παρακαλώ περιμένετε...

Ο Ολυμπιακος ειναι...

  • Gourounaki @ 07.06.2010 09:45
    ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΠΟΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΕΤΑΕΙ ΚΡΟΤΙΔΕΣ ΚΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΩΣ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΦΟΥ ΧΑΝΕΙ ΑΓΩΝΑ.ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΧΩΡΙΣ ΦΑΣΑΡΙΕΣ.ΑΣ ΠΑΨΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΑΓΩΝΕΣ.ΚΙ ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ.ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΑΓΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ.ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ΚΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ. ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΙΚΩΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.
  • toxovolos @ 07.06.2010 11:08
    Δεν εχει να κανει με το αν οι ομαδες ειναι του κεντρου ή της περιφερειας, απλα στα κεντρα (Αθηνα-Θεσσαλονικη) τα πραγματα διογκωνονται. Εδω οι Ηρακλειδεις εκλεισαν τα Τεμπη χθες κ επρεπε να τους πουμε και μπραβο.
    Μονο αποστροφη και αηδια μου προκαλουν οσα εγιναν χθες στο ΣΕΦ και οσα γινονται γενικα στα ντερμπι των αιωνιων και οχι μονο. Νομιζεις θα χαιρομουν αν κερδιζε η ομαδα ή αν τελικα επαιρνε ενα τετοιο πρωταθλημα;;; ΟΙ 100,200,1000 καφροι που βρισκονται σε καθε ομαδα και σε καθε γηπεδο που γινονται επεισοδια και 3-4 διοικουντες και "παραγοντες" του αθληματος οπως τους αποκαλουν ισοπεδωνουν χρονια τωρα ολοκληρο τον αθλητισμο και το αθλημα που αγαπω περισσοτερο. Δεν μπορουμε να γενικευουμε μιλωντας για ολο τον κοσμο της καθε ομαδας. Ειναι σα νε λεμε οτι οσοι πανε στις πορειες καινε, σπανε και σκοτωνουν.
    Τα εκατομμυρια τους ειναι το τελευταιο που με απασχολει. Αυτους ειναι το πρωτο που τους απασχολει και φυσικα τους παικτες που πουλανε οπαδιλικι και προκαλουν.
    Ο κοσμος φυσικα εχει ξεφυγει κι οταν τον προκαλεις φταις. Οταν αφηνεις τις διοικησεις να κανουν κακο στις ομαδες φταις. Οταν γεμιζεις το γηπεδο ΜΑΤ που απλα στεκονται φταις.(Και μακαρι να μην υπηρχε ουτε ενας ματατζης.) Οταν κανεις τον αθλητισμο απλα μια μηχανη χρηματων, βιας και τραμπουκισμων φταις. Η κοινωνια αντανακλαται στον αθλητισμο και αντιστροφως. Δεν περιμεναμε να φυγει ο ΔΙας απο τους ιχθεις για να καταλαβουμε οτι η κατασταση εχει ξεφυγει. Αν και το "ξεφυγει" δε μ'αρεσει, ειναι σα να λεμε οτι δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα για να αλλαξουν τα πραγματα.
    Εν παση περιπτωσει το δικο μου ποστ ηταν περισσοτερο χιουμοριστικο και ειρωνικο. Καλη βδομαδα!
     
  • Gourounaki @ 07.06.2010 11:38
    ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΟΥΝ ΤΕΛΙΚΩΣ. ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΠΙΕΖΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΟΜΑΔΕΣ.ΚΙ ΑΜΑ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,ΚΑΤΑΝΤΟΥΝ ΣΤΟΧΟΣ.ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΡΙΕΥΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ.ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΚΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΟΜΑΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ. ΟΥΤΕ ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΑΝΟΗΣΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ.ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΠΟΛΕΜΟΣ,ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΩΣ ΕΔΩ. ΑΣ ΜΗΝ ΚΙΝΔΥΝΕΨΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ.
  • toxovolos @ 07.06.2010 12:48
    Ακριβως ετσι... Γιατι μονο πρωταθλητισμος υπαρχει, οχι αθλητισμος. (Μη μιλησω για το ντοπαρισμα...)  Ασε που αν κατσεις λιγο στις φανατικες θυρες βγαινεις με "κεφαλι" απο τη.. θολη ατμοσφαιρα.(και δεν ειναι θολη απο τα δακρυγονα..)
     
    Υ.Γ. Οι μισοι ματ-ατζηδες ειχαν πλατη στον κοσμο για να βλεπουν τον αγωνα!! χαχαχχα... πφφ ουτε για γελια δεν ειναι..
  • Gourounaki @ 08.06.2010 13:42
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΤΟΣΟ ΟΠΛΙΣΜΟ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
  • toxovolos @ 08.06.2010 16:31
    Πφφ πανευκολο! Τα εχουν ήδη μεσα!!
  • Gourounaki @ 08.06.2010 16:40
    ΑΠΟΘΗΚΗ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

έχουν γενέθλια 225 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...