παρακαλώ περιμένετε...

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

  • alice16 @ 20.08.2013 02:10
    Δε θελω να σε στενοχωρησω, αλλά ή έχει γκόμενα ή έχει σεξουαλικό πρόβλημα. Πάρε και διάλεξε.  Όταν ένας άντρας γουσταρει μια γυναικα τής το δειχνει ξεκάθαρα, ανεξαρτητως ζωδίου! Όλα τ άλλα ειναι φιλολογίες...
  • anastasi @ 20.08.2013 02:44
    και μετά σου λένε οι ταύροι είναι σταθεροί και οι τοξότες ασταθείς...αν σε μπερδεύει από τώρα άστο καλύτερα, μην μπλέξεις. τετοιους ανθρώπους δεν τους θέλουμε στη ζωή μας, μόνο προβλήματα μας δημιουργούν και αναστάτωση. περιορίσου στήν επαγγελματική σχέση. θα βρεθεί άλλος, καλύτερος..
  • magia54 @ 20.08.2013 16:59
    γενικα εχω παρατηρησει οτι οι Κριοι ειναι αστατοι, οταν μας εχει παρατησει Κριος, οι Ταυροι αργουν να κανουν κινηση οταν δεν μας καθονται, οι Καρκινοι παραειναι ανασφαλεις οταν μας εχουν σε αναμμενα καρβουνα και ουτω καθ'εξης.... δεν ειναι θεμα ζωδιων οπως ειπε και η φιλη alice16....αν ενας αντρας θελει, διεκδικει...με ολους τους τροπους και δεν σου αφηνει περιθωρια αμφιβολιας.... συνεπως ασ'τον να παει στην ευχη του Θεου γλυκια μου..αν ειναι να γινει κατι, θα γινει απο μονο του, δεν χρειαζεται να ζοριζεσαι....
  • vasp @ 20.08.2013 21:46
    Εχω άπειρους φίλους ταύρους άντρες και γυναίκες και είμαι κ εγω γνήσιο ταυράκι που έχει σχέση με τοξότη. 
    Εχω παρατηρήσει τα εξής: οι ταύροι αργούν πολύ να εκδηλωθούν και όταν το κάνουν θέλουν να δουν άμεση ανταπόκριση. Αν δεν δουν τους πιάνουν τα ψυχολογικά τους και αρχίζουν να αμφιβάλλουν αν έκαναν καλά που ξανύχτηκαν κτλ οπότε και δεν κάνουν άλλη κίνηση αν δεν κάνει ο άλλος πρώτα. Ακόμα και να τα βρεις μαζί τους αν δεν τους δείχνεις συνεχώς πόσο τους θέλεις έμπρακτα και στο μπλα μπλα πάλι θα κλειστούν στο καβούκι τους ή ακόμα και θα γίνουν άπιστοι (ναι ειδικά οι άντρες ταύροι μπορούν να γίνουν πολύ άπιστοι) αν αισθανθούν οτι ξενοκοιτάς ή δεν τους εκτιμάς... με λίγα λόγια η άποψη μου αν μου επιτρέψεις είναι να τον αποπλανήσεις... να το πάρεις πάνω σου το πράγμα!
  • mr_Mister @ 21.08.2013 03:10
    ....αλλά ΑΦΟΥ διαβάσεις καλά τι σημαίνει Ταύρος και την ερωτική κ γενικότερη συμπεριφορά του ζωδίου πρώτα, για να μην βρεθείς εσύ σε δύσκολη θέση στην πορεία και πολύ περισσότερο αυτός. Βέβαια παίζουν προσωπικοί πλανήτες συναστρίες σύνθετοι κι ένα σωρό σε μία σχέση αλλά ένας Ήλιος είναι πάντα ένας Ήλιος στον χάρτη.
     
     

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...