παρακαλώ περιμένετε...

Ρε παιδια ας μου εξηγησει καποιος...

  • Journey @ 03.10.2011 21:03
    Κάνουν τον ψόφιο κοριό, πιάσανε τον πάπα από τα αρχίδια λες ..
    Βόλεμα είναι βρε συ.
    Ο άντρας θέλει τη βολή του με τη μόνιμη γκόμενα άμα δεν τον πρήζει και η μόνιμη γκόμενα θέλει τον εξυμνητή της ανυπαρξίας της- υπάροχυν γυναίκες σε πληροφορώ που τη μισή ώρα χωρίς δεσμό τη θεωρούν  βίωμα της μοναξιάς, χαχα..
    Ψωνάρες που νομίζουν οτι σέρνουν καράβι . Και άμα δεις τι σαπιοκάραβα σέρνουν τραβάς τα μαλλιά σου. Αλλά αυτές, κιουρία μου, είναι οι νόμιμες!!
    Κοίτα, από αυτό το τριπάκι δεν ξέφυγε ούτε η αείμνηστη μεγάλη Μαλβίνα μας, στα τελευταία της, όταν παραληρούσε για το κέρατο, αυτό έγραφε  για την παράνομη του συζύγου.." ναι αλλα΄εγώ είμαι  νόμιμή ,εσύ ποιά είσαι?"
  • Shark @ 03.10.2011 21:10
    Στο δεσμευμενο αρσενικο αρεσει να ψαχνει συνεχεια την επιβεβαιωση.Αυτο θεμα σηκωνεις σελιδες και σελιδες κουβεντας χωρις ομως καμια καταληξη.....
    Το πολυ πολυ να πειτε ολοι οι αντρες ειναι γουρουνια....χαχαχαχαχα
  • ρια @ 03.10.2011 21:16
    Συμφωνω με journey,και το χω αντιμετωπισει και εγω,και να μου την πεφτουν οι εχοντες σχεση,σε αλλες περιπτωσεις το ελεγαν απο την αρχη και σε αλλες, αφου ειχε παιχτει κατι,και φυσικα οι χειροτεροι ειναι οι παντρεμενοι,πολυ λιγουρια!
     
    Δεν νομιζω οτι σκεφτονται κατι,οτι δηλαδη καποια κοπελα ειναι ευκολο θυμα η οχι,απλα εχουν θρασσος και βαρανε κοινως, και οτι κατσει.
     
    Και εννοειται οτι οι΄΄γυναικες΄΄ τους,αν οχι αμεσως,υστερα απο καποια φαση,φυσικα και το καταλαβαινουν,αλλες παλι το εξακριβωνουν και με τα ιδια τους τα ματια,αλλα,για να μεινεις μονος σε αυτη την ζωη και να φας κοινως το αγγουρι της μοναξιας,της ελλειψης σεξ ενδεχομενως ,ειναι δυσκολο,τουλαχιστον γαι ορισμενους,οποτε κανεις και την αναλογη επιλογη,αλλωστε ολα λενε εχουν και το τιμημα τους σε αυτη την ζωη.
     
  • Journey @ 03.10.2011 21:16
    Από την άλλη, αυτός ο Ποσειδώνας είναι μεγάλη εφεύρεση.
    Θέλω να πω τον βάζεις στη μούρη ως μάσκα ομορφιάς και κυκλογφοράς με το κεφάλι ψηλά χωρίς να νογάς οτι ο μιστεράς σου έχει ανακηρυχθεί πολλάκις  Μr. Patsavouris International.
    Ο δε Mr. Patsavouris International με το που του κάθεται το πολυπόθητο μπρελόκ για να του ανεβάσει αυτοπεποίθηση και τον " ήλιο του " για να ομιλώ και αστρολογικώς, παίρνει ρε παιδί μου άλλον αέρα, πως να το πω...σου λέει ο μεσιέ, αυτό είναι τέλος, ας έφαγα εγώ φτυσίματα ίσαμε μενα ένα κουβά το καθένα...έχω το μπρελοκάκι μου και αποδεικνύω οτι είμαι ο Mr. SweetArhidis που το προσφέρω και οι γυναίκες τρελλαίνονται { 12 πόντους στο μεταξύ, χαχαχαχα] .. και παίρνει πλέον με άλλον αέρα σβάρνα τοςυ δρόμους ..πως να το κάνεις..
     
    * Ελπίζω η γραφή μου απόψε να μην μειώσει την εγκυρότητα των γραφομένων μου, αλλά δεν νιώθω καθόλου λόγια, ας με συγχωρέσετε
     
  • bella tempela @ 03.10.2011 21:17
    Και οι μη δεσμευμενοι τι ψαχνουν Shark?
    Και γιατι δεν ειναι κυνηγοι παρα μονο εχουν παραχωρησει αυτη την ιδιοτητα σε αυτους που εχουν την καβαντζα τους στο σπιτιο να τους πλενει και τους ταιζει να τους σιδερωνει να τους κανουν παιδια και να τσονταρουν και στους λογαρισμους και στα δανεια?
    και γιατι ολες αυτες που τα κανουν ολα αυτα για τους αντρες απλα κανουν τα στραβα ματια στις απιστιες τους?ουτως η αλλως εκεινες τραβανε ολο το 'μανικι΄'?Δεν υπαρχει καθολου αυτοσεβασμος και αξιοπρεπεια στις γυναικες?
    αν ο δεσμευμενος ζητα την επιβεβαιωση ο αδεσμευτος τι ζηταει?
  • sgouromallousa @ 03.10.2011 21:24
    Ρε Μπελα..
    Απλα τα πραγματα.
    Και οι δεσμευμενοι και οι αδεσμευτοι το ιδιο πραγμα ζητανε.
    Σεξ.
    Απλα οι πρωτοι το χουν ουτως η αλλως σε σχεση και οταν κυνηγανε ειναι απλα για να νιωσουν οτι εχουν περαση και οτι περναει η μπογια τους και αν φανε και χυλοπιτα απλα γυρνανε στο στανταρακι τους.
    Ενω οι δευτεροι το χουν ουτως ή αλλως χωρις σχεση.
    Ε αμα ψιλιαστουν οτι εσυ θελεις σχεση, απλα δεν σου δινουν σημασια.
    Τα περι ''δουλειας'' και τα ''δεν εχω χρονο για σχεση'' ειναι κλασσικες ατακες.
    Για δωσε μηνυμα σε αυτους οτι εισαι διαθεσιμη με αλλον τροπο και ....παλι εδω ειμαστε!
  • Shark @ 03.10.2011 21:27
    bella tempela  Δεν μπορω να σου απαντησω για την νεα γενια αδεσμευτων.Ειμαι της παλιας σχολης βλεπεις.Παντως απ'οτι εχω καταλαβει οι νεοι δεν ειναι κυνηγοι γιατι πλεον και οι γυναικες δεν ειναι θηραματα οπως ηταν παλαιοτερα.Βλεπεις η ισοτητα εκανε και εκει το θαυμα της.
  • Journey @ 03.10.2011 21:30
    Όλοι ψάχνουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο αλλά ο μη δεσμευμένος δεν θα καρφωθεί, θα είναι πιο κουλ, θα σου δείξει οτι έχει προταιρετότητες στη ζωή του, θα σου δείξει οτι μπορεί και χωρίς εσένα και χωρίς οποιαδήποτε γιατί αύριο είναι μία άλλη μέρα.
    Μετά θα σε πλησιάσει.
    Μετά θα κάνει το μύθο, ανάλογα με ητν περίσταση.
    Τι θέλει το γκομενάκι - μπρελόκ? Θέλει παίδεμα? Την έχει στο φτύσιμο για να την ψήσει.
    Θέλει το παραμύθι της ωραίας κοιμωμένης? Της δίνει το φιλί της ανάνηψης και τη σώζει από την μοναξιά της { μουάαααχαχα, ξέρετε, την αρπάζει στα στιβαρά του μπράτσα και της δειχνει το δρόμο και το νόημα της ζωής. Ε ρε νούμερα...πάμε παρακάτω}
    Θέλει το γκομενάκι να θαυμάζει τον νταγλαρά που της έκατσε ως μάννα στα ξαφνικά? Θα το παίξει καμπόσος.
    κλπ κλπ κλπ
    Συνήθως, υπάρχει η κυρίως δόση και μικρές δόσεις από όλα τα υπόλοιπα. Λίγη μαγκιά, λίγη ζηλοτυπία, λίγη κολακεία, λίγο οτι και καλά αυτός γαμεί και δένρει κλπ, πάρτην κάτω τη χαζή.
    Αλλά είπαμε, το πάει σιγά σιγά για αν δείξει οτι τον εκπόρθησε , οτι τον ταρακούνησε, οτι του δωσε αυτό πυο δεν έβρικσε σε ολα τα παράλια της Μυκόνου 30 καλοκαίρια που πάει εκεί, οτι είναι η μικρή νεράιδα του παραμυθιού που τον μεταμορφώνει από κροκόδειλο σε φλογερό τζέντλεμαν.
     
