παρακαλώ περιμένετε...

Και τώρα τι κάνουμε????

  • johnnyG @ 03.03.2009 23:09
    (δεν έχω χάρτη, αλλά σύμφωνα με αυτά που δώσατε...)
    1. Έχετε και οι 2 κρόνο στον ωροσκόπο. Πρακτικά προβλήματα, τριγμοί για να δοκιμαστείτε σε κρόνια θέματα, ανάμεσά τους και οικονομικά. Εσείς και με την αφροδίτη στον τοξότη, δέχεστε και επιπλέον επιρροή με όψη τετραγώνου απο τον κρόνο(σχέσεις και οικονομικά πιεσμένα)
    2. Εκείνος είναι Ζυγός με ωροσκόπο παρθένο, λογικά με Ήλιο στο 2ο Οίκο. Η οικονομική και συναισθηματική του ασφάλεια είναι συσχετισμένες με την ύλη. Με αυτή τη λογική, με δύσκολα οικονομικά θα περνάει φάση χαμηλής αυτοεκτίμησης.
    3. Επιπλέον με ποσειδώνα, χείρωνα στον υδροχόο και τον άρη για μερικές ακόμα μέρες, τα σταθερά ζώδια βάλλονται επίσης με δύσκολες διελεύσεις που δεν ξέρω αν σας αφορούν όλες. Ο άρης στον υδροχόο ίσως έφερε περισσότερη ένταση ή και ξόδεμα χρημάτων στην αφροδίτη στο σκορπιό. Μια αφροδίτη χωρίς μεγάλη ευκολία σε συναισθηματικά ανοίγματα και έκφραση(όπως ενδεχόμενως θα ήταν η τυπική συμπεριφορά ενός ζυγού), παρόλο που δεν της λείπει το βάθος και εκφράζεται με κρίσεις.
    4. Διέλευση πλούτωνα για τον κύριο με τον Ήλιο στο Ζυγό. Αν έχει "πιάσει" τον άρη του στον καρκίνο, αυτό σημαίνει εκ θεμελίων αλλαγή σε επίπεδο ενστίκτου - χώρο δράσης και του Πλούτωνα και ενός υδάτινου άρη σαν αυτόν στον καρκίνο. Και εφόσον μιλάμε και για κάποιον άντρα, που ο άρης συμβολίζει τη σεξουαλικότητα και τον ανδρισμό του, η επιβίωση γίνεται καίριο ζήτημα που μπορεί να επηρεάζει την επιβίωση της σχέσης σας.
    ...
    έχετε άρη στο σκορπιό που μάχεται, έχετε και την θετική επιροή του Δία στον υδροχόο για τον συντροφό σας. ίσως να το σκεφτόσασταν κάπως έτσι. καλή τύχη με το σύμπαν...
  • soula @ 04.03.2009 12:12
    Καλημέρα σε όλους!

    johnnyG, σε ευχαριστώ ιδιαίτερα για το χρόνο, και τις απόψεις σου. Θα τα σκεφτώ και θα τα μελετήσω όλα αυτά που αναφέρεις. Και πάλι σ' ευχαριστώ!

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...