παρακαλώ περιμένετε...

xxxx

  • ElefantaS @ 29.06.2007 19:09
    pes mas k tous oikous na kseroume pou exeis ti! pantws mia xaroula se kovw re toksotara! elpizw na sou poun oi pio eidikoi k na to lyseis to 8ema.
  • taxidiwtis @ 07.07.2007 18:46
    tha pernas kalytera otan pas gia douleia sto exwteriko
  • theny @ 09.07.2007 10:38
    kalimera - file mou taxidiwti den nomizw oti tha mou arese poly kati tetoio... merikes fores niwthw oti den eimai kai toso xaraktiristikos toksotis (taxidia, eleutheria....)!
  • maira1 @ 10.07.2007 01:33
    ερμη αρη ποσειδωνα και ηλιο στον τοξοτη ?πωπω ελεος ...μαρεσει που αναρωτιεσαι
  • theny @ 10.07.2007 09:24
    einai poly kako na exeis ari, poseidona, ermi kai ilio ston toksoti? ti simainei auto?
  • Stardhomme @ 10.07.2007 10:17
    theny, είναι η περίοδος που αισθάνεσαι πως πρέπει να προχωρήσεις, να ρίξεις τοίχους, να εκφράσεις τις ιδέες σου και επιτέλους να λάμψεις. Θα μου πεις καλή η αίσθηση, πες μου και πως να το πετύχω. Λοιπόν, με το γενέθλιο Δία στο Λέοντα, υπάρχει η γενναιοδωρία, η ειλικρίνεια και μία διάθεση να είσαι η ψυχή του επαγγελματικού σου χώρου, να φροντίζεις όλους τους υπόλοιπους. Ποιος όμως ο στόχος? Μήπως να ακούσεις καλά λόγια, να σε χειροκροτήσουν, να σε αποθεώσουν? Η προηγούμενη τάση που περιγράφω κρύβει την παγίδα να χάσεις το μέτρο, να υποσχεθείς πράγματα που δεν είναι δυνατό να κάνεις και να χαρακτηριστείς στο τέλος γραφική και αφερέγγυα. Ο Δίας έρχεται να τονώσει την αυτοπεποίθησή σου από τον Αύγουστο και μετά, και ιδίως από το Σεπτέμβριο και μέχρι το τέλος του χρόνου. Αρχίζεις να βλέπεις το φιλμ να ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια σου, πριν καν αρχίσει έχεις δει το θριαμβευτικό φινάλε. Αυτό είναι πολύ καλό για εσένα, αν ξέρεις όμως πως ένα θριαμβευτικό φινάλε προϋποθέτει μία κοπιαστική προσπάθεια. Πρέπει να μη βιάζεσαι στη σκέψη σου, να μετράς τα πράγματα πριν μιλήσεις και αναλάβεις μία υποχρέωση, να φανείς σωστή manager του έργου που αναλαμβάνεις. Όταν αποδείξεις τη διάθεσή σου να εργαστείς με ζήλο και πειθαρχία, θα υπάρξουν άτομα μέσα στη χρονιά που θα σε επιβραβεύσουν όχι απλώς με το χειροκρότημα που περιμένει ο ηθοποιός στο τέλος της παράστασης, αλλά με μία καλύτερη επαγγελμαική προοπτική.

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...