παρακαλώ περιμένετε...

Ελλαδιστάν...

  • Psy @ 28.04.2009 15:14
    Ωχ, ωχ καυμενούλα μου. Ριξε τους στα αυτιά βρε.
  • starcloud @ 28.04.2009 15:18
    Χαμένα θα πανε τα λόγια σου και θα είσαι μετά κ ο τρελλός του χωριού.Κράτα τους σε απόσταση,αγνόησε τους.Το καλύτερο.
  • KELLY79 @ 28.04.2009 15:38
    μπορείς να δεις και τη θετική πλευρα, την εξέλιξη. Μέχρι να παρεις πτυχιο όλοι σε ρωτάνε (επί χρόνια), και ποτε θα παρεις πτυχίο? ποσα μαθηματα χρωστας (λες και θα διαβάσουμε μαζί να πάρουμε το πτυχίο). Εντάξει λέω, το πήρα, μπορεί να βρω την ησυχία μου.. οχι!
    Βρε συ, κανένα καλο παιδί γνώρισες? Και γιατί δε σου κάνει κανείς? Εσυ τόσο ωραία κοπέλα, τι σου λείπει. Εγω αμα ήμουν στην ηλικία σου, δέκα δέκα θα τους είχα. (και κατευθείαν αλλαγή νοοτροπίας 180 μοίρες) όχι , δεν ειναι σωστό, να βρεις και συ ένα σοβαρό παιδι να παντρευτείς, να έχει καλή δουλειά και να σου φέρεται καλά.
    (γκαρσοοοοοοον)
  • Vagabond @ 28.04.2009 15:39
    Εγώ μαζί σου Silma... μόνο κεντρί δεν μου βρέθηκε, κατά τα άλλα συνυπογράφω περιεχόμενο, ύφος και ανθρωποκτονικές τάσεις μέχρι τελείας. Ε μα σιχτίρια πια.

