παρακαλώ περιμένετε...

ακόμα μου λείπει

  • magia54 @ 08.09.2013 13:59
    εχει περασει αρκετος καιρος...αν καποιος ενδιαφερεται πραγματικα δεν το αφηνει ετσι, κανει τα παντα για να μη σε χασει... μαλλον κι εσυ εισαι δεμενη με αυτα που ζησατε και οι αναμνησεις ειναι αυτες που σε κρατανε... ειναι το πιο δυσκολο αυτο, οι αναμνησεις μας κανουν πολυ κακο! 
     
    καλυτερα να το αφησεις γλυκια μου...οσο τυραννιεσαι χανεις τη ζωη σου...αυτη ειναι η γνωμη μου παντα... καλη τυχη σου ευχομαι!! 
  • ev27 @ 08.09.2013 20:29
    σε καταλαβαινω οπως σημερα για παραδειγμα που η δικια του ανεβασε φωτος που πηγαν εξωτερικο κ εχω τρελαθει οσο κ να λεω πως το εχω αποδεχτει κ ας κανει οτι θελει κλπ..εγω ειμαι σκορπιος κ δν πηρα εγω την αποφαση να χωρισω απο καμια μου σχεση γτ πολυ απλα δν εχω μαθει να τα παραταω..
    οτι να σου πουν αυτα τα πολιτισμενα κ τα δεξου την αποφαση του ειναι τριχες..αν τον αγαπας κανε οτι μπορεις να τον φερεις πισω κ να τον πεισεις..αν δε το δεχτει δε θα σαι εσυ η χαμενη..
  • deinosauraki @ 09.09.2013 02:04
    αχ πραγματικα ειναι τοσο δυσκολο.......ευχαριστω για τα σχολια
  • neverland @ 09.09.2013 14:48
    συνήθως αυτά δεν τελειώνουν έτσι εύκολα....

    υπάρχουν πράγματά του σπίτι σου και αντίστοιχα στο δικό σου???? εντάξει τί το συζητάμε τώρα?????? είμαι σίγουρη ότι έχει σκυλιάσει και αυτός όπως και εσύ που δεν έχεις σηκώσει το κουλό σου να τον πάρεις τηλέφωνο, που έχεις εξαφανιστεί από τα μέρη που συχνάζατε μαζί, που έχει χάσει κοινώς τα ίχνη σου.

    όπως εσύ πιστεύεις οτι έχει βρεί άλλη πιθανότατα να νομίζει και εκείνος το ίδιο για σένα....

     

    και να σου πω και κάτι???? αφού την τελευταία φορά που βρεθήκατε σου έδωσε την εντύπωση οτι δεν θα ξαναείστε μαζί, γιατί δεν μάζεψε τα πράγματα από το σπίτι σου????? ε????

    ενοχλούνε μαγκα μου!!! δεν έχω χώρο για τα δικά μου
  • deinosauraki @ 10.09.2013 21:55
    gias to stoma sou egw ta lega alla den me akouge kaneis!!!!!!!!!!!!

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...