    Μετά, είπαμε. Κρατάει το μπρελόκ και χώνεται χωρίς προσχήματα γιατί δεν υπάρχει χρόνος...τι φλερτ? τον περιμένει η χαζή για φαί το βράδυ !
    LOL
  • Magneto @ 03.10.2011 21:30
    Ο δεσμευμένος ζητά νέο άγγιγμα, διότι πως να το κάμνομεν κάθε μέρα το ίδιο φαγητό θα το σιχαθείς......ζητά να ξεφύγει λίγο από τη γκρίνια της γυναίκας και της πεθεράς, να ξεφύγει λίγο από την καθημερινότητά του γενικώς. 
     
    Ο αδέσμευτος ζητά πήδημα.
  • Magneto @ 03.10.2011 21:34
    Η χαζή μάλλον κάνει τη χαζή.  Που να τρέχεις τώρα για διαζύγια και πως θα το πάρουν τα παιδιά και τι θα πεις στη μάνα σου κτλ κτλ. 
     
    Πάντως δεν πιστεύω ότι οι παντρεμένοι κάνουν σεξ. Ακόμη πιο συγκεκριμένα πιστεύω ότι δεν κάνουν καλό σεξ και αυτό είναι χειρότερο.
  • Magneto @ 03.10.2011 21:39
    Να πω τώρα και το άλλο? 
    Πως τόσες κοπέλες έχουν αγόρια και περνάνε καλά?
    Εμείς που είμαστε μόνες
    α. είμαστε ιδιότροπες (Κρόνος)
    β. είμαστε μπάζα (Αφρο)
    γ. δεν είμαστε για δεσμεύσεις (Ουρανός)
    δ.είμαστε γκαντέμιδες (τετράγωνα-αντιθέσεις)
  • Journey @ 03.10.2011 21:40
    Αυτό με το καλό σεξ είναι μεγάλη κουβέντα
    Μία από τις αγαπημένες μου κατάρες είναι αυτή που είχα ακούσει στο " Μίλα μου βρώμικα" [απο τις λίγες σειρές  που έχω παρακολουθήσει στην τηλεόραση]
    " βρε  να ερωτευτείς μικροτσούτσουνο γκόμενο "
  • hesg @ 03.10.2011 21:41
    Ποντάρω 40 ευρώ στο α
  • Magneto @ 03.10.2011 21:43
    Εσύ είσαι μικρή ακόμη, δεν πιάνεσαι/
  • hesg @ 03.10.2011 21:44
    Ξέρω απλα πιστεύω πως ισχύει πιο πολυ το Α.

     
  • sgouromallousa @ 03.10.2011 21:45
    Τζουρνει...
    Μικροτσουτσουνο???  Παλευεται.
     
    Υπαρχουν και χειροτερα!
  • hesg @ 03.10.2011 21:45
    Βάζει καμία απο εσας ρολερς στα μαλλιά?!
  • Elina_gr @ 03.10.2011 21:46
    δεσμευμενοι και αδευσμευτοι ζητουν το σεξ! υπαρχουν και οι αγαπησιαριδες αλλα συνηθως ειναι πιασμενοι οι απλα τους φτηνεις   
     
    δεν ξερω αν ηταν παντα ετσι η εγιναν τωρα! τα εκανε η κακομαθημενη γενια μας...καταληγω οτι ειμαστε ανασφαλη και αχορταγα πλασματα που δεν βρισκουμε την ικανοποιηση μας πουθενα...καταντια...
     
    στεναχωρηθηκα παλι...
  • sgouromallousa @ 03.10.2011 21:49
    Μαγκ το μαλλι μου ειναι μονιμως λες και εχουν βγει μολις απο ρολει.
     
    Λοοοοοοοοοοοοοοοοολ
  • Magneto @ 03.10.2011 21:53
    Το δικό μου είναι μονίμως gtp.
  • ρια @ 03.10.2011 21:54
    Τι γινεται λοιπον,οταν γουσταρεις καποιον,ελευθεροι και οι 2,και αυτος σε εχει στο στυλακι,ας ειμαστε χαλαρα,για το σεξ κοινως,που φυσικα ειναι ενα ζητουμενο για ολους ανεξαιρετως?
    Εχω παρατηρησει οτι ειμαστε αρκετες γυναικες μονες,γιατι οι αντρες που γνωριζουμε και που θελουμε,δεν ενδιαφερονται για σχεση,ενω τους τυπους τους πιο ΄συναισθηματικους΄΄ δεν τους θελουμε συνηθως.
  • Magneto @ 03.10.2011 21:55
    Βασικά εγώ με έναν μικροτσούτσουνο, δε θα ενθουσιαστώ. Αλλά θα εκτιμήσω οποιαδήποτε φιλότιμη προσπάθειά του να με διασκεδάσει. 
    Τον μεγαλοτσούτσουνο όμως που είναι σνομπ και συμπεριφέρεται λες και σου κάνει χάρη και σε έχει να τραβάς κουπί ενώ αυτός είναι αραχτός, να τον βράσω.
  • bella tempela @ 03.10.2011 21:57
    ρια
    οι αντρες οι συναισθηματικοι εχουν παντρευτοι με την κοπελα που γνωρισαν στο πρωτο ετος της σχολης τους απο τα 25.στα 30 εχουν 2 παιδια στα 35 εχουν 3 γκομενες 2 παιδια και την γυναικα τους
  • hesg @ 03.10.2011 22:00
    Άκουσα παλιά για μια περίπτωση απο εναν αντρα.
    Ο τύπος ήταν σπιτι δουλεια δουλεια σπιτι.
    ειχε παιδι και με την γκομενα ομως.
     