    (Ομοιοπαθούσα)
  • ether12 @ 28.04.2009 15:53
    άσε, ένας από τους βασικούς λόγους του μισελληνισμού που με πιάνει...μιλάμε για μεγάλο κατιναριό...στο εξωτερικό από στοιχειώδη ευγένεια δεν σε ρωτάει κανείς άσχετος ούτε "τι δουλειά κάνεις?", πόσο μάλλον "πόσα βγάζεις?" και πόσο μάλλον για τα προσωπικά σου!! κυρίως οι ευρωπαίοι γιατί αρκετά αμερικανάκια, άπό όσο ξέρω, ειδικά οι ανταγωνιστικοί νεουορκέζοι, έχουν τη συνήθεια με το που συστήνονται να λένε "δουλεύω εκεί και βγάζω τόσα"...άλλοι απαίδευτοι αυτοί εκεί....αλλά αυτό το πράγμα στην Ελλάδα σε βγάζει από τα ρούχα σου...και δυστυχώς είναι μεγάλο πρόβλημα παιδείας που δεν αφορά μόνο τις γραφικές θείτσες που δεν έχουν να ασχοληθούν με τίποτα άλλο παρά να κρίνουν τους άλλους...
  • penthesilia @ 28.04.2009 15:59
    Χμμ!.... σίλμα...όταν με ρώτησε κάποιος κύριος σε δημόσια συνέντευξη που μου πήρε σε εφημερίδα της Πάτρας, καθότι είμαι μούρη στο χωριό μου,"πώς και δεν παντρεύτηκες ακόμη" του απάντησα: ¨"και συ πώς δεν αδυνάτισες ακόμα;" και έκτοτε δεν την ξανάκουσα από κανέναν. βουλωσιόν όλοι!πώς με βρίσκεις; αγενή έ;;;χαχα!
  • geovageo @ 28.04.2009 16:00
    xaxaxaxaxaxaxa!!!!!!!!!!!!!!
  • johnnyG @ 28.04.2009 16:01
    ...και πότε μείνατε έγκυος είπαμε;;;;;
  • penthesilia @ 28.04.2009 16:05
    ..και συ πότε θα μάθεις σεξ για να με αφήσεις;;;;
  • KELLY79 @ 28.04.2009 16:18
    ΝΑΙ το που δουλεύεις και ποσα βγαζεις απαραίτητη προϋπόθεση..( Το σωστό δεν είναι να αφήνεις τον άλλον να λεει αυτα που θέλει ο ίδιος για τον εαυτό του?) Μηπως εχεις να μου δανεισεις 100 Ευρώ?
  • boa @ 28.04.2009 16:32
    μην ανησυχείς καλή μου σίλμα... αυτό που, επί της ουσίας, ρωτάνε οι καλοθελητές ελληναράδες είναι πότε επιτέλους θα αποκτήσεις μια ζωή σαν τη (μικρή) δική τους... μην τυχόν περάσει από το μυαλουδάκι τους πως αυτό που επέλεξαν η ίδιοι (η πεπατημένη, σίγουρη και επιβεβλημένη ζωούλα τους) θα μπορούσε να επιλεγεί διαφορετικά και πολύ καλύτερα από κάποιον άλλο... οι διαφορετικές επιλογές φοβίζουν το πλήθος γιατί απλά το βγάζουν από το μικροαστισμό του... κοινώς ζηλεύουν που εσύ περνάς καλύτερα...
  • lahmacun @ 28.04.2009 16:49
    Ωραια και αφου θαψαμε ολοι μαζι τους "ελληναραδες " που κι εμεις με καποιο τροπο ειμαστε .. -και να μην φανταστει κανεις πως εχω κανενα υψηλο εθνικο φρονημα ε , απλα εδω ζω και προσπαθω αυτα που εχω να μπορω ΚΑΙ να τα εκτιμω - ..
    μας καλω σε μια μικρη συγκεντρωση - αυτοσυγκεντρωση εσωτερικη .. για το αν καποιες φορες λεω καποιες ισως μπορει καθενας απο μας ..
    να εχει ασκησει αυτο για το οποιο θυμωνουμε σημερα .. δηλαδη κοινωνικη πιεση ..

    Και κοινωνικη πιεση δεν ειναι μονο της Θειας Λιτσας κιτσας κλπ ..
    με τους γαμους και τις γεννες.. στις γεννιες τα ηθη και τα εθιμα αναδιαμορφωνονται ..

    Εμεις ασκησαμε κοινωνικη πιεση αν καποιος δεν εχει δεν θελει δεν βρισκει δεν μπορει γκομενο γκομενα ?
    δεν εχει δεν βρισκει δεν μπορει δουλεια ?
    δεν σπουδασε ? δεν ταξιδεψε ? δεν οτ,ιδηποτε δεν ? .. Οτιδηποτε ΔΕΝ μεσα στις δικες μας ΑΞΙΕΣ ?

    Κοινωνια δεν ειναι μονο οι αλλοι απεναντι σε μας .. ειμαστε κι εμεις απεναντι στους αλλους ακομα κι αν θεωρουμε τον τροπο μας διαφορετικο ..

    Να μην παρεξηγηθω .. πεταω μια κουβεντα στο τραπεζι μπορει ..
    και ακυρη..

    Εγω παντως ομολογω και χωρις να εχω κανει ερωτησεις εχω νιωσει να πιεζω και μονο που υπαρχω οπως υπαρχω και μιλωντας γι αυτο ..

