παρακαλώ περιμένετε...

pote??

  • absolutego @ 26.05.2010 00:10
    ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ:
     
    Για πανικοβλημένους τοξότες, στους οποίους "δεν τους αρέσει" η είσοδος του Ουρανού στον Κριό και " θέλουν να κρατήσουν αυτό που έχουν", προτείνονται τα δραστικά, πλην αποτελεσματικά μέτρα:
     
    1. Από τις 28 Μάη και τούδε, κλειδαμπαρώστε το έτερον ήμισυ, ολοτσίτσιδο και ανακούρκουδα στην ντιβανοκασέλα της οικίας. Τρόπος δεσίματος: Με ταινία, υαλούφασμα τεφλόν, ή στις πολύ σπάνιες περιπτώσεις όπου το έτερον ήμισυ θα φέρει σθεναρή αντίσταση ( δηλ. μιλάμε για καρκίνους με ωροσκόπο κλασομπανιέρα, ιχθείς με ωροσκόπο πορσελάνη Villeroy & Boch και διδύμους με το Χείρωνά τους  γωνία Λουίζης Ριανκούρ και Κολοκυνθούς) συνιστάται η αλυσίδα του mountain ποδηλάτου σας, όταν θέλετε να το παίξετε εναλλακτικοί και πάτε με αυτό στο Γκάζι. Εννοείται μαζί με το λουκέτο...
     
    2. Φράσεις που προτείνονται για εκφοβισμό την ώρα που χτυπάτε το μαστίγιο ( ο σωστός
    ήχος του μαστιγίου πρέπει να είναι χχχχχχχχτσσσσσσσσαα) " Τι έγινε ρε χαιβάνι, μάθαμε ότι μπήκε ο Ουρανός στον Κριό και είπες να ξετσουτσουρδέψεις?" ή " Από σήμερα, μαστίγιο και καρότο, πούτσα και ξύλο! Κατάλαβες μυγόχεσμα??"
     
    3. Τώρα, για τη σπάνια κα τη μοναδική περίπτωση, που τον αγαπημένο σας δεν το σκιάζει φοβέρα καμιά και είναι ίδιος ο Πρέκας στο "Επαναστάτης Ποπολάρος" και θα σπάσει τα δεσμά της ντιβανοκασέλας ή δε θα φοβηθεί από τους λεκτικούς εκφοβισμούς σας, η εσχάτη των λύσεων είναι η απειλή επιτόπιας αφιξής της τριπλέτας Μέρκελ-Παπαρήγα-Τραγάκης, ή αλλιώς γνωστή στους κύκλους της βιομηχανίας Πορνό " Το gangbang της Τρόικα".
     
    Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία και για οποιαδήποτε απορία επανερχόμαστε.
  • ypsistos @ 26.05.2010 00:32

     
    Υψηλής εμπνεύσεως κείμενο. Προσκυνώ absolutego και ευχαρίστως γίνομαι προφήτις σου παρά το προσωνύμιό μου. Τι λες τώρα!
  • shnick83 @ 27.05.2010 02:41
    absolutego,
         pragmati polu empnevsmeno keimeno, me polu kalo, eksupno kai kafstiko xioumor!!!!...alla den katalavate kala...den fovamai ekeinon....ekeinos einai olokliros tavros me wroskopo karkino pou xwris emena den kanei vima kanena!!!!....EMENA fovamai.....opote pi8anotata i sumvouli sas einai na de8w apo moni mou opoudipote,e?....kapws etsi....euxaristw gia to xrono!!!!
  • mixalissag @ 30.05.2010 17:59
    δεν ξερω ποιος επερε να δεθει πρωτος αλλα μια μερα μετα την εισοδο του Ουρανου στον Κριο εγω χωρισα μετα απο 3 χρονια σχεση!
    και το παραδοξο ειναι πως το ζητησα εγω, το καρκινακι δεν μπορουσε να κανει τιποτα απο την αλλη μερια...
    και σκεφτομαι εκανα καλα? ισως μακροπροθεσμα....

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...