  • Elina_gr @ 03.10.2011 22:01
    αρα ζηταμε μια ¨ντεμί" κατασταση για να υπαρχει και παιχνιδι!χαχαχαχαχχαχα
     
    ωραια λοιπον! θελουμε εναν αντρα κανονικο-τσουτσουνο! που να θελει σχεση αλλα να μην μας πνιγει και απο πανω! να ειναι ρομαντικος ευαισθητος αλλα οχι και κλαψομουνης! να ειναι δυναμικος, αρσενικο αλλα οχι και νεατερνταλ! γκρρρρρρ
     
    ενω οι αντρες τι ζητανε? βυζια και κωλο! μαλλον βυζια και κωλους!!!
     
    πολυ μαυριλα αποψε...
  • ρια @ 03.10.2011 22:02
    bella,χαχα,το χρειαζομουνα σημερα να γελασω.
    Καμια ελπις λοιπον για οσες ειμαστε free ?
    Αχ και πρεπει να δω πως θα κινηθω σε μια περιπτωση τωρα δικια μου,που μου το παιζει ετσι cool,ελευθερος βεβαια.
  • Shark @ 03.10.2011 22:13
    No boobies...no party
  • bella tempela @ 03.10.2011 22:16
    ακομα  και ειναι ειναι plastic boobies Shark?
  • alfita @ 03.10.2011 22:21
    αγω θα απαντησω με ενα ανεκδοτακι:
     
     
    Συζήτηση γυναικών..

    - Βγήκα χθες με έναν τύπο..
    - αλήθεια?? και??
    - ήταν πολύ ευγενικός κ ωραίος..
    - ...ουαου!! και για πες..
    - με πήγε σ ένα υπέροχο μαγαζί κ φάγαμε..
    - ναι? και για πες, για πες...
    - μετά πήγαμε για ποτό και ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ...
    (2 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ)
    - ...και καταλήξαμε στο σπίτι του που κάναμε..
    - τι κάνατε?? πες τα μου όλααααα!!!
    - και ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ!!!
    (4 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ)
    - ...περάσαμε τέλεια!!!!
    - μπράβοοοο...

    Συζήτηση ανδρών..

    - Βγήκα με μια χθες..
    - τη γ@μησες??
    - ναι..
    - ωραίος..                
  • Shark @ 03.10.2011 22:21
    Τα  κοριτσια που κοιταω εγω δεν εχουν φραγκα για να τα χωσουν σε plastic boobies
  • Journey @ 03.10.2011 22:22
    Αυτή τη θείκή ατάκα την ξεστόμισαν όταν καταριόντουσαν - ντεμέκ- την Α. Βίσση επειδή δεν πήγαινε να τραγουδήσει στο Μπαρ-Μπαρ δήμο.
    Ο καθένας από την παρέα έλεγε και το δικό του
    " να σου σπάσει το 12ποντο"
    " να σου καεί το dvd"
    κλπ κλπ
    Και λέει κάποιος " βρε παιδιά, τι βλακείες είναι αυτά, κάτι πολύ κακό να της πούμε" και είπανε αυτπήν την ατάκα.
    Πολύ γέλιο! Μαύρη κωμωδία. Μου αρέσει αυτό το χιούμορ.
    Επί του παρόντος σας καληνυχτώ.
  • Shark @ 03.10.2011 22:23
    alfita Αυτο παιζει να ειναι και απο τις μουφες που λεμε μεταξυ ανδρων..
  • Elina_gr @ 03.10.2011 22:24
    γιατι να μην σκεφτομαι σαν αντρας?? θα ηταν τοσο απλα τα πραγματα στην ζωη μου...
  • Magneto @ 03.10.2011 22:28
    Καλά κοίτα.........κι εγώ που σκέφτομαι σαν άντρας προκοπή δεν έχω.... 
    αχαχαχα
  • alfita @ 03.10.2011 22:32
    Αυτο shark  ηταν απλα ενα ανεκδοτακι που δειχνει τον διαφορετικο τροπο που βλεπουμε τα πραματα αντρες και γυναικες...no less no more..   
     
     
    ps: σαν το orizinal  τιποτα  
  • Shark @ 03.10.2011 22:35
    alfita   
  • L.S. @ 03.10.2011 22:36
    Ο παντρεμένος/δεσμευμένος τα κάνει επειδή δεν είναι η πρώτη ''επιλαχούσα''...Έχουν περάσει και άλλες από το κρεββάτι του...Έχει και μερικά φράγκα και δεν αφήνει παραπονεμένο το ''μικρό του βασανάκι''..!!!Ο ελεύθερος δεν έχει κλείσει ακόμα τα 50 και δεν νιώθει έτοιμος για δέσμευση!!
    Και οι γυναίκες μάλλον καταλαβαίνουν τα πάντα αλλά κάνουν τους ψόφιους κοριούς...!!!
    Σεβασμός-αξιοπρέπεια-εγκράτεια-πίστη είναι σπάνια στην εποχή μας,δυστυχώς!
    Επειδή δεν έχουμε και πολλά όνειρα πια λέμε να περνάμε τώρα καλά...Με ότι επακόλουθα έρθουν!!
    Αλλάξανε οι εποχές και μάλιστα αρκετά μέσα σε λίγο διάστημα..Και που είστε ακόμα..!!!
     
  • Magneto @ 03.10.2011 22:41
    Παίζει βέβαια και ο ελεύθερος απλά να ψάχνει να βρει την πριγκίπισσα. Αυτήν που θα είναι ακριβώς όπως την έχει στον μυαλό του. 
    Επίσης παίζει να του ζαλίζει τον έρωτα η μάνα του , να βρει νύφη με σπίτι ,δουλειά κτλ γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι.
     
    Ακόμη παίζει να έχει καεί με το χυλό και να φυσάει και το γιαούρτι.
  • Elina_gr @ 03.10.2011 22:47
    η πριγκιπισσα να εχει βυζια και ωραιο κωλο! επισης να παιρνει καλες Πι@#$$ες! να μην εχει πονοκεφαλο! να ανταποκρινεται στις πρωινες κ@ω#$%υλες και το κυριοτερο..."να περνανε καλα" (εχει φορεθει πολυ αυτη η ατακα!!!) δεν θα βρω τον π0$%^^στη που την ειπε πρωτος???
     
     
     
  • TheHunter69 @ 03.10.2011 23:02
    Κακά τα ψέματα, τους συναισθηματικούς τους φτύνεται, τους ελεύθερους τους πνίγεται στο πρώτο 2μηνο για γάμους και παιδιά, τους παντρεμένους τους θέλετε γιατί είναι αποδεδειγμένα "καλοί" στην γονιμοποίηση οπότε υποσυνείδητα περιμένετε να παρατήσει την γυναίκα του για εσάς, τους χωρισμένους τους φοβόσαστε γιατί στο πίσω μέρος του μυαλού λέτε ότι κάτι θα έχει κάνει οπότε ίσως σας το κάνει και εσάςή αν έχει παιδιά λέτε ότι δεν θα σας αφιερώνει χρόνο κλπ κλπ κλπ
  • Elina_gr @ 03.10.2011 23:02
    δηλ εγω που εχω Δια στον σκορπιο και ουρανο στον τοξοτη τον θελω τον γαμο? και 8ο στον ταυρο χμμμ
  • Elina_gr @ 03.10.2011 23:04
    TheHunter69 κανεις δεν ξερει τι θελει πια! και τα 2 φυλα εννοω! κανεις δεν ξερει τι θελει πια! και τα 2 φυλα εννοω!
  • TheHunter69 @ 03.10.2011 23:09
    Elina_gr  οι νεαροί άνδρες θέλουν σχέση χωρίς παραπάνω δεσμεύσεις (βλέπε γάμους)οι μεγαλύτεροι χωρίζονται σε αυτούς που θέλουν γάμο και σε αυτούς που θέλουν απλά μια σχέση (μιλάω για τους ελεύθερους)οι παντρεμένοι και οι παντρεμένες θέλουν την περιπέτεια εκ του ασφαλούς, κάνουν ότι κάνουν και επιστρέφουν σπιτάκι τους. μετρημένοι - μετρημένες στα δάχτυλα είναι αυτοί - αυτές που ξέρουν τι θέλουν και το δηλώνουν από την πρώτη στιγμή., όπως και αυτοί - αυτές που θα χωρίσουν γιατί ξέρουν πραγματικά τι θέλουν ( κάποτε παντρεύτηκαν επειδή ήταν ποτισμένοι με τα στερεότυπα των μεγάλων γενεών )
  • newflame @ 03.10.2011 23:10
    @ Gem... να προσέχεις τις....αδηφάγες!!!
  • Elina_gr @ 03.10.2011 23:12
    GeminiofDagon μην τα βαζεις ολα στο ιδιο καζανι! δεν ειναι ολες οι γυναικες εθισμενες στον γαμο! απλα η διαφορα μας ειναι οτι ειμαστε μονογαμικες! δεν θελουμε να παμε με πολλους αντρες οπως κανετε εσεις απο μαγκια η απο εμπειρια!!!! εκει νιωθετε εσεις δεσμευση...οτι παντα θελουμε τον εναν τον μοναδικο αχ!!! 
     
