παρακαλώ περιμένετε...

ΟΙ ΟΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

  • Journey @ 08.06.2011 15:30
    Για τους εραστές και δη τπους πρώην υπάρχει μία μεγάλη διαφωνία.
    Κατ άλλους είναι ο 5ος και κατ άλλοςυ είναι ο 7ος.
    Δεν θα σταματούσα να γράψω κάποιο σχόλιο αν δεν έβλεπα το "ωριαία" που είναι κάτι που με διασκεδάζει αλλά για να απαντήσει κανείς χρειάζεται όλον τον χάρτη, ειλικρινά, και η παραμικρή λεπτομέρεια ίσως πάιζει ρόλο.
    Αν εσύ παρ όλα αυτά επιμένεις να δεςι τον 5ο για τον πρώην σου και αυτός είναι ανάδρομος θα πρέπει να λάβεις υπ' όψην οτι δνε είναι απαραίτητα κακό.
    Θα πρέπει όμως να κοιτάξεις ένα σωρό άλλα πράγματα όπως τους οίκους που είναι τοποθετημένοι οι δείκτες, τη μεταφορά φωτός και φυσικά τη βαθμολόγησή τους.
    Με άλλα λόγια, καλύτερα να πας να φτιάξεις τη ζωή σου και να περάσεις καλά με κάποιον υποψήφιο επόμενο παρά να ασχοληθείς
     
     
  • culetchemise @ 08.06.2011 16:27
    πήρα τον 5ο γτ μου είπαν οτι 7ο παίρνω μόνο αν υπήρχε γάμος ή μεγάλη σχέση.και ο 7ος ανάδρομος είναι πάντως.thanks για τη συμβουλή δίκιο έχεις.εμένα το θέμα μου είναι οτι ο χάρτης βγαίνει πολύ "θετικός" και εγώ έχω σαφείς ενδείξεις οτι δε παίζει να γίνει επανασύνδεση.είχα κάνει την ερώτηση απλά για επιβεβαίωση.έχω κολλήσει γτ  μου τα βγάζει όλα πολύ θετικά και ψάχνω να βρω τι πάει στραβά.η βαθμολόγηση τι είναι?

έχουν γενέθλια 307 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ειρήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...