    Υ.Σ Σχετικη ασχετη ταινια , η "Οικογενειακη Γιορτη" ενος σκηνοθετη του Δογματος που δυστυχως δεν θυμαμαι .. το ονομα του ..
    μιλαει για το τι μπορει να κανει η κοινωνικη πιεση σε μια και καλα πολιτισμενη χωρα . Ανεξαρτητως θεματος τη συστηνω ανεπιφυλακτα .
  • boa @ 28.04.2009 16:55
    προσωπικά όχι δεν έχω ασκήσει κοινωνική πίεση ούτε λέγοντας, ούτε άνευ...
    έχω, όμως, υποστεί αρκετή την οποία εγώ μπενάκης-βγενάκης... τον άλλο όμως τον επηρέασε σε βαθμό αποφάσεων αντίθετων από αυτές που θα έπερνε από μόνος του...
    οκ.. εδώ μπαίνει και το κατά πόσο μπορεί ο καθένας να υποστηρίξει τα θέλω του...
  • lahmacun @ 28.04.2009 17:06
    Μποα βασικα πεταξα κατι στο τραπεζι για σκεψη ..
    θεωρουσα κι εγω πως δεν εχω πιεσεο κανεναν και πως ημουν θυμα της κοινωνικης πιεσης...
    στην πορεια καταλαβα πως πιεζα κι εγω .. και μονο που ημουν-ειμαι οτι ειμαι..
    εθεσα κατι προς σκεψη .. ισως ακυρο ..
    δεν περιμενω απαντησεις τυπου .. εγω ναι , εγω οχι βασικα επειδη δεν με ενδιαφερουν .

    Ειμαστε κοματι αυτης της κοινωνιας ακομα και διαφεροντας απο αυτην και ακομα στην περιπτωση που θεωρουμε πως φτιαχνουμε μικροκοινωνιες ξεχωριστες παλι αναπαραγουμε συμπεριφορες - αυτο ηθελα να θιξω ..

    Επισης οσο οι γιαγιαδες μεγαλωνουν τα παιδια και ξ&*&τιζουν ενηλικες με ταπερ ή σφουγγαριστρες ..
    οσο γινονται γαμοι-αρραβωνες πανηγυρια για συλλογη χρηματων απο θειες φιλες των θειων και ολον τον κοινωνικο ιστο γυρω απο τις πυρηνικες οικογενειες .. τοσο καλουμαστε να απανταμε σε τετοιου τυπου ερωτησεις επειδη ολοι αυτοι Θεωρουν πως εχουν δικαιωμα να ρωτανε ..
    δεν ειναι ανεξοδη η ελευθερια ..
  • ether12 @ 28.04.2009 17:18
    έτσι όπως το λες boa, ο άλλος μπορεί να έχει πέσει στα σκατά (με το μπαρδόν) και να προσπαθεί όπως-όπως τα σκατά να τα ωραιοποιήσει και να βγάζει τους άλλους σκατωμένους...