     
     
  • TheHunter69 @ 03.10.2011 23:14
    Elina_gr  θα διαφωνήσω, υπάρχουν και γυναίκες πολυγαμικές .... πριν κάμποσο καιρό υπήρχε ποστ εδω μέσα που έλεγε μία ότι είχε ταυτόχρονα 2 ... οπότε μην λες ότι είναι προνόμιο μόνο του άντρα.
  • ρια @ 03.10.2011 23:14
    Gemini,λοιπον ισχυουν αυτα που λες σε μεγαλο η μικροτερο ποσοστο,αλλα προς θεου,οχι για ολες τις γυναικες.Προσωπικα εγω ειμαι 30,και δεν εχω καθολου στο μυαλο μου γαμους και πανηγυρια,και συνηθως μπλεκω με μικροτερους.
    Δεν ειναι οτι οι αντρες δεν μου την πεφτουν,μιλαω προσωπικα για να μην γενικευω,αλλα το θεμα ειναι οτι συνηθως δεν θελουνε ΣΧΕΣΗ,και μιλαω για μια νορμαλ κατασταση,ουτε να ειμαστε καθε μερα και ολη μερα μαζι και τα σχετικα.
  • bella tempela @ 03.10.2011 23:15
    Gem ειμαι 29 ετων (εχει καποια σημασια?)
     
    Δεν ψαχνω να παντρευτω ειμαι τοξοτης με συνοδο ηλιου ουρανου(if you knov what I mean)
    μια φυσιολογικη σχεση θελω με καπιον που τον γουσταρω και με γουσταρει και δεν ειναι δεσμευμενος.
     
    Ζηταω πολλα?
     
     
  • Elina_gr @ 03.10.2011 23:17
    ναι ενταξει δεν το συζητω! θα ηταν ανοητο να πω οτι υπαρχει μονο μια παστα! απλα και οι πολυγαμικες θεωρω οτι παλι ειναι μοναχικες ψυχες που ουσιαστικα δεν εχουν αυτο που θελουν και τριγυρνουν απο εδω και απο εκει για να μπορουν να νιωσουν πνευματικη ξεκουραση...
  • TheHunter69 @ 03.10.2011 23:17
    όχι bella tempela δεν ζητάς πολλά, οι περισσότεροι αυτό ζητάμε (άνδρες - γυναίκες).
     
  • Magneto @ 03.10.2011 23:19
    Ρε φιλενάδα! Τι κακό έχουν οι πρωινές και π.....? 
    Εσένα δηλαδή σε κακοπέφτουν? Αν δε σου αρέσουν δε σε υποχρεώνει κανείς να προχωρήσεις.
     
    Πάμε τώρα παρακάτω.
    Τελευταία.......συμφωνώ απόλυτα με το Τζεμ και πολύ εντύπωση μου κάνει.
    Φοβάμαι σε ποιους "άλλους" θα με κατατάξει.
  • Shark @ 03.10.2011 23:20
    Αν δεν ησουν και τεμπελα....θα ησουν τελεια..
  • Elina_gr @ 03.10.2011 23:22
    GeminiofDagon εγω δηλ που εχω σεληνη τριγων με ερμη και αντιθεση με αρη και δια τι σημαινει? δεν θελω κανεναν??
     
    το σεξ ειναι η απολυτη ενωση! μακαρι να μπορουσαμε να το δουμε ολοι ετσι!
  • Magneto @ 03.10.2011 23:24
    Εδώ διαφωνούμε Τζεμ. 
     
    Ούτε μαγείες θέλω, ούτε παραμύθια της Χαλιμάς.
    Εγώ αυτά τα φοβάμαι.
     
     
    Μόλις μίλησαν τα τετράγωνα του Πλούτωνα με αφρο και σελήνη,
  • TheHunter69 @ 03.10.2011 23:24
    GEM όλοι και όλες έχουν κουραστεί γιατί θέλουν πολλά από τον άλλον - άλλη με την πρώτη ματιά δεν μπαίνουν καν στην διαδικασία του φλερτ και της γνωριμίας, ίσως και για
    αυτό να υπάρχει τόση μοναξιά εκεί έξω
  • TheHunter69 @ 03.10.2011 23:25
    σεξ χωρίς συναίσθημα δεν έχει αξία ...
  • Elina_gr @ 03.10.2011 23:25
    ελα ρε Magneto μια μ@λακια λεμε να περασει η ωρα! αφου εχω σεληνη στον καρκινο! ανατολιτισσα ειμαι με τα αρσενικα χαχαχαχχαχαχχαχα
     
    http://www.youtube.com/watch?v=JLO4kgjZt6o
  • TheHunter69 @ 03.10.2011 23:27
  • Magneto @ 03.10.2011 23:27
    α.... 
    είπα μήπως δε σε άρεζαν......
  • Magneto @ 03.10.2011 23:32
    Εγώ είμαι υπέρ της ειλικρίνειας και της εντιμότητας. 
    Δε γουστάρω για έναν αστείο ενθουσιασμό να παίζει ο άλλος με τα αισθήματά μου.
    Αν δεν είσαι σίγουρος κύριε μη με ξεσηκώνεις. Δες πρώτα.........και μετά άνοιξε το στοματάκι σου! Γουστάρεις? Προχωράμε, δε γουστάρεις? Και πάλι φίλοι! Καμία παρεξήγηση.
    Αλλά μη με ξεσηκώνεις.
  • bella tempela @ 03.10.2011 23:33
    Shark, ενα ελαττωμα εχω και εγω μην μου το χτυπας...εισαι σκληρο αγορι
     
    Hunter δεν ξερω αν ολοι ψαχνουμε το ιδιο
    .μπορει να λεω για τους αντρες αλλα και οι γυναικες που ενω ξερουν οτι οι αντρες τους καθε βραδυ ειναι με αλλη γκομενα και κανουν την ψοφιο κοριο δεν ειναι καλυτερες.
    Μαλλον το μονο που θελανε εκεινες ειναι βαλουν την κουλουρα για την κοινωνια και να βολευτουν.Ισως τελικα ο καθενας στο τελος παιρνει αυτο που αξιζει?
    Δεν ξερω 29 ετων ειμαι δεν εχω μεγαλη πειρα ζωης αλλα
     
