παρακαλώ περιμένετε...

ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΙΧΘΥΕΣ

  • VASILIKI @ 15.12.2006 15:50
    Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ.
    ΟΙ ΤΟΞΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΘΟΣ. ΟΙ ΙΧΘΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ,ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΛΕΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ.ΑΚΟΜΗ ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΙ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ,ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ.ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ,ΓΙΑΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ.

    ΑΛΛΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ,ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ,ΝΑ ΜΙΛΑ,ΝΑ ΜΗ ΚΛΕΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ

    Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ,