παρακαλώ περιμένετε...

ΠΑΡΑΝΟΙΑ Η ΑΠΛΑ ΦΥΣΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ?

  • silia81 @ 26.09.2010 16:27
    Τί τον ήθελες τον ωροσκόπο σου στον Κριό, αυτή την περίοδο; Τα χοντρικά που σε στήνουν στον τοίχο , είναι το τετράγωνο Πλούτωνα με τον ωροσκόπο σου ( κι αν έχει κι άλλους πλανήτες στις πρώτες μοίρες του Κριού), η αντίθεση Κρόνου με τον ωροσκόπο σου πάλι( βέβαια δεν ξέρω στις πόσες μοίρες του Κριού είναι ( Περίμενε, έχει και χειρότερα: Βόρειος δεσμός τετράγωνο με ωροσκ. σου .....πάλι!!! Βέβαια, με τον Δία -λογικά κι αν δεν είναι αναχαιτισμένος- στον 12ο οίκο σου, έχεις περιθώρια να μαλακώσεις, να συγχωρέσεις σύντροφο και συνεργάτες και να προχωρήσεις μπροστά. Είναι μια βοηθεία, όπως και να το κάνεις... Δεν θέλω να σε ταράξω- δεν υπάρχει λόγος βέβαια- αλλά απο το 2011, αφού Δίας -Ουρανός θα μπουν στον 1ο σου οίκο-γενεθλιακό- έχεις να αλλάξεις πολλά ακόμη....
     
    υ.γ Και με Πλούτωνα στον οίκο των επαγγελματικών ...χμμμμ...κι αποφάσεις επαγγελματικές να μην πάρεις, θα σε ''πάρουν'' τηλέφωνο αυτές!! Επειγόντως.
    Ελπίζω κάποιος με σαφώς περισσότερες γνώσεις να στα πει αναλυτικά και να διορθώσει.
    Φιλί!
  • Φλόγα1973 @ 26.09.2010 16:37
    Ηρέμησε και πιάσε το απο την αρχή και κυρίως μην φωνάζεις.
    Το μόνο που κατάφερες έτσι είναι να συγκρατήσω τις λέξεις παράνοια και τρέλα και να σε θεωρήσω τρελή. Η εποχή δεν είναι και τέλεια, και μένα κάθε μέρα μου συμβαίνει κάτι που θα μου σπάσει το ηθικό.
     
    Κάνε προγραμματισμό για το μέλλον. Απο τη δουλειά μη φύγεις σε τέτοια εποχή αφού είναι δύσκολα και σου καλύπτει κάποιες ανάγκες(μέχρι να βρεις κάποια άλλη), ταξίδι πάνε την περίοδο των Χριστουγένων με τον φίλο σου, μιας και με το κρύο μπορεί να είναι και κάπου ρομαντικά(με φωτιά για να ζεσταίνεστε κλπ.), οι φίλοι σου που χωρίζουν δεν είναι δική σου δουλειά κλπ. Είναι περίοδος σεπτεμβρίου όμως και επομένως φυσιολογικό εαν ήταν έρωτες του καλοκαιριού.
     
    Κατα τα άλλα μου βγήκαν τα μάτια να σε διαβάσω και μου κούρασε τον εγκέφαλο και αυτή η περιορισμένη απάντηση. Να ξέρεις ότι υπάρχουν και χειρότερα και βγαίνεις απελπισμένη σαν να έχεις πέσει σε πηγάδι απο όπου δεν μπορείς να βγεις με τίποτα χωρίς έξωθεν βοήθεια. Και αυτό να συμβαίνει, εξωτερικεύοντας το με αυτό τον τρόπο κάνεις δύσκολη την προσπάθεια του άλλου και του προκαλέις περιττό άγχος.
     
    Τώρα που το σκέφτομαι, αυτή τη στιγμή το καλύτερο που χρειάζεσαι και μπορείς να έχεις είναι μια αγκαλιά. απευθύνσου πρώτα εκεί που μπορείς να την πάρεις για να βρεις την απαραίτητη ηρεμία πρώτα. Οταν πανικοβάλεσαι δεν βλέπεις καν τα προβλήματα στη σωστη τους διάσταση.
  • revna @ 27.09.2010 08:49
    ΑΧ dear fefe σε καταλαβαινω μια χαρα ...εγω σκεφτομαι να σηκωσω οτι λεφτα μπορω και να παω στην αυστραλια αμα θες ελα μαζι

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...