παρακαλώ περιμένετε...

Για κοιτάτε μια συναστρία...

  • liontarakimou @ 21.06.2011 02:23
    tin afro sas se poio zwdio tin exete?einai apo ta vasikotera gia mena toulaxiston
  • liontarakimou @ 21.06.2011 02:24
    Ήλιος σύνοδος Ουρανό. Χάρη στην παρουσία του ατόμου με τον Ουρανό, η προσωπικότητά του άλλου μπορεί να επεκταθεί σε πολλούς τομείς αυτοέκφρασης - μεταφυσική, επιστήμη, φιλοσοφία κλπ. Ωστόσο, μακροπρόθεσμα, το δεύτερο άτομο θα πρέπει να είναι προετοιμασμένο για ξαφνικές αλλαγές, απροσδόκητα γεγονότα, περίεργους φίλους και κάθε είδους εκπλήξεις καθώς η απρόβλεπτη φύση του ατόμου με τον Ουρανό κάνει το μέλλον αβέβαιο.
  • liontarakimou @ 21.06.2011 02:25
    Σελήνη σύνοδος Άρη. Υπάρχει φυσική έλξη, όμως υπάρχουν και οι δυσκολίες. Καθώς η σχέση προχωράει το άτομο με τη Σελήνη μπορεί να βρίσκει το άλλο εριστικό, αναίσθητο και πολύ απαιτητικό. Αντίθετα, το άτομο που έχει τον Άρη μπορεί να θεωρεί τον άλλο ευμετάβλητο, πολύ συναισθηματικό, αδιάφορο και βαρετό. Παρ' όλα αυτά, αν η σχέση αντέξει, το άτομο με τη Σελήνη θα παρέχει ένα ασφαλές και άνετο περιβάλλον στο σύντροφο του, ο οποίος σε αντάλλαγμα θα προσφέρει οικονομική ασφάλεια.
  • liontarakimou @ 21.06.2011 02:28
    Σελήνη σύνοδος Δία. Η όψη δείχνει την ύπαρξη αμοιβαίας εμπιστοσύνης, αισιοδοξίας, αρμονίας στόχων και καλής τύχης. Οι παράγοντες διαμόρφωσης της σχέσης μπορεί να σχετίζονται κατά κάποιο τρόπο με θρησκευτικές, φιλοσοφικές ή κοινωνικές δραστηριότητες. Ένα σπίτι στο εξωτερικό ή ταξίδια από κοινού μπορεί να είναι ένα  άλλο χαρακτηριστικό γνώρισμα της σχέσης.

  • sgouromallousa @ 21.06.2011 02:34
    Eγω για να σε βοηθησω θα σου πω αυτα που λλεω παντα για τις συναστριες!
    Μην πιστευεις σε συναστριες.
    Απλα κοιταξε μονο τον γενεθλιο χαρτη του να ξερεις τι να προσεξεις και τί οχι.
    Εχω κοιταξει ζευγαρια αγαπημενα με χαλια συναστρια και ζευγαρια που τελικα χωρισαν με την τελεια συναστρια. Δεν υπαρχει μαγικη συνταγη.
  • liontarakimou @ 21.06.2011 05:22
    mpravo re sgouromallousa! k egw oso koitazw tin diki mou sinastria...toso vrisko la8akia...ston prosopiko tou xarti...ola einai sostotata! pos skeftete...ti 8elei... ktl.... giavto rwtisa apo tin arxi pou exei tin arfo tou.... pantos xairomai pou k  allos exei tin idia apopsi me mena gia tin sinastria.
  • toxovolos @ 21.06.2011 09:45
    καλημέρες! θενκς για τις απαντήσεις! εγώ νομίζω ότι γενικά δείχνουν την αλληλεπίδραση μεταξύ δύο ανθρώπων, όχι το πώς μπορεί να νιώθουν εννοείται... και χθες που κοιτούσα για τον ερμή κλπ που δεν τον έχω αναφέρει καθόλου εδώ, φαίνεται μάλλον αυτό που όντως ισχύει με εμάς, δηλαδή ναι υπάρχει χημεία, αλλά κατά βάθος όχι συνεννόηση... άφρο έχει στα ψάρια κι εγώ στον τοξότη. (το χάλι μας και οι δύο.. )

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...