παρακαλώ περιμένετε...

απλα,απαραδεκτο

  • bella tempela @ 27.06.2011 17:54
    H τρομολαγνεια ειναι στην μοδα τα τελευταια χρονια,χρησιμοποιηται και στα μεσα μαζικης ενημερωσης με μεγαλη επιτυχια(δημιουργοντας πανικο ακι καταθλιψη) και φυσικα εκανε και την εμφανιση της και στη αστρολογια.
    Αν διαβασεις και αλλα αρθρα του συγκεκριμενου αστρολογου θα καταλαβεις οτι ειναι ο καλυτερος πρεσβευτης της.Μαλλον του αρεσει να τρομαζει τον κοσμο με τις ''γνωσεις΄΄ του.
    Τι να πω? Υπαρχουν πολλα αρθα εκει ΄΄εξω΄΄τα οποια ειναι απαραδεκτα και χωρις ιχνος ωριμοτητας και ηθικης ευθυνης.Μακαρι να υπηρχε μια αστρολογικη αστυνομια να τους μαζευε.
  • moisture666 @ 27.06.2011 18:54
    http://ifestion.blogspot.com/2008/02/blog-post_17.html
  • moisture666 @ 27.06.2011 18:56
    teleutaia paragrafos...gia na mhn psaxnomaste!
  • sgouromallousa @ 27.06.2011 19:20
    Καλα στο συγκεκριμενο σαιτ, υπαρχουνε καλα αρθρα αλλα επι το πλειστον ...βλακειες!!!!
    Δειτε τιτλους μονο και θα δειτε...!
    Σε ενα αρθρο συγκεκριμενα , τα ''χωσα'' κυριολεκτικα διοτι δεν μπορουνε να γραφουνε 5 π@π@ριες και να φευγουνε κυριοι...Μου κανει εντυπωση τρομερη που οι αστρολογοι απαντανε ΜΟΝΟ σε καλα σχολια και ΠΟΤΕ σε αρνητικα!Μαλιστα αμα γραψεις σωστες και τεκμηριωμενες αποψεις πανω σε ενα θεμα, που αντικρουεται στις π@π@ριες του συγγραφεα, ερχονται και σε  trollaρουν διαφορα ''μελη'' του εν λογω σαιτ!!!
    Η απαντηση ειναι μονο ακυρο να ριξεις...Ευτυχως που υπαρχουν και αλλοι που σκεφτονται λογικα σε αυτο τον χειμαρο συναισθηματικης και οικονομικης εκμεταλλευσης λογω αφελειας και αγνοιας...
  • flamescreen73 @ 28.06.2011 01:25
    Αυτό είναι γενικό φαινόμενο, χωρίς να διαβάσω το άρθρο.
    Δεν το βρίσκω τόσο λάθος σαν συμπεριφορά όσο αντιδεοντολογικό.
     
    Σκέψου ότι πας στο σπίτι του άλλου και κάνεις τις ανάγκη σου στο καθιστικό. Πως περιμένεις να το δει ακριβώς - ευχάριστα? Ο καθένας έχει την άποψη του και αν είναι δικός του ο ιστότοπος, θα έκανα έναν παραλληλισμό με έναν δικτάτορα μιας χώρας. Μην ξεχνας αυτό που είπα για το σπίτι, γιατί  ένας ιστότοπος που σου ανήκει είναι κάτι τέτοιο.
     
    Αντιδημοκρατικό ίσως αλλά δεν είσαι υποχρεωμένος να διέπεσαι απο δημοκρατικούς νόμους στο σπίτι σου. Δεν το επικροτώ μεν, αλλά μπορώ να το καταλάβω. Τα σχόλια φυσικά θα είναι στα θετικά. Σε κάθε άνθρωπο αρέσει ο θετικισμός στη ζωή του και να βρίσκεται ανάμεσα σε ομοιδεάτες. Γιατί να χάσει το χρόνο του με αυτούς που έχουν αντίθετη άποψη?
     
    Εαν είσαι αρκετά μεγάλος και ψημμένος σε αυτά ξέρεις αυτομάτως ότι σε ανθρώπους με άποψη και επιχειρήματα, ότι και να κάνεις δεν μπορείς να τους αλλάξεις άποψη, παρα μόνο όταν το θελήσουν και τότε εαν είσαι σωστός και εκείνοι λάθος, θα έρθουν οι ίδιοι να σε αναζητήσουν. Δηλαδή ή θα συμφωνέσετε ότι διαφωνείτε μετά απο μακροσκελέστατη συζήτηση ίσως και βρίσιμο, ή θα αδιαφορήσετε εξαρχής ο ένας με τον άλλο, που είναι πρακτικά το ίδιο αλλά γλυτώνεις και τη σπατάλη χρόνου στο να το αποδειξεις στον ευατό σου.
     
    Υπάρχουν απλά πάρα πολλοι άνθρωποι με επιχειρήματα και εμμονικές απόψεις και όχι τόσο πολλοί συζητητές καλώς ή κακώς. Αν θέλεις αυτό είναι και μια πιθανή εξήγηση για το γιατί δεν υπάρχουν ηγέτες στη σύχρονη εποχή. Δεν υπάρχουν και οποαδοί , άνθρωποι που θα πιστέψουν και θα ακολουθήσουν, υπάρχουν όμως σκεπτικιστες και κάθε είδους αμφισβητίες που θέλουν να επιβάλλουν την άποψη τους κια θα αντιδικήσουν μαζί σου, μόνο και μόνο για την ίδια τη διαφωνία πολλές φορές.
     
    Αυτό το λές και με παπαρίστικους όρους όπως "δογματικά αντίθετος στην απέναντι άποψη απο ιδεολογία και μόνο" και ας έχει και ψήγματα αλήθειας αυτή. Πιστεύω ότι αυτά είναι μεγαλύτερα προβλήματα και απο αυτά που περιγράφεις. 
    Ο άνθρωπος έχει γίνει αγχωτικός, ψυχαναγκαστικός, επιβολέας και οργίλος. Του λείπει η ηρεμία και αυτό αντικατοπτρίζεται σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας του και βρίσκει διέξοδο και στα μέσα διασποράς ιδεών και αντιλήψεων, όπως το Ιντερνέτ. Εφόσον βρούμε τη λύση να επανέλθουμε στην ηρεμία και πάψει η τρέλα της καθημερινότητας που ζούμε θα αρχίσουν να λύνοντια και πολλά απο αυτά τα προβλήματα.
  • flamescreen73 @ 28.06.2011 01:25
    Βέβαια αυτό αποτελεί προσωπική μου άποψη και δεν γνωρίζω τις επιπτώσεις απο τη μαζική εφαρμογή της εφόσον το σύνολο έχει μάθει να λειτουργεί και αλλιώς.

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...