παρακαλώ περιμένετε...

toksotis k ixthus??

  • z0iv @ 08.02.2011 16:58
    akou oi toxotes elkolde apo tous ixthys to idio k oi ixthys apo tous toxotes o kathenas g diaforetikous logous ne teriazoun alla k tautoxrona den mporoun na to kodrolaroun!eixa travigma me ixthy!gnk einai kala zwdia apla to spastiko g mAS EINAI oti einai olo iponoumena enas grifos genika k na prosexeis na mn tous dwseis polu tharros!gt sto telos tha vgoun apo panw k sto lew mporei emies na maste pio dinamikes apo autous alla merikes fores stn erwta ws oneiropoles toxotines dinomaste full k tn patame!epeidi akrivws einai sxetika adinamo zwdio pernei tn energeia p tou dineis esi!
  • pny @ 09.02.2011 12:13
    Το ψαράκι μου εγώ πολύ το αγαπούσα. Έχουν περάσει 100 και βάλε χρόνια από τότε που το χώρισα, ο μοναδικός γκόμενος που χώρισα φιλικά στη ζωή μου και μέχρι σήμερα είναι από τους πιο αγαπημένους μου ανθρώπους.
    Το ψαράκι μου ήταν ερωτικό, τρυφερό, γλυκό, προστατευτικό, ευαίσθητο, έξυπνο, με απίθανο χιούμορ, τρελό, ταξιδιάρικο, χαλαρό, αληθινό, ειλικρινές, ευθύ, χαρούμενο και αισιόδοξο.
    Το ψαράκι μου επίσης μου είχε ξύσει το νευρικό σύστημα με την αναποφασιστικότητά του, την αιώνια παλινδρόμηση ανάμεσα στα δύο άκρα, σαν το εκκρεμές του Φουκώ, με την τάση του να ξεκινάει κάτι και να το εγκαταλείπει από βαρεμάρα (και γω το ίδιο δε λέω, αλλά για φαντάσου το δράμα δύο ανθρώπων, που ζούσαν στο ίδιο σπίτι, κάνοντας το ίδιο πράγμα???), τα κλεισίματά του στον κόσμο του, όπου χρειαζόμουν πολιορκητικό κριό για να μπουκάρω, με τη μία κάλτσα πεταμένη στο σαλόνι, την άλλη στην κρεβατοκάμαρα και το σώβρακο κάπου ενδιάμεσα...
    Θα ξανάπαιζα με ψαράκι όμως? ΝΑΙ! Φτάνει να πω ότι στο πρώτο ραντεβού μας, με πήγε σε λούνα παρκ και μπήκαμε σε σφυρί. Φύγαμε αγκαζέ, παραπατώντας και γελώντας Το καλύτερο πρώτο ραντεβού ever!!
    Ναι, αγαπώ ψαράκια με όλα τους τα στραβά, γιατί το ψαράκι μου με κατάλαβε και με αγάπησε με ΟΛΑ μου τα στραβά. Αυτήν την κατανόηση, την αποδοχή και την αγάπη δεν την ξαναέζησα ποτέ μέχρι και σήμερα.
  • LadyG @ 11.02.2011 12:05
    idanikos syndyasmos nmzw!!!kai egw eixa empeiria makroxronias sxesis me ixthy, einai o monos me ton opoio exw xwrisei filika, me agapaei kai ton agapaw aperiorista kai gnk pisteuw oti prokeitai gia kala paidia!
    Προσοχή, γιατί όσο καλοί είναι, τόσο επιρρεπείς είναι σε εξωτερικά ερεθίσματα, και προσωπικά πιστεύω ότι είναι από τα άπιστα ζώδια του ζωδιακού, αν και η προσωπική μου εμπειρία δεν μου έχει επιβεβαιώσει (εξ όσων γνωρίζω) την πεποίθησή μου αυτή.
    Νομίζω ότι με τους τοξότες ταιριάζουν  γιατί απαντάνε στα θέλω τους, στη φιλοσοφική τους διάθεση, είναι ευαίσθητοι, είναι στοργικοί, τρυφεροί και χαριτωμένοι... Ακατάστατοι θα συμφωνήσω.. Όπως όμως όλα τα ζώδια του νερού, είναι ζώδια συναισθηματοβόρα, δηλαδή ρουφάνε την ενέργειά μας που τους τη δίνουμε απλόχερα, και μετά ζητάνε κι άλλη κι άλλη, μέχρι που ή θα βαρεθούμε ή θα συνειδητοποιήσουμε ότι δώσαμε πάρα πάρα πολλά...
    ΝΑΙ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΗ! ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΑΙΡΙΑΣΤΗ!

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...