    Εγω στραβα ματια δεν κανω και δεν μου αρεσουν τα βολεματα.Θελω κατι αληθινο και οσο κρατησει.δεν ειναι η διαρκεια που καθοριζει την πιοτητα μιας σχεσης...η΄τουλαχιστον ετσι νομιζω
     
  • Elina_gr @ 03.10.2011 23:35
    bella tempela GeminiofDagon   συμφωνω και με τους 2
  • Magneto @ 03.10.2011 23:39
    Εγώ σεξ με πόρνη δεν κάνω που να χτυπιέσαι κάτω. 
    Δε σου λέω ότι δε θέλω συναίσθημα. Θέλω και παραθέλω!
    Αλλά συναίσθημα με θεμέλια. Να ξέρει ο άλλος τι νιώθει και γιατί.
    Έτσι σκέφτομαι εγώ. Ίσως να κάνω και λάθος. Ίσως για αυτό να είμαι και μόνη μου.
    Αυτή είμαι όμως εγώ! Αν κάποιος δε με θέλει όπως είμαι, δεν είναι για εμένα.
    Ξέρεις.......μου λένε φίλες....
    "παίξε το θέατρό σου και μόλις δέσεις το γάιδαρό σου δείξε τον αληθινό σου εαυτό".
     
    1ον τι έχει ο εαυτός μου έτσι όπως είναι δηλαδή? όλοι έχουμε τα καλά και τα στραβά μας
    2ον τι θα του πω του άλλου αν σηκωθεί ένα πρωί και μου πει "αυτά δε μας τα πες από την αρχή"? πως θα τον κοιτάξω στα μάτια?
    3ον εγώ θέλω άντρα με αρχίδια , να έχει άποψη, πως θα σεβαστώ έναν άντρα όταν τον θεωρώ δεμένο γάιδαρο!
    4ον γιατί να καταπιέζω τον εαυτό μου? γιατί να παίζω θέατρο? ούτε εγώ το αξίζω και φυσικά ούτε και ο άλλος που δικαιούται να ξέρει ποια έχει απέναντί του.
  • Shark @ 03.10.2011 23:40
    bella tempela Οι τεμπελες και οι τρελλες...εχουν τις τυχες τις καλες
  • abyss666 @ 03.10.2011 23:47
    Gemini αν σε παρηγορει αυτο εχω κι εγω την ιδια απορια με σενα για το συναισθημα με θεμελια..
  • Elina_gr @ 03.10.2011 23:53
    συναισθημα παθος ελξη!!! να παρεις το ροπαλο και να τον συρεις στην σπηλια σου! ουγκ!!!
     
    να ξυπνησουν τα πρωτογονα ενστικτα σου!!!
     
     
    τωρα παλι νιωθω ερωτευμενη! ουγκα μπουγκα χαχαχαχ
  • sweetoctober @ 03.10.2011 23:53
    ...Πειράζει που στην επόμενη μου ζωή θέλω να είμαι αμοιβάδα;
  • Magneto @ 03.10.2011 23:54
    Αυτές οι φίλες λοιπόν είναι πολίτικαλ κορέκτ και βολεμένες. Γιατί?Γιατί όχι μόνο βρήκαν γαιδούρι, αλλά το έδεσαν κιόλας.
     
    Και κάπου εδώ τζεμ συγκρούεται η δική μου σελήνη από τον αιγόκερω με τη δική σου.
    Δε μπορώ να περιγράψω καλύτερα τα θεμέλια.
    Πως να το πω......θέλω να μου πει ότι με θέλει και είναι σίγουρος για αυτό.
    Να το υποστηρίζει με τις πράξεις του. Με την ευγένεια, με το γουτσου γουτσου κτλ κτλ.
    Δε θέλω να μου πει ότι με θέλει και την άλλη μέρα να γίνει καπνός.
  • Elina_gr @ 03.10.2011 23:55
    sweetoctober αχχαχαχαχχα
  • Elina_gr @ 03.10.2011 23:57
    GeminiofDagon καμια σχεση! εγω μιλαω για παθος! μετα μπορει να παει να δει τους φιλους του να παιξει μπαλα χαχαχαχ
     
    λεω οτι ειναι τελειο να επιθυμεις καποιον...απλα ξεκιναω και νυσταζω και ειναι η ωρα που ανοιξα το κουτακι με τις μ@λακιες ...
  • bella tempela @ 03.10.2011 23:59
    Gem,μην παιρνεις ορκο οτι φευγουν τοσο ευκολα.αν εχουν κανει παιδια η γυναικα παιρνει παιδια,το σπιτι,και διατροφη.
    Εκεινος μενει με την γκομενα αλλα χωρις σπιτι με τα μισα λεφτα να πηγαινουν στην διατροφη και οχι σε αυτην και να χρειαζεται να κανει η γκομενα την δουλεια της πρωην συζηγου...πλυσιμο σιδερωμα μαγειρεμα κτλ  θα γινει Λουης και η γκομενα και θα μεινει μπουκαλα ο τυπος που εκανε τον μαγκα στην γκομενα με τα λεφτα της γυναικας του.
    Οποτε δεν βολευει κανεναν να χωρισει....ολοι κανουν τον κινεζο
    και καπως ετσι πνιξαμε στα κινεζικα στην Ελλαδα...
  • Elina_gr @ 04.10.2011 00:06
    GeminiofDagon παθος για μενα ...να θελεις να τον αγγιζεις, να τον ακουμπας συνεχεια, να πετανε φλογες οι ματιες σας,να μην τον χορταινεις...να θελεις μονο αυτον και κανεναν αλλον με ενα κοιταγμα να γινεσαι 1 με αυτον... τα αλλα τα ξερεις.. παθος για μενα ...να θελεις να τον αγγιζεις, να τον ακουμπας συνεχεια, να πετανε φλογες οι ματιες σας,να μην τον χορταινεις...να θελεις μονο αυτον και κανεναν αλλον με ενα κοιταγμα να γινεσαι 1 με αυτον... τα αλλα τα ξερεις..
  • abyss666 @ 04.10.2011 00:07
    αν δεν ξερεις τι θα πει παθος gemini τοτε θα σου απαντησω με κατι που ειπε ο t.s. eliot  βρετανος ποιητης:
     
     
    "Είναι προφανές ότι δεν μπορούμε να εξηγήσουμε ένα
    πάθος σε κάποιον που δεν το έχει ζήσει, όπως δεν μπορούμε να εξηγήσουμε
    το φως σε έναν εκ γενετής τυφλό."          

  • Elina_gr @ 04.10.2011 00:07
    abyss666 πσσσσσσ!!!
  • Magneto @ 04.10.2011 00:08
    Ναι, ανωτερότητα με μάρανε......... 
     
    Που λες.............πάθος.
    Εμένα το πάθος μου αρέσει. Τι τον έχω τον Πλούτωνα για!
    Σε ότι κάνω στη ζωή μου το θέλω. Αν δεν υπάρχει πάθος ξενερώνω.
    Αν παθιαστώ με κάτι, οτιδήποτε το κάνω καλά.
    Αν ξενερώσω, δε μπορώ να παίξω θέατρο.
     
