παρακαλώ περιμένετε...

Αγαπητά τοξοτάκια.....

  • Journey @ 19.06.2010 18:11
    Τραβάνε [ εγώ τραβάω και σαςν Κριός, με τραβάει και ο παλιοωροσκόπος μου, άστα βράστα δις - για να κλεψω την έκφρασή σου]
    Ψέμματα οι τοξότες? μπα όχι..αλλά μόνο μισές αλήθειες.
    Πάντως τα μεταβλητά δεν νομίζω να έχουν καιρό για έρωτες αυτήν την εποχή
  • toxovolos @ 19.06.2010 18:19
    Μου φαινεται θα γινω εκπροσωπος τυπου της ... συνωμοταξιας μας εδω μεσα οπως λες κ εσυ.. Τραβαμε τα μαλλια μας απο τα τρεξιματα, νευρα κ αγχος εχουμε κ την πληρωνει ο αμαχος πληθυσμος.. τωρα αν σε δουλευει αυτο ειναι αλλη ιστορια.. εγω ξερω οτι οταν θες κατι δεν πα να χαλαει το συμπαν γυρω σου, θα βρεις τροπο κ χρονο. Για να σε ψαξει λιγακι... (το 'χουμε αυτο..) Οσο για τα ψεμματα, καλυφθηκα απο την προλαλησασα... (Γεια σου journey   )
     
  • sillycase @ 19.06.2010 18:23
    Κι εγώ που είμαι στα παρορμητικά τραβάω τρελά ζόρια....και δεν ξέρω τι λέει ζώδιο και ωροσκόπος, εμένα όλα σκατά μου πάνε στα επαγγελματικά (τώρα και στα ερωτικά)....και φυσικά τον έχω εκνευρίσει με την δική μου "υστερία".
    όσο για τα ψέμματα...το θέτω από την άποψη του αν τους θέσουν μια ευθεία ερώτηση αν αυτό που θα απαντήσουν είναι αυτό που σκέφτονται...δηλ. αν ερθει ο άλλος να σου πει ήρεμα κι ωραία  "θες να το παλέψουμε ή να το αφήσουμε???" (σκέτα νέτα) θα έχει τα @@ να πει την αλήθεια?
  • sillycase @ 19.06.2010 18:24
    όσο για το ψάξιμο...πλέον το μπαλάκι είναι στην πλευρά του και το ξέρει...εγώ παραιτήθηκα....
  • toxovolos @ 19.06.2010 18:27
    ζωδιακα;; ναι.. εσυ θες να κανεις τετοια ερωτηση μεσα στην υστερια;; γι'αυτο σ ειπα οτι χρειαζεται να σε ψαξει λιγο.. για να καταλαβει τι θελει χωρις να τον κολλησεις στον τοιχο κ πει κτ που ισως μτανιωσει αργοτερα σκεφτομενος πιο ψυχραιμα.
  • toxovolos @ 19.06.2010 18:28
    sorry εγραφα κ εγω... τοτε δεν μπορεις παρα να περιμενεις οσο νομιζεις εσυ. (αυτο δε χρειαζεται να το ξερει..)
  • Journey @ 19.06.2010 18:31
    αλόοοου toxovole
  • sillycase @ 19.06.2010 18:32
    long story....πάτησα υστερία και του έκλεισα την πόρτα...φυσικά μετάνιωσα και απλά του την ξανάνοιξα λέγοντας του οτι αν πιστεύει ότι αξίζει και θέλει να το παλέψουμε ας μου το πει και του πέταξα το μπαλάκι...παρόλο που εκνευρίστηκε ήταν κύριος, το παραδέχομαι, είπε ότι θέλει να το παλέψουμε αλλά είναι σκατα αυτή την περίδο και πήρε το μπαλάκι του...τώρα τι θα το κάνει δεν ξέρω και βράζω στο ζουμί μου (καθότι γεροντοερωτευμένη πανάθεμα με)....
  • Journey @ 19.06.2010 18:39
    Τώρα με συγχωρείς αλλά δεν είναι σκυλάκι του σαλονιού να του πετάς το μπαλάκι να οτ πιάνει και να το γυρνάει πίσω [ καλά αυτό το λάτρευε και η γάτα μου αλλά δεν το γυρνούσε πίσω ,τέλος πάντων] άντρας είναι....και μάλιστα ακόμα πιο γεροντοερωτευμένος..
    Αλήθεια βρε toxovole, τί γίνονται Κριάρια, Τοξότες και άλλα δεινά άμα γεράσουν? δεν θέλω να μάθω !!!
  • toxovolos @ 19.06.2010 18:40
    χαχαχα... stay optimistic τοτε! βαζω στοιχημα οτι θα κοπαναει ολη μερα το μπαλακι σε τοιχους μεχρι να του σκασει στο κεφαλι κ καταλαβει... ελπιζω να ηρεμησουμε λιγακι οπως λενε κ τα αστρα, ειδικα για τους τοξοτες των πρωτων ημερων αρχιζει λενε να ξακαθαριζει το τοπιο κ ξερουν τι θελουν... οι υπολοιποι αναμενουμε αστροβοηθεια!
  • toxovolos @ 19.06.2010 18:43
    Ουτε να το σκεφτομαι, ουτε να το σκεφτομαι! εγω αναζητω τον ηλιο μου ακομα.. ουαι κ μου βγει σε καμια 10ετια που θα χρειαζομαι τον ωροσκοπο... crap..   
  • Journey @ 19.06.2010 18:44
    Εσύ τουλάχιστον έχεις και λίγη γη να πατήσεις, κάτι..
    Εγώ με τριαξονική φωτιά και 7 fire planets..... σε αναμμένα κάρβουνα!!
     
  • sillycase @ 19.06.2010 18:49
    Να'στε καλά βρε παιδιά και αναπτερώσατε το ηθικό στη μαύρη μου καρδιά  
    Γιαυτό και εγώ θα πάω για tequiles το βράδυ με ένα φίλο τοξότη (γιατί φίλους αντρες τοξότες πάντα είχα...πως πήγα κι έμπλεξα ερωτικά δεν ξέρω) ....και για να είμαι ταπεινή και να ομολογήσω...στον προηγούμενο καυγά αυτός ξαναεπικοινώνησε....όσο για το γεροντοερωτευμένος...δεν το έχουμε θέσει καν σαν ζήτημα....ούτε για αυτόν ούτε για εμένα...αν είναι αυτός το ξέρει και ευθύνη δεν φέρω!
     
     
  • Journey @ 19.06.2010 18:54
    Αθώα η κατηγορουμένη.
    Πάτε και πιείτε κι ένα σφηνάκι για μας και αν μας χρειαστείτε στη
    διάθεσή σας και πάλι.
     

    Έχουμε και personal μοιρολογίστρα να κλαίει τα χάλια μας διότι εμείς ,
    κυρία μου, δεν κλαίμε ποτέ!
     
  • toxovolos @ 19.06.2010 19:17
    Ειδες?? τα καλυτερα παιδια ειμαστε...
    αγαπημενες τεκιλες... κ εμενα με περιμενουν!
    Να κανουμε γκρουπακι ηθικης και ψυχικης ανορθωσης..
    Journey γυρισε ο Χαραλαμπος!! ανασυντασσομαι λεμε...

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...