παρακαλώ περιμένετε...

7 οικος

  • vespaki @ 05.09.2010 10:17
    ο 7ος οίκος περιγράφει τον τρόπο προσέγγισης της έννοιας σχέσης. Λέγοντας σχέσεις δεν αναφερόμαστε μόνο στις ερωτικές αλλά και σε συνεργασίες. Είναι ο οίκος της δέσμευσης και όπου δέσμευση, κάθε σημαντική σχέση που στηρίζεται σε αμοιβαίες υποχρεώσεις.
    Πλανήτες στον 7ο οίκο περιγράφουν το είδος του συντρόφου που μας ελκύει. Επίσης εαν υπάρχουν πολλοί πλανήτες κ ζώδια στον 7ο το θέμα σχέσεων γίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον κ πολύπλοκο, καθώς ζητάμε απο τον σύντροφο πολλά κ ετερόκλητα στοιχεία.
    Με σελήνη στον 7ο υπάρχει πιθανών η επιθυμία για δημιουργία βαθιάς κα ουσιαστικής σχέσης. Ο σύντροφος καλείται να είναι προσταυτευτικός (σελήνη), τρυφερός και αυτό που λέμε οικογενειάρχης.
    Με τον Κρόνο στον 7ο οι σχέσεις αποκτούν άλλη βαρύτητα καθώς αναζητάμε σταθερότητα, ασφάλεια, όρια.
     
    αυτή είναι μια γενική εκτίμηση που για να κατανοήσεις και να ερμηνεύσεις καλύτερα, θα λάβεις υπόψη και τις όψεις που υπάρχουν.
    δεν υπάρχει τίποτα ''άσχημο'' στην αστρολογία ή αντίστοιχα ''όμορφο''. Φαντάζομαι ο Κρόνος είναι αυτός που σε κάνει να θεωρείς άσχημη αυτή τη θέση.........
    ο Κρόνος είναι ''δάσκαλος'' μόνο που δεν το αντιλαμβανόμαστε όταν πρέπει :-;
     
    πιστεύω να μην σε μπέρδεψα
    σίγουρα υπάρχουν αρκετοί εδώ στο site που θα μπορέσουν να σε διαφωτίσουν περισσότερο και πιο ειδικά.
    καλημέρα

     
  • femme19 @ 05.09.2010 10:30
    ouaou @vespaki eisai polu kalhhh s auta!! 
     
    egw dhl pou exw dia+arh+xeirona....pollous planhtes ( an kai o xeironas einai autos pou me anhsuxei perissotero na sou pw thn alh8eia mou....) ti shmainei? ( an dn sou kanei kopo )

έχουν γενέθλια 238 μέλη.

γιορτάζουν οι: Βενέδικτος, Σεραφείμ

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...