παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Η Νέα Σελήνη στο Τοξότη στο Twitter του Stardome*

Το Stardome* δεν είναι μόνο το site μας. Στο λογαριασμό μας στο Twitter (@stardometweets)  ανακαλύπτουμε και νέους τρόπους για να επικοινωνούμε μαζί σας! Σήμερα έχουμε ένα tweet για κάθε ζώδιο που αφορά τη Νέα Σελήνη στο Τοξότη!

 

Ακολουθήστε και το λογαριασμό του Stardome στο Twitter!

 

Κριάρια, #nea_selini στο Τοξότη σήμερα σημαίνει: φτιάχνω τώρα βαλίτσα και σας παρατάω όλους ρε! Σταδιάλα με τα άγχη και τις απαιτήσεις σας!

 

Ταυριά, #nea_selini στο Τοξότη σήμερα σημαίνει: θα σε κλειδαμπαρώσω μωρό μου στο σπίτι και θα γυρίουμε τις 9μιση εβδομάδες σε μια νύχτα!

 

Διδύμια, #nea_selini στο Τοξότη σήμερα σημαίνει: θα σε στείλω στον αγύριστο αν δεν ξεκολλήσεις από το μυαλό σου darling! Βασανίζομαι.

 

Καρκίνοι, #nea_selini στο Τοξότη σήμερα σημαίνει: προσέχω τον εαυτό μου και το σώμα μου, όχι για να σε ξεχάσω. Γιατί σε ξεπερνάω!

 

Λέοντες, #nea_selini στο Τοξότη σήμερα σημαίνει: love me, love me, say that you love me! Fool me, fool me, go on and fool me.

 

Παρθένοι, #nea_selini στο Τοξότη σήμερα σημαίνει: τα κομπλεξικά σου στη μαμά σου κι όχι σ'εμένα. Δεν σε πήρα για να σε νταντεύω.

 

Ζυγοί, #nea_selini στο Τοξότη σήμερα σημαίνει: θα βγω, θα γνωρίσω, θα παίξω, θα εξερευνήσω και γιατί όχι, θα αμαρτήσω! Κάντε μου χώρο!

 

Σκορπιοί, #nea_selini στο Τοξότη σήμερα σημαίνει: είσαι για μάχη απόψε μωρό μου; Θα ικανοποιήσεις πρώτα εσύ εμένα κι εγώ μετά εσένα. Τι λες;

 

Τοξέτες, #nea_selini στο ζώδιο σας σήμερα σημαίνει: σπάω αλυσίδες και αφήνω πίσω μου σχέσεις κι ανθρώπους που με καταπιέζουν. Freedooom!

 

Αιγόκεροι, #nea_selini στο Τοξότη σήμερα σημαίνει: έχω ανάγκη από διάλειμμα! Με κουράσατε ρε με τα προβλήματα σας όλοι! Εγώ για μένα για λίγο ρε!

 

Υδροχόοι, #nea_selini στο Τοξότη σήμερα σημαίνει: θέλω φίλους, παρέες, οξυγόνο! Όσοι έχετε σκοτούρες μείνετε μακριά σήμερα (τουλάχιστον!)! Ουρτ ρε!

 

Ιχθύες, #nea_selini στο Τοξότη σήμερα σημαίνει: δε μασάω σήμερα από παρατηρήσεις, ευθύνες και υποδείξεις. Δεν θέλω άλλους μπαμπάδες και μαμάδες στη ζωή μου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...