    Το πάθος το απαιτώ στο σεξ και από τις 2 πλευρές.
    Αλλά.......μη με πεις για ζήλεια και καβγαδάκια και γκρίνιες.
    Μου γυρνάνε τα άντερα.
    Τώρα μίλησε το τετράγωνο του άρη με τον ουρανό μου.
  • Magneto @ 04.10.2011 00:11
    Γεμ δέσιμο= γάμος. 
     
    Εμένα μου αρέσουν οι γάμοι πάντως.
  • Elina_gr @ 04.10.2011 00:11
    GeminiofDagon για μενα ειναι συναισθημα! ειναι η αναμειξη αγαπης και ερωτα...  και σου ξυπνανε τα πιο πρωτογονα ενστικτα
     
    αλλιως εγω θα ελεγα οτι χωρις συναισθημα ειναι οι κ@υλες !
  • Magneto @ 04.10.2011 00:15
    Δε σου έλειπε? 
    Δεν υπέφερες όταν δεν ήσασταν μαζί?
  • Elina_gr @ 04.10.2011 00:17
    GeminiofDagon μιλαει ο Αρης μου στον σκορπιο! δεν διεκδικω αλλα οτι νιωθω το νιωθω στο μεγιστο! και το σεξ για εμενα δυστυχως ειναι αγαπη, ερωτας, ενωση, παθος... αλλιως να παω να πιω κανενα τσαι!
     
     
  • Elina_gr @ 04.10.2011 00:22
    GeminiofDagon ελα ας μην κρυβομαστε! πρεπει να το παραδεχτεις! εισαι πνευμα αντιλογιας! δεν προκειται να συμφωνησεις ποτε με κανεναν!
  • bella tempela @ 04.10.2011 00:27
    Gem  εισαι πολυ εγκεφαλικος τυπος.Δεν μπορω να σε φανταστω ομως με μια εξισου απολυτα εγκεφαλικη γυναικα.χρειαζεσαι λιγο φωτια αδερφακι μου ...να σου αναψει λιγο τα αιματα...
  • Magneto @ 04.10.2011 00:30
    Γεμ ο καθένας το γάμο του τον κάνει όπως θέλει. 
    Και στην τελική τι έχουν τα γλέντια?
    Εγώ ψοφάω για τέτοια!
    Αρκεί να μην ακούω σάμπα και ροκ.
  • abyss666 @ 04.10.2011 00:31
    gemini αν εχεις αρη στον σκορπιο και θες στ αληθεια να μαθεις τι σημαινει παθος, δεν εχεις παρα να μπλεξεις με  σκορπινα που να εχει αφροδιτη στον σκορπιο να κανουν συνοδο τα 2 τους..και μετα αν  εφοσον επιζησεις το μονο σιγουρο ειναι πως θα εχεις μαθει τι εστι παθος, ως το μεδουλι μη σου πω..      
  • Magneto @ 04.10.2011 00:33
    Εγώ με τόσο Πλούτωνα πιάνομαι για σκορπίνα?
  • sweetoctober @ 04.10.2011 00:34
    The wedding is the least of the problems. The marriage is the real issue...
  • Magneto @ 04.10.2011 00:36
    Ρε παιδί μου! 
    Κάθε άνθρωπος έχει το στυλ του!
    Αν η κοπέλα δεν είναι ποτέ υπερβολική στο βάψιμό της και στο στυλ της. δε θα γίνει καρναβάλι στο γάμο της!
     
    Έχεις καιρό να πας σε γάμο μάλλον.........
    Αυτά που λες τα κάνουν οι νεόπλουτοι.
  • Magneto @ 04.10.2011 00:38
    Αμ εκεί είναι που θα έρθουν τρέχοντας από περιέργεια να δουν τον καθολικό γάμο και του σμπέθερους ..... 
    αχαχαχαχ
    την πάτησες!
  • Magneto @ 04.10.2011 00:40
    Εμένα ο δικός μου είναι στους Δυδίμους και είναι άδειος.
  • Magneto @ 04.10.2011 00:43
    έναν γέμινι έχουν και δε θα παν στο γάμο του?
  • abyss666 @ 04.10.2011 00:44
    κι εμενα η ακμη 8ου στα διδυμια αλλα εχει μεσα και σεληνη, οποτε τι να σημαινει αραγε αυτο;
  • Magneto @ 04.10.2011 00:46
    500?????????
     
    Σίγουρα?
    Είδα κάτι προσφορές τις Ετζήαν αλλά δε ξέρω αν φτάνει μέχρι εκεί.
  • Magneto @ 04.10.2011 00:47
    Παιδιά ευχαριστώ για την παρέα. 
    Καληνύχτα.
  • moisture666 @ 04.10.2011 00:47
    Πω πω! Τζεμ με έχεις κάνει τουρμπο-Τούρκο!
    Εισαι πολυ ευαίσθητο πλάσμα!
    Λα'ι'κ  λα'ι'κ!!!
    Θέλεις να γίνεις...η αρκουδιτσα μου;!!
  • sweetoctober @ 04.10.2011 00:52
    Και ποιος σου είπε ρε Gem ότι η Σκανδιναβή δε θα φορέσει νυφικό; Ή
    ότι το φαγητό και η μουσική δε θα είναι χάλια. Το μόνο που θα γλιτώσεις
    είναι τα κλαρίνα...
    Το κλαρίνο της συμβίωσης όμως και της ρουτίνας και της βαρεμάρας δε το γλιτώνεις με τίποτα!!
  • moisture666 @ 04.10.2011 00:55
    Ναι!Όταν πετάει άνωθεν οσλου,με 20 ευρώ,σε ρίχνει με το αλεξίπτωτο(εμένα με την ομπρέλα)!
    Καληνύχτα καβλα εις την 12η(λόγω οίκου)!!
  • bella tempela @ 04.10.2011 00:56
    Οι Σκανδιναβες ειναι αυταρχικες γυναικες.αντεχεις το ξυλο?
     
  • sweetoctober @ 04.10.2011 00:56
    Άσε που δεν παίζει η Σκανδιναβή να μην σε πρήξει να κάνετε το γάμο στην
    Ελλάδα και συγκεκριμένα σε νησί... Οπότε παίζει πολύ να έρθει και ο
    μισοπεθαμένος θείος!
  • asrai @ 04.10.2011 01:09
    στην νορβηγία το ζευγάρι δε συνηθίζεται να παντρεύεται απλά συζούνε, όπως επίσης κάνουν και παιδιά χωρίς να έχουν παντρευτεί γιατί το κράτος παρέχει δωρεάν περίθαλψη κτλ σε αυτά τα παιδιά μέχρι τα 6- 7 πρώτα χρόνια τους, έτσι μου έχει πει ένας φίλος που μένει εκεί...
  • asrai @ 04.10.2011 01:15
    και βρίσκω πολύ ωραίο να ''παντρεύονται'' κάποιοι απο διαφορετικές χώρες, είναι όμορφο να μπλέκονται οι κουλτούρες, είμαι υπέρ σε αυτό...
  • sweetoctober @ 04.10.2011 01:17
    Βρε ας είναι η γυναίκα σου και από τη Σρι Λάνκα, δε μας ενδιαφέρει
    αυτό. Εγώ πάντως 3 Έλληνες που ξέρω και παντρεύθηκαν Σκανδιναβές την
    τελετή την έκαναν σε ελληνικά νησιά γιατί αυτό ήθελαν οι νύφες και ας
    ζούσαν ως ζευγάρια στο εξωτερικό και οι 3. Αν είναι αυταρχικές δεν το
    ξέρω, πάντως και οι 3 χώρισαν.
    Το γάμο που ονειρεύεσαι να κάνεις μπορείς να τον κάνεις όποιας
    εθνικότητας και αν είναι η νύφη. Αρκεί να συμπίπτουν τα γούστα σας.Προσωπικά δε ζηλεύω καμία Σκανδιναβή, δεν έχω παράπονο και εδώ και
    ιδιαίτερα στο εξωτερικό όταν ήμουν είχα μεγάλη πέραση και ας μην είμαι ξανθιά και
    άνω του 1,80Και αυτό θέμα γούστου είναι.
    Το αν θα ταιριάξεις με την κουλτούρα της αν δεν το ζήσεις δε μπορείς και να το ξέρεις.   
  • Shark @ 04.10.2011 01:19
    asrai  Μιξκαλτσουρ συμπεθεροι απ'τα Τιρανα.....
     
