παρακαλώ περιμένετε...

ερωτηση.......stardome....

  • Stardome* @ 01.11.2010 18:42
    fefe, φαίνεται να ξεκαθαρίζει οριστικά κοντά στην πρώτη εβδομάδα του Δεκέμβρη αν αυτή η προσέγγιση θα εξελιχθεί σε επανασύνδεση. Εκείνη την περίοδο η Αφροδίτη περνά για τρίτη φορά πάνω από τον Άρη σου στο Σκορπιό (κυβερνήτης ωροσκόπου σου) και ο Άρης αντίστοιχα περνά πάνω από την Αφροδίτη σου στον Τοξότη (κυβερνήτης του οίκου των σχέσεων). Εκείνο το χρονικό διάστημα, με δική σου πρωτοβουλία, θα επιδιώξεις μια απάντηση. Ως τότε δώσε χρόνο στον άνθρωπο αυτό και μην επιχειρήσεις παρορμητικές κινήσεις μέσα στο Νοέμβριο.
  • valiaadion @ 01.11.2010 19:13
    fefe να προστεθω και εγω σε αυτους που χωρισαν απο 4χρονη σχεση(αρρωστημενη μεν 4χρονη δε)και η κριση ξεκινησε 26 αυγουστου και το μπαμ εγινε 6 οκτωβριου με κατι απονερα στις 14/10......
  • fefe @ 01.11.2010 19:45
    STARDOME.....σε ευχαριστω πολυ για την συμβουλη και την πληροφορηση.....το οτι γινεται αυτη γινεται αυτη η ταυτοχρονη κινηση των πλανητων ταυτοχρονα.....ξεδιαλυνει τα πραγματα?
    το προσωπο για το οποιο μιλαμε ειναι καρκινος..οποτε δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο....αλλα απο την μερια του υπαρχουν τρομερα συναισθηματικα σκαμπανεβασματα...του style με κανουν απιστευτα σιγουρη οτι υπαρχει επανασυνδεση και απο την αλλη αισθανομαι οτι δεν οδηγει πουθενα...θα ακολουθησω την συμβουλη σου παντως....!
  • fefe @ 01.11.2010 19:47
    valiaadion συμβαινει ολη την ωρα γυρω μου τους τελευταιουσ μηνες...δεν ξερω γιατι και που εχουν επιρεαστει τοσο πολυ οι σχεσεις...βεβαια εχω διαβασει οτι αυτος ο χρονος ειναι ειδικα προς το τελος του ξεκαθαρισματος...οποτε εν μερη καλο ειναι αυτο.....!εμενα δεν ηταν αρρωστη...απλα υπηρχαν καποια θεματα που ανακυκλωνοντουσαν οχι σοβαρα αλλα με το χρονο εγιναν κουραστηκα.....απο την δικη μου μερια κυριως ηταν τα λαθη...για να δουμε!απλα οτι ειναι να γινει θελω να γινει και αν τελειωνω.......
  • valiaadion @ 01.11.2010 21:37
    fefe ευχομαι ο,τι γινει να γινει για καλο στο μελλον.ακομα και ο πονος μπορει καμμια φορα να ειναι για καλο μας,,,οσο για μενα απο τοτε που μπηκε ο χρονος μεχρι και πριν 15 μερες ξεκαθαρισματα κανωω.καλα μου αστρα τελειωνει καποτε αυτο???
  • valiaadion @ 01.11.2010 21:46
    οχι ο χρονος....ο κρονος..χμ!
  • katp @ 02.11.2010 06:11
    kai egw sthn idia akrivws fash vriskomai fefe alla oloklhro auton ton xrono!                                ((   gia mena kalo mou stardome ws aigokairaki k me oroskopo mallon krio pote fainetai na xekatharizei oristika auth h katastash??? kourasthka pia!! 
     
    euxaristw ek twn protairwn.
  • akiko @ 02.11.2010 11:27
    Καλημέρα!!Έχω και εγώ την ίδια απορία..εδώ και 2 χρόνια είμαι με έναν τοξότη(εγώ είμαι ζυγός)..τον τελευταίο καιρό υπάρχουν πολλά προβλήματα που ούτε καν έπρεπε να υφίστανται..είναι πολύ κουραστικό..λέει τίποτα η αστρολογία γ αυτό;θα τελειώσει αυτή η ταλαιπωρία επιτέλους; γενικά εμείς οι ζυγοί θα ηρεμήσουμε ποτέ; τα 2 τελευταία χρόνια είναι πραγματικά πολύ δύσκολα!
  • fefe @ 02.11.2010 11:42
    καλημεραvaliaadion-akiko παιδια...ελπιζω να μας απαντησει...δεν θα ρωτουσα...υπο αλλες συνθηκες..αλλα εχει καταντησει παρανοια και τρελλα...!αλπιζω να βγαλουμε μια ακρη γρηγορα...πφφφφ με ενυρα ξυπνησα.....!φιλια
  • valiaadion @ 03.11.2010 21:59
    fefe..πραγματι..θα ηταν χρησιμη μια εξηγηση,αναξυση...μοιαζει να μην εχουν τελειωμο τα ξεκαθαρισματα
  • fefe @ 03.11.2010 22:09
    valiaadion εχεις δικιο..ισως θα επρεπε να το ζητησουμε.....
    ειναι πρωτη φορα μετα απο πολυ καιρο που γινεται τοσο εντονο..και δεν μιλαμε απλα για ξερεις μια κατασταση η μια φαση που ειναι ασχημη μιλαμε για μια παρανοια ενα συναισθηματικο σκαμπανευασμα...πραγματα και προβληματα τα οποια δεν θα επρεπε να υπαρχουν και ειναι λες και καποιος εχει κλειδωσει μια πορτα χωρις λογο..μια μπορει να λες ααα ολα ειναι μια χαρα και την αλλη να λες ειναι χειροτερα απο ποτε.
  • μαριαεθνικη @ 12.11.2010 16:30
    αγαπητο stardome,μετα απο ενα εντονο  παιχνιδι 6 μηνων  με εναν παρθενο παραδεχτηκα οτι ειμαι ερωτευμενη αλλα εχοντας εκεινος σχεση απομακρυνθηκε εντελως........ειναι γεννημενος 28/8...υπαρχει περιπτωση να επιδιωξει να βρεθουμε......ή ειναι χαμενη υποθεση???????

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...