παρακαλώ περιμένετε...

δυσκολος ο σκορπιος

  • Toksotozygos @ 10.12.2013 10:33
    Καλημέρα ομοζώδια!
     
    8 μήνες εκεί ε; Περίεργο για Τοξότη..
     
    Πέρα από την πλάκα, από τη στιγμή που έχει περάσει τόσος καιρός -ασχέτου ζωδίου- και δεν έχει γίνει κάτι θεωρώ πως καλύτερα να προχωρήσεις παρακάτω.
     
    Αυτός που περιμένει για πολύ.. Δεν πρέπει να περιμένει πολλά.
     
    Μόλις μπει ο Δίας στον ΛιοντάρΗ να δούμε.. Πολύ μας ταλαιπωρεί το σύμπαν τελευταίως.. Παίρνουμε τα μαθήματά μας όμως. Όχι, θα το παραδεχτώ!
    Υπομονή χρυσή μου, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
  • nat22 @ 10.12.2013 13:34
    Καλημερα  Castella!!!! λοιπον...συμφωνω με Toksotozygo...εχει περασει τοσος καιρος(θα μου πεις ποια μιλαει..... περιμενα πολυ περισσοτερο απο 8 μηνες....!!!τεσπα...το θεμα μας εισαι εσυ!!!)    
     
     
    αφου ειναι σκορπιος ο τυπας......παρτον μια μερα τηλ στο ασχετο και ζητα να παρεις τα πραγματα σου πισω.....χαλαρη και ηρεμη θα εισαι(ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ) και θα μπεις με τσαμπουκα στο σπιτι....και αν σου πει θα σου πω εγω ποτε να ρθεις(ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ.σε τεσταρει να δει αν θες τα πραγματα σου γιατι πραγματικα προχωρησες ή ειναι δικαιολογια για να τον δεις και να μιλησετε !!!!)      
     
     
     
    Γενικοτερα θα εισαι ανετη και κουκλαραααααα και θα βαλεις οπωσδηποτε κατι καινουργιο πανω σου(δειξε οτι ανανεωθηκες ρε παιδι μου...).απ οσο ξερω τους σκορπιους αν νιωθει κατι για σενα ακομα θα τον χαλασει που δεν σε νοιαζει πια.αυτααααααα απο εμενα....κανε προβες πολλες για το πως θα του μιλησεις...και το πως θα δειχνεις ανετη!!!  
     
    ελπιζω να βοηθησα...     (ααααααα εκεινο που γραφεις στο τελος....του εχεις κανει κατι??και γι αυτο χωρισατε??)
  • Castella @ 11.12.2013 22:21
    ευχαριστω πολυ παιδια ειναι πολυ χρησιμες οι συμβουλεσ σας!! οχι δεν του εκανα απολυτως τιποτα απλα ήταν πολυ κολλημενος μαζι μου και πολυ κτητικος ελεγε πολλα και πιστευα και εγω πως ειμαι η θεα του..ειχαμε περιεργη σχεση ζηλευαμε πολυ και οι δυο αλλα τα ζουσαμε ολα σε πολυ εντονους ρυθμους..με τον καιρο μου μετεδωσε πολυ τη ζηλεια του και αρχισα εγω να παρανοω και εκεινος μετα αρχισε να απομακρυνεται και να φαινεται αυτος ο καλος της υποθεσης.. αν δεν τον επαιρνα τηλεφωνο πιθανον να το χε αφησει ετσι το θεμα..χωρισαμε αλλα μονο απο τηλ δεν δεχοταν με τιποτα απο κοντα.. δυσκολο τελος ειχε γτ δν τον ξαναειδα απο τοτε..μετα αλλαξε τοσο μιλαγε σαν να ειχε κακια μεσα του και μου ριξε ολο το φταιξιμο πανω μου οτι εγω τα κανα ολα ετσι και τα κατεστρεψα..εφαγα πολυ φτισιμο απο αυτον.. για το μονο που με κατηγορω ειναι οτι οκ οντως ειχε παρεκτραπει και ζηλευα υπερβολικα αλλα οταν ηταν εκεινος ετσι εγω ειχα ανεχτει πολλα πραγματα εκεινος ολο ελεγε ελεγε και τελικα τιποτα δεν κρατησε!!!!!!!!! απλα το επαιζε πολυ σιγουρος για τον εαυτο του και ευχομαι μετα απο τοσο καιρο να εχει σκεφτει εστω μεσα του οτι φερθηκε ασχημα...δεν προσπαθησε τιποτα γι αυτην την σχεση ενω οσο ημασταν μαζι πραγματικα εκανε τα παντα για μενα χωρις υπερβολη...με ειχε ερωτευτει..γι αυτο δν μπορω ακομη να ανεχτω πως με παρατησε ουτε να το δεχτω μεσα μου μου την εσπασε

έχουν γενέθλια 307 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ειρήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...