     
    (γελαω μονος μου)
  • asrai @ 04.10.2011 01:26
    ούτε εγώ θα πάρω... είμαι του πιο βορρά, προς γερμανία κ πάνω...
  • sweetoctober @ 04.10.2011 01:34
    Sorry αλλά εγω δεν μίλησα για τον Ψάλτη και τον Γαρδέλη. Σε πληροφορώ
    ότι οι 2 ήταν γεννημένοι και μεγαλωμένοι στο εξωτερικό, Ελλάδα έρχονταν
    μόνο για διακοπές και ο άλλος πήγε στο εξωτερικό από τα 19 του για
    σπουδές και έμεινε εκεί. Εκεί τις γνώρισαν και εκεί ζούσαν μαζί τους.
    Ούτε εγώ θέλω να παντρευτώ κανέναν Ελληνάρα, και δεν πρόκειται διότι
    οι κύκλοι μου στην Ελλάδα δεν αποτελούνται από τέτοιους. Ούτε με άλλης
    εθνικότητας έχω κάποιο πρόβλημα άμα μου κάνει και του κάνω.
      
  • asrai @ 04.10.2011 01:45
    δε σνομπάρω απλά ειναι θέμα γούστου...
  • sweetoctober @ 04.10.2011 01:51
    Τελικά πολλές ελληνικές ταινίες βλέπεις και σε έχουν πειράξει...
    Δεν λέω ότι ΟΛΕΣ ανεξαιρέτως το ίδιο θέλουν. Τόσο αφοριστικός και απόλυτος για όλους και για όλα έσυ μου φαίνεσαι.

    3 παραδείγματα είχα και τα ανέφερα. Είναι πολύ όμορφα τα νησιά οπότε
    γιατί να μη θέλουν να να κάνουν το γάμο τους εκεί, όπως θα έρθουν και
    για τις διακοπές τους και όπως κάνει και πολύς κόσμος από το εξωτερικό και
    χωρίς καν να έχει ελληνικές ρίζες; Και αυτός ο γάμος επειδή θα γίνει
    στην Ελλάδα δε θα είναι απαραίτητα και κιτς! Το θέμα είναι ποιος τον
    κάνει, όχι που θα γίνει. Οπότε είτε παντρευτείς Σκανδιναβη, έιτε
    Ελληνίδα, είτε Γαλλίδα, είτε Χαβανέζα άμα η κοπέλα έχει γούστο και ο
    γάμος της θα έχει γούστο.
    Τι μου λες για ελληνικά στεγανά και ζήλιες...
  • anastasi @ 04.10.2011 02:26
    γειά σας και σόρυ που παρεμβαίνω την κουβέντα σας..
    απλά ήθελα να πώ μην ψαρώνετε κορίτσια που μας σνομπάρουν τις ελληνίδες και προτιμούν τις σκανδιναβορωσίδες...
    κι εμάς μας προτιμούν οι σκανδιναβορώσοι, να μην πώ και οι middle eastern, γιατί είμαστε πιο παθιάρες και ερωτικές, και πιο γοητευτικές!...καρατσεκαρισμένο!
    κι όσο για τους έλληνες, όταν βλέπουν ελληνίδα με ξένο βγάζουν σπυριά!!
  • anastasi @ 04.10.2011 02:39
    δεν εννοώ αυτούς τους middle eastern, και το ξέρεις
     
  • sweetoctober @ 04.10.2011 02:42
    Εγώ πάλι με Ήλιο-Σελήνη-Άρη σε σύνοδο στον 9ο πιο πιθανό να μπλέξω τελικά με αλλοδαπό, και με την άφρο στον 8ο η τελετή θα είναι καλόγουστη (όπως άλλωστε και το σέξ!!!). Έλα όμως που την τετραγωνίζει ο Ουρανός μου στον 5ο και δε μπορώ και τα πολλά πολλά κολλητιλίκια! Οπότε μιας και Ερμής μου στον 7ο θέλει πάνω απ΄όλα να υπάρχει καλή επικοινωνία θα βρω τον αλλοδαπό που θα καταλαβαινόμαστε, κατ' επέκταση και το σεξ θα είναι καλόγουστο και γάμος δε θα γίνει, στην καλύτερη των περιπτώσεων μία απλή συμβίωση. Για να μην αφήσουμε όμως και τον Ουρανό παραπονεμένο μια alternative παρτάρα με τους κολλητούς θα την κάνουμε, να γιορτάσουμε το γεγονός ότι είμαι και Ελληνίδα σε κάποια πράγματα και θέλω να χορέψω και να ''τα σπάσω'' με τα φιλαράκια μου, έτσι χωρίς κανέναν ιδιαίτερο λόγο!!!
  • sweetoctober @ 04.10.2011 02:44
    anastasi μάλλον Souther European εννοείς!
  • sweetoctober @ 04.10.2011 02:48
    Αμήν!!! Και είπαμε θα έρθεις και για καφέ, να σε γνωρίσω και καλύτερα να ξέρω και πότε αστειεύεσαι και πότε όχι!! Άντε και άμα γνωρίσω και καμία Σκανδιναβή θα της πω όλος τυχαίως να έρθει και αυτή για καφέ... 
  • anastasi @ 04.10.2011 02:55
    ξέρω πολλούς, όχι από αυτούς που είναι στην ομόνοια. Ημουνα πολλά χρόνια στην Αγγλία, και εξακολουθώ να πηγαίνω σχετικά συχνά και να κρατώ επαφές με φίλους...
    οι ξένοι όλων των εθνικοτήτων τρελαίνονται να κάνουν σχέση με ελληνίδες, και συνήθως τις θεωρούν πολύ γοητευτικές και καλές κοπέλες... 
    εντάξει, οι έλληνες μας σνομπάρουν γιατί μας θεωρούν δεδομένες, δικές τους. το ξένο έχει τη γοητεία του γιατί είναι το διαφορετικό...
  • Magneto @ 04.10.2011 08:43
    Χουαααχαχαχαχααχ 
    τέτοια έλεγε στο σάητ της χρυσής αυγής πριν χρόνια!!!!!!!!!!!
     
    Γέμινι μου έκανες τη μέρα σήμερα αγορίνα μου!
    Να'σαι καλά.
     
    Πάντως για τις Σκανδιναβές ρε Γεμ...........τι να σε πω ρε μάνα μου........
    Εγώ τις βλέπω τους τουρίστες στα νησιά. Νηστικοί και ληγούρια ,άντρες γυναίκες!
    Δυσκολεύομαι να συναναστραφώ ληγούρηδες.
     
