου είδους εμπειρίες να οδηγηθείτε σε συγκρούσεις.
με Καρκίνο: η σχέση αυτή μπορεί να προσφέρει τρυφερότητα, αγάπη και ασφάλεια. Τηρεί τις ισορροπίες.
με Λέων: η σχέση σας χαρακτηρίζεται από πάθος και έντονη σεξουαλικότητα.
με Ιχθύ: ο Ιχθύς θα προσπαθήσει και θα δείξει κατανόηση απέναντι στην παρορμητικότητά σας.


Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 225 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...