παρακαλώ περιμένετε...

Χειρώνεια μπερδέματα - Help :)

  • Infernal @ 22.12.2012 20:43
    Με baby step's...
     
    Eνα ενα την φορα...Οταν θα αποδεχθεις τις αδυναμιες σου αυτοματως θα γινουν μερος της δυναμης σου ...
    Θα σκεφτεις μα πως γινεται η αδυναμια μου να γινει δυναμη ...Και ομως οταν αποδεχομαστε ολα αυτα δεν ειμαστε ιδιοι ...Ειμαστε πολυ διαφορετικοι απο οτι ειμασταν πριν ...
    Γιατι πριν δεν γνωριζαμε πως να τις διαχειριστουμε  τωρα ομως γνωριζουμε τον τροπο ....
    Και απο εκει μπορουμε να δημιουργησουμε ...
  • mpoumpou255 @ 22.12.2012 21:09
    εγραψες....!!!!
  • toxovolos @ 23.12.2012 03:32
    @Infernal   Όντως έγραψες. Αυτό προσπαθώ να κάνω αλλά καμιά φορά δε μου είναι αρκετό.  Ελπίζω να φτάσω εκεί που λες κάποια στιγμή έστω και με baby steps.  Να μου συγχωρώ το λάθος και να χρησιμοποιώ την τελειομανία προς όφελος και όχι για να τρελαίνομαι.
     
    Κάποιες φορές λέω "αυτή είμαι κ σ' όποιον αρέσει" αλλά έτσι μου στερώ τη δυνατότητα της βελτίωσης και της εξέλιξης. Με μικρά βήματα έρχεται η αποδοχή, συμφωνώ. Αλλιώς φέρεσαι σαν 5χρονο που μουτρώνει.
     
    @ΙΟΚΑSTH Συχνά κυνισμός και ευαισθησία πάνε πακέτο, ναι. Έχεις πολύ δίκιο, τα πάντα έξω από το κεφάλι μας "ακούγονται" διαφορετικά και ίσως στη σωστή τους διάσταση.
    Με Κρόνο και Ερμή στον 5ο στον Αιγόκερω βέβαια δεν το έχω και πολύ με την αυτοέκφραση αλλά νομίζω ότι σε αυτό το κομμάτι έχω κάνει άλματα τα τελευταία χρόνια Εκεί μπαίνει και ο Ποσειδώνας και -κακώς- δεν εμπιστεύομαι την κρίση μου για τους ανθρώπους. Ε και με το Χείρωνα απέναντι, παρ'ότι δε δημιουργώ επιφανειακές σχέσεις με τους ανθρώπους, δυσκολεύομαι να ανοιχτώ και να εμπιστευτώ, πόσο μάλλον σε καιρούς σαν κι αυτούς που ζούμε που τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.
     
    Αμάν πάλι όλη η παρθενίλα μου βγήκε ρεεεεε σεις.
     
  • Infernal @ 23.12.2012 04:46
    Aυτο το ονομαζεις παρθενιλα....?
     
    Για ρωτα τους υπολοιπους του ζωδιακου αν παιρνουν "γουρουνι στο σακι"?
    Mας ονομαζουν ρεαλιστες κυνικους ωρες ωρες...Αλλα για ρωτα τι καταφερε καποτε ενας παρθενος για αυτους/αυτες ...
    Βλεπεις ο και καλα ρεαλιστης ξερει που να παταει και γνωριζει απιστευτα  να πεφτει και με τα μουτρα αν χρειαστει ...Mπορει να του βγει καπως , να κανει λαθος, να κατηγορησει τον εαυτο του "γιατι" και πως το εκανε επειτα. αν δεν παει οπως τα περιμενε.. Αλλα η ιστορια εγραψε τι εκανε...Την καληνυχτα/καλημερα μου ...
     
  • toxovolos @ 23.12.2012 05:02
    Έλα πλάκα κάνω.. Πάντως την υπερανάλυσή μου την αποδίδω στον ωροσκόπο μου και όχι δεν είναι αυτή που αποτύπωσα λιτά και περιεκτικά προηγουμένως..
  • toxovolos @ 23.12.2012 05:02
    Καλημέρες/καληνύχτες!

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...