    λαχ, μου άρεσε αυτό το "πιέζω και μόνο που υπάρχω"....καλά κάνεις και μιλάς περί αυτοκριτικής μιας και τη δική μας καμπούρα πάντα κάνουμε πως δεν τη βλέπουμε...εγώ πχ. έχω κάνει αρκετές φορες την αγενή ερώτηση "με τι ασχολείσαι?" (αν και συνήθως με προλαβαίνουν οι άλλοι)...και αυτό συνήθως το κάνω μηχανικά (δηλαδή από αμηχανία) όταν ο άλλος είναι στη μούγκα και δεν έχει κάτι να μου πει...μέχρι εκεί όμως, και συνήθως προτιμώ να ρωτήσω κάτι άλλο, πχ. περί μουσικών προτιμήσεων...το θέμα, όμως, δεν είναι αυτό...στη ροή της συζήτησης συχνά έρχεται η κουβέντα στα επαγγελματικά και αυτό δεν είναι κακό....κακό είναι να μιλάω και να ρωτάω το συνάνθρωπα χωρίς στοιχειώδη σεβασμό....
  • archive @ 28.04.2009 17:23
    γεια σας !
    εγω παντως αποφασισα ν αλλαξω κομμωτηριο γιατι βαρεθηκα να με ρωτα ο τυπος μου με κουρευει ποτε επιτελους θα γινω μανα!
  • boa @ 28.04.2009 17:29
    οκ... κι εγώ πιέζω και μόνο που υπάρχω... απλά και μόνο γιατί διατίνομαι ότι δεν έχω κάτι να ζηλέψω από τις φίλες/ξαδέρφες/θείες παντρεμένες/μαντρωμένες και ως επί το πλήστον χοντρές από τις γέννες που δεν έχουν/βρίσκουν χρόνο ούτε το φρίδι να βγάλουν, αλλά ΟΜΩΣ είναι στα πλαίσια του κοινωνικά αποδεκτού... καθώς επίσης γιατί ήμουν πάντα υπεράνετη με το επάγγελμα του άλλου, το οποίο δεν ήταν κοινωνικά αποδεκτό, αλλά ικανό να μου δίνει όσο χρόνο ηθελα μαζί του καθώς και να έχουμε μια υπεράνετη ζωή... αυτό ναι... κατά τα άλλα ναι πάντα φροντοφώναζα ότι τα σκατά τους εγώ δεν τα θέλω και δεν θα τα επιδιώξω και ποτέ...
  • boa @ 28.04.2009 17:30
    χαχα arc!!!! σε παρόμοια ερώτηση της μανικιουρίστας μου απάντησα επίσης με ερώτηση... αν εκείνη περνά καλύτερα από εμένα...
  • andreas_zepos @ 28.04.2009 17:32
    ...κι όπως λέει κι ο Ζήκος σε μία απ'τις θεϊκές ατάκες..

    ''εμείς στο χωριό, αυτούς τους πνίγουμε στο νεροχύτη
    για να μη χαλάσει η ράτσα!!!''


    http://www.youtube.com/watch?v=96OeBr1pR_8&feature=related
  • ether12 @ 28.04.2009 17:32
    ένα μεγάλο χωριό είναι η ελλαδίτσα ζέπο...και αν δεχτούμε και το γενέθλιο χάρτη, αυτόν με τον Κρόνο φάτσα κάρτα απέναντι από τον Ήλιο τότε βράστα...αυτό κι αν είναι ένδειξη κοινωνικής πίεσης....η δικτατορία της κοινής γνώμης που σου λέει "μην τολμήσεις και ξεχωρίσεις"...δεν θα περάσει όμως, θα τον μεταστοιχειώσουμε τον Κρόνο, πού θα πάει...
  • lahmacun @ 28.04.2009 17:34
    η κουβεντα για το ποσο κακοι χαζοι ανελεητοι μικροαστοι - βαλτε και οποια αλλο ευηχο υποκοριστικο- ειναι οι αλλοι μπορει να διεξαγεται αεναως ..
    Δεν εχει τελος.
    Και για να μην ξεχνιομαστε ΕΓΩ που μπορειτε να συμφωνειτε μαζι μου τωρα μπορει να ειμαι η κομμωτρια ή ο μανικουριτσας
  • archive @ 28.04.2009 17:35
    χα χα boa...εγω χαμογελαω συγκαταβατικα και απλα βαριεεεεεεεμαι...δε μπαινω καν στον κοπο να δωσω απαντηση...
  • archive @ 28.04.2009 17:37
    free your mind and your ass will follow εχω να πω εγω...
    Οσο γι αυτα που λες λαχ, προσωπικα δε νιωθω πιεση απο τετοιου ειδους συμπεριφορες. Απλα τις βαριεμαι.
  • ether12 @ 28.04.2009 17:41
    λαχ μην αδικείς τον εαυτό σου...
  • Vagabond @ 28.04.2009 17:43
    Κοινωνική πίεση είμαι ανίκανη να ασκήσω, διότι προϋποθέτει έμφυτη κατανόηση της έννοιας "κοινωνία", στην οποία υστερώ από κούνιας... εκτός αν η αιρετική μου ύπαρξη καταπιέζει όσους αναγκαστικά ανέχονται τα μούτρα μου... στην οποία περίπτωση ναι, και ευχαρίστως ομολογώ βάναυσο εξαναγκασμό σε ανοχή της αλλοφροσύνης μου, και θα έλεγα σε ανοχή/ανεκτικότητα γενικώς.