    Δε ξέρω αν οι Έλληνες γουστάρουν ξένες, εγώ πάντως δεν τους αλλάζω με κανέναν.
    Ίσως να τους άλλαζα με κανέναν Ιταλό. Για Ρώσω ούτε συζήτηση! Έχετε πως βογκάν στις ρώσικες τσόντες?
    Ό ι
    Ό ι
     
    νευρικό γέλιο θα με πιάσει!
  • Shark @ 04.10.2011 13:47
    Εγώ τις βλέπω τους τουρίστες στα νησιά. Νηστικοί και ληγούρια ,άντρες γυναίκες!
    Δυσκολεύομαι να συναναστραφώ ληγούρηδες.
     
     
     
     
    PS:Κατσε να δεις και τους  Ελληναρες με το νεο ετος..
  • asrai @ 04.10.2011 13:59
    γιατί οι ελληνικές τσόντες είναι καλύτερες??? βλέπε Γκουσγκούνης!!! πολύ γέλιο!!!!
  • Shark @ 04.10.2011 14:06
    Βαστα τοιχο, θα ζμπροξω......
  • sgouromallousa @ 04.10.2011 14:21
    TheHunter69 @ 03.10.2011 23:25σεξ χωρίς συναίσθημα δεν έχει αξία ...Α ρε Χαντερ, μεχρι πριν λιγο καιρο ετσι σκεφτομουν και εγω.Αλλα σημερα ,θα διαφωνησω.Και το σεξ χωρις συναισθημα εχει αξια.
  • sgouromallousa @ 04.10.2011 14:24
    αγω θα απαντησω με ενα ανεκδοτακι:
    Συζήτηση γυναικών..
    - Βγήκα χθες με έναν τύπο..
    - αλήθεια?? και??
    - ήταν πολύ ευγενικός κ ωραίος..
    - ...ουαου!! και για πες..
    - με πήγε σ ένα υπέροχο μαγαζί κ φάγαμε..
    - ναι? και για πες, για πες...
    - μετά πήγαμε για ποτό και ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ...
    (2 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ)
    - ...και καταλήξαμε στο σπίτι του που κάναμε..
    - τι κάνατε?? πες τα μου όλααααα!!!
    - και ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ!!!
    (4 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ)
    - ...περάσαμε τέλεια!!!!
    - μπράβοοοο...
    Συζήτηση ανδρών..
    - Βγήκα με μια χθες..
    - τη γ@μησες??
    - ναι..
    - ωραίος..
     
     
     
    Αλφιτα εγραψες!!!
    αχαχαχαχαχαχαχαχαααχα
  • Magneto @ 04.10.2011 14:25
    Εγώ πάλι λέω ότι το σεξ όταν είναι καλό, αξίζει και πολύ!!!!!!!!!
  • sgouromallousa @ 04.10.2011 14:29
    bella tempela Οι τεμπελες και οι τρελλες...εχουν τις τυχες τις καλες
     
    Κρατηστε το αυτο κοριτσια!!!!!!
  • sgouromallousa @ 04.10.2011 14:30
    Γεια σου ρε Μαγνετο !!!
    Πώς με πιανς πώς με πιανς !!!!
     
    Που θα το βρουμε ομως????
  • Magneto @ 04.10.2011 14:37
    Σκέτο καλό σεξ δε βρίσκεις?
  • Shark @ 04.10.2011 14:37
    sgouromallousa   Δεν σε πιστευω σημερα με αυτα που γραφεις
  • sgouromallousa @ 04.10.2011 14:46
    Γιατι ρε Σαρκ????
    Επειδη ειπα οτι τοξοτες με λεωντες ταιριαζουνε????
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Εχεις πλακα το ξερεις ε?
     
    Συγνωμη Μαγνετο μου αλλα την σημερον ημερα σου βρισκεται καπου προχειρα ενα καλο σεξακι????
     
    Πραγματικα διαπιστωσα οτι ειναι εξαιρετικα δυσκολο.
    Το συζηταγα χτες με εναν φιλο μου κ διαπιστωσαμε οτι ο αντρας μεγαλωνοντας δεν εχει το ιδιο κεφι και μερακι να ικανοποιησει την παρτενερ του.
    Τωρα ειναι ο αντρας σε σχεση ή μη, απλα ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατε.
  • Shark @ 04.10.2011 14:50
    Καθολου πλακα....και το σχολιο μου δεν ειχε να κανει με τα ζωδια....
  • Magneto @ 04.10.2011 14:50
    Νομίζω ότι είναι στον άνθρωπο.Άμα ο άλλος είναι τσιγκούνης και μίζερος, χειρότερος θα γίνεται όσο μεγαλώνει.
    Άμα όμως είναι μερακλής............
  • sgouromallousa @ 04.10.2011 14:56
    Eιδες Σαρκ???
    Τι σοι Διδυμος θα ημουν αν δεν προκαλουσα σοκ στους γυρω μου?
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!
    Ρε Μαγνετο πού να τον βρουμε τον μερακλη την σημερον ημερα!
    Δεν ξερω αν το παρατηρησες αλλα γυρω μας ολο μιζεροι αντρες με ψυχολογικα και πολλα κομπλεξ , βρισκονται.
     

     
  • Shark @ 04.10.2011 15:02
    sgouromallousa  Μπαααααα....εγω βλεπω πως απο εδω το φερνεις απο εκει το φερνεις στο να καταληξεις πως δεν ηπαρχουν αντρες που δεν γαμουν καλα θες να φτασεις...
     
    Γαμω τον υδροχοο μου..ποσο μπροστα μπορει να ειμαι ο ατιμος
  • sgouromallousa @ 04.10.2011 15:07
    Μπαααααα....εγω βλεπω πως απο εδω το φερνεις απο εκει το φερνεις στο να
    καταληξεις πως δεν ηπαρχουν αντρες που δεν γαμουν καλα θες να φτασεις... 
     
    Σαρκ μαλλον εννοεις οτι δεν υπαρχουν αντρας που γαμουν καλα...ε?
    Απαντηση:
    Υπαρχουν αλλα ειναι πολλοι λιγοι.
  • L.S. @ 04.10.2011 15:10
    Επεμβαίνω αλλά εμείς οι γυναίκες είμαστε σε καλύτερη μοίρα νομίζετε...;;; 
    Όπως τους κοιτάμε εμείς με μισό μάτι τους άντρες και προσπαθούμε να τους αποκρυπτογραφήσουμε,το ίδιο κάνουν και αυτοί με εμάς!!
    Οι εποχές άλλαξαν,ότι συμβαίνει γύρω μας μας επηρεάζει είτε άμεσα είτε έμμεσα...Αφήστε που το φλερτ πια,χάθηκε...!!! Δεν υπάρχει αυτή η μαγεία της προσμονής που φουντώνει το πάθος το ενδιαφέρον...Γίνονται όλα σε απίστευτο χρόνο και χωρίς συνείδηση τις περισσότερες φορές του το τι κάνεις...Λες αυτά που θέλει να ακούσει ο άλλος,σου λέω και αυτός αυτά που θες να ακούσεις ρίχνουμε και ενα σεξάκι και αυτό ήταν...Δυστυχως πχ για εμένα,ευτυχώς για κάποιες άλλες που ίσως έχουν μάθει τον εαυτό τους και ξέρουν πως να πράξουν και τις γεμίζει και κάτι τέτοιο(γιατί οι άντρες δεν ξύπνησαν ένα πρωί και΄άρχισαν να μας βλέπουν σαν ένα κομμάτι κρέας..κάτι είχε γίνει πριν από αυτό..φταίμε και εμείς,φταίνε και αυτοι)

έχουν γενέθλια 307 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ειρήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...