παρακαλώ περιμένετε...

Αιτία???

  • DBStar @ 03.01.2009 18:54
    Αν χρειάζονται λεπτομέρειες γεννήθηκα 6 Δεκ 1990 στις 07:45 στη Θεσσαλονίκη
  • flamescreen73 @ 03.01.2009 20:06
    Καταρχην συμφωνω οτι εχεις χρονο μπροστα σου. Αν και η μοναξια ειναι παντα δυσκολη.
    Απο εκει και περα, εγω εχω Λιλιθ στον τοξοτη και παρατηρω μια ταση στο να θελω κατι που ειναι ιδεατο αλλα καποιες φορες δυσκολα πραγματοποιησιμο.

    δες αν εχεις τετοια ταση επειδη εχεις πολλα στοιχεια στον τοξοτη και προσπαθησε να τσεκαρεις το ποσο πραγματοποιησιμες ειναι οι επιθυμιες σου.
    Αν δεν ειναι πανε για πιο βατα πραγματα πρωτα.
  • DBStar @ 03.01.2009 20:12
    Έχω ένα θέμα με τις επιθυμίες μου μάλλον....θέλω να μου κάνει κάποιος κλικ...αν δεν μου το κάνει νιώθω ότι συμβιβάζομαι και νιώθω βάρος αν κάνω κάτι μαζί του γιατί δεν τον χρειάζομαι...και αναρωτιέμαι ...για να είμαι με κάποιον πρέπει να συμβιβαστώ με τις επιθυμίες μου και να "φορτώνομαι" άτομα που δε με ενδιαφέρουν? Θέλω αμοιβαίο κλικ.... :Ρ
  • DBStar @ 03.01.2009 20:24
    α καλα....έχω και λιλθ στον τοξότη...
  • flamescreen73 @ 03.01.2009 20:28
    Τοτε το θεμα ειναι ποσο μπορεις να περιμενεις και τι ακριβως θελεις σε μια σχεση. Βιβλια, περιοδικα, ταινιες, σειρες, προβαλουν πιο συχνα το τελειο, οπου βρηκε ο πριγκηπας τη βασιλοπουλα και ζησαν αυτοι καλα και εμεις καλυτερα...

    Στην πραγματικοτητα ολες οι σχεσεις θελουν δουλεια. Καποιες φορες, δε θα σου κανει κλικ ο αλλος με τη μια, μπορει προοδευτικα να μεγαλωσει η ελξη για αυτον μεσα σου.

    Σαφεστατα παντως, εφοσον δε θες καποιον, πιο εντιμο να μην εισαι μαζι του μονο για να εισαι. Εκτος αν και οι δυο στοχευετε σε μια σχεση χωρις πολλες δεσμευσεις. Υπαρχουν και τετοιες.

    Εισαι ομως σχετικα μικρη. Το θεμα ειναι τι γινεται αν ο χρονος περασει και δεν δημιουργειται αυτο το αμοιβαιο κλικ, ποσο νομιζεις οτι μπορεις να το ανεχτεις? Ωραιο να σε γουσταρει αυτος που γουσταρεις και να ειστε μαζι, αλλα σε μακροχρονια βαση, οι ανθρωποι χρειαζονται και συντροφικοτητα.

    Εχετε και αυτο στο νου σου. Επισης δε θα συνιστουσα να επαναπαυτεις στην αστρολογια για σχεσεις. Μπορει μια προβλεψη να σου πει οτι θα ερθει καποιος στη ζωη σου αλλα να μην διευκρινιζει οτι απο τη μερια σου ειναι πιο δυνατο για παραδειγμα.

    Παντως μην απογοητευεσαι, φροντισε πολυ τον ευατο σου και καποιος θα ενδιαφερθει που να ειναι του γουστου σου. Ολοι εχουμε παρα πολλους εν δυναμει συντροφους στη ζωη.(εχε υποψη σου οτι αν πας για τελειες καταστασεις μειωνονται αντιστοιχα οι επιλογες)
  • Silmarwen @ 03.01.2009 22:00
    Να τα θέλεις όλα, μικρό μου. Όλα και ολόκληρα. Δεν υπάρχει άλλο ρήμα σαν το "θέλω" - ο κόσμος γύρω μας, ο ορατός κόσμος, είναι τα "θέλω" κάποιων, υλοποιημένα. Και μη σταματάς το βλέμμα σου στους γύρω σου ζευγαρωμένους. Υπάρχει πολύς συμβιβασμός, πολύ βαρεμάρα, πολύ γκρίνια και κατήφεια εκεί έξω. Εσύ απλά θέλε. Θέλε τα όλα κι ακόμα περισσότερα - και παράλληλα δίνε. Δίνε λάμψη, ενέργεια, αγάπη...καλούς κι όμορφους κραδασμούς κι ο κόσμος δεν μπορεί παρά να ξεμασκαρευτεί. Εκστασιασμένος θα ξεδιπλωθεί στα πόδια σου.

    Λεπτομέρεια: Μαγεία υπάρχει όταν τον Άλλο καθόλου δεν τον χρειάζεσαι. Απλά τον θέλεις.
  • DBStar @ 05.01.2009 22:08
    Μου ήρθε η φλασιά και καταλάβα πως μπορείο να με ρίξει κάποιος....πρέπει κάτι να με ιντριγκάρει...
  • flamescreen73 @ 05.01.2009 22:33
    Μισο ρε DBStar...ολες οι σχεσεις που μας ριχνει ο αλλος, κατι που μας ιντριγκαρει δε φταιει? Εκτος αν το πας αλλου απο οπου εγω φανταζομαι(εγω εννοω ιντριγκα κατι που μας κεντριζει γενικα το ενδιαφερον, δηλαδη για παραδειγμα, η ενασχοληση καποιου με τα παιδια με ειδικες αναγκες ΤΥΧΑΙΟ παραδειγμα) και εννοεις καποιο σκοτεινο στοιχειο.
  • DBStar @ 07.01.2009 01:38
    Να με ιντριγκάρει εννοώ να με προκαλεί κάτι...δε θέλω κάποιον που με τη μία θα μου την πέσει....αν ξέρω ότι τον έχω αμέσως ξενερώνω...

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...