    Από το αν παντρεύτηκαν, σπούδασαν, κρεβατώθηκαν, και οτιδήποτε δεν με αφορά όμως, φροντίζω να κρατάω επιδεικτικά τη μύτη μου εκτός. Δεν θα έβαζα στο ίδιο σακούλι την καταπίεση "και μόνο που υπάρχω" με εκείνη του "πώς το κάνεις με τη γυναίκα σου" πάντως.
  • archive @ 28.04.2009 17:47
    χα χα...θυμηθηκα τωρα, προχτες ειδα μια γειτονισσα που γεννησε προσφατα, και της ευχηθηκα για το μωρακι της ... με κοιταξε με καποια θλιψη..και μου ειπε "και σε σενα, οτι τελος παντων επιθυμεις!" χα χα χα...
  • Vagabond @ 28.04.2009 17:51
    archive... εμένα θέλω δεν θέλω, έναν καλό γαμπρό μου καταριούνται... ας λέω εγώ... δεν ξέρω εγώ τι θέλω, είμαι μικρή ακόμα (μουαχαχ)
  • archive @ 28.04.2009 17:54
    vagabond, μ αρεσε αυτο που ειπες, "Κοινωνική πίεση είμαι ανίκανη να ασκήσω, διότι προϋποθέτει έμφυτη κατανόηση της έννοιας "κοινωνία", στην οποία υστερώ από κούνιας..."
  • penthesilia @ 28.04.2009 18:01
    νομίζω ότι το θέμα της σίλμα ήταν ότι κάποιος σε δημόσια συγκέντρωση σε ρωτάει αδιάκριτες ερωτήσεις. Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα μικροαστισμού, μεγαλοαστισμού, αγροτιάς και προλεταριάτου...αδιακρισίας τίθεται και το θέμα είναι ότι επιλέγεις μερικές φορές να αντεπιτεθείς, όπως προτιμώ εγώ ή η σίλμα. δεν μιλάμε για την θειά μου την κουμούτσαινα που έτσι και αλλιώς θα με ρωτήσει, αλλά ποτέ δεν θα το κάνει δημόσια, μιλάμε για άγνωστους ή γνωστούς που επιλέγουν να γίνουν κάφροι και καφρίνες....
  • astropeleki @ 28.04.2009 18:03
    σιγουρα δε προκειται για ενδιαφερον...ειναι "εχω αναγκη να συλλεξω υλικο για κουτσομπολιο,οπως κι αν εχουν τα πραγματα,οποιες απαντησεις κι αν μου δωσεις".

    οποτε κεντρι και παλι κεντρι...λατρευω στοματα ανοιχτα και αποσβολωμενες μουρες..."κλεισε χρυσο μου,εχει και μυγακια..."
  • lahmacun @ 28.04.2009 18:08
    δεν αδικω κανεναν εθερ ..
    απλα ειμαι εγκρατης στις δηλωσεις διαφοροποιησης για τους δικους μου λογους ..

    Οτι εγραψα ηταν με αφορμη το ποστ της Σιλμας .. και οχι απαντηση σε αυτο,
    Βρηκα την ευκαιρια να πω κατι γενικοτερα .. ευχομαι και ελπιζω η σιλμα να το καταλαβει ..
  • penthesilia @ 28.04.2009 18:32
    λαχείο μου έχεις δίκιο. το θέμα ξέφυγε και πήγε στον κοινωνικό ρατσισμό. εδώ μιλάμε για τους κάφρους, ανεξαρτήτως επαγγέλματος κ.λπ. διάβασες τι με ρώτησε κάποιος; το γράφω στο πρώτο σχόλιο. δεν με πειράζει να με ρωτάνε οι άλλοι αν είμαι έγκυος επειδή πάχυνα. με πειράζει να με ρωτάνε για να κάνουν τους έξυπνους. εκεί είναι το θέμα. η πρόθεση. περί μικροαστών δεν θα σχολιάσω. νομίζω ότι οι περισσότεροι τέτοιοι είμαστε οικονομικά. η κομμώτριά μου πάντως την έκανε τη βίλα στο Ρίο, αλλά της βγήκαν τα πόδια στην ορθοστασία...
  • blueview @ 28.04.2009 18:36
    simlarwen .. . .. .. .αρκει να μην καταληξεις ετσι !!!! http://www.youtube.com/watch?v=tkdDxfy01Mc
  • lahmacun @ 28.04.2009 18:41
    Το καφριλικι εχει μια πηγη ενα κοινωνικο ειθισται μια καταργηση ελευθεριας επειδη ανηκεις - ανηκουμε .... Πεν αυτο προσπαθησα να θιξω ..
    Κακως χρησιμοποιησα την λεξη μικροαστος -
  • ether12 @ 28.04.2009 18:42
    καλά κάνεις και είσαι εγκρατής λαχ, η καραμέλα του "us and them" ούτε εμένα με πείθει εύκολα...
  • penthesilia @ 28.04.2009 18:47
    το εγώ και το αυτοί συναλλάσσεται. είναι ρευστές οι σχέσεις. αλλά όταν ένας μαλ...ας σε ρωτάει να θα έκανες γυμνή φωτογράφιση για να σώσεις τη ζωή ενός παιδιού, δεν τον ενδιαφέρει το παιδί, τον ενδιαφέρει ο πισινός σου με το συμπάθειο. και το κάνει δημόσια.
  • lahmacun @ 28.04.2009 18:58
    χα χα χα πεν αυτη την ερωτηση θα την θεωρουσα κακογουστο φλερτ- απο αυτα που δυστυχως συνηθιζει μια συγκεκριμενη κατηγορια αντρων
    και θα απαντουσα οτι εχω κανει ηδη αλλα δεν ειχε πωλησεις και τα παρατησα λοοοοοοοολ.

    Η σιλμα αναφεροταν αν καταλαβα σε ερωτησεις που σε "τοποθετουν" κοινωνικα σε κατηγορηοιουν και ενδεχομενως σε πιεζουν - εμμεσα αμμεσα- να μην εισαι αυτο που δεν ειναι συμβατο αποδεκτο με τις "κοινωνικες απαιτησεις "

    Ποιος εισαι ?
    Τινους εισαι? -που λενε και στο χωριο μου
    Τι δουλεια κανεις? - ποσα λεφτα βγαζεις εισαι μορφωμενος
    εισαι παντρεμενος?
    εχεις παιδια.. ?

    Ο ερωτων βασικα ενδιαφερεται για να μπορεσει να σε καταταξει κοινωνικα .. εισαι με αυτον .. ή εισαι με τους αλλους ..

    Αν η σιλμα ηθελε να θιξει κατι αλλο ολη η παρεμβαση μου ηταν αστοχη .. και ζηταω συγνωμη ..

    Υ.Σ . Εγω μπορω να ρωτησω που πηγε διακοπες ο αλλος για να καταλαβω αν ειναι μαζι μου ή με τους αλλους - κλεινω το ματι εδω και σταματω .
    πραγματικα δεν ξερω αν εγινα αντιληπτη ..
  • Elenieleni @ 28.04.2009 19:12
    geia sou re skorpina Silma me ta wraia sou!!
    ti wraia pou ta eipes!!!
    ali8eia ki esu bre paidi mou........... epitelous omws........


    giati den padrevesai??? (humor min me plakwseis stis bounies)
  • zuzuna @ 29.04.2009 00:26
    sosti Silma,grapse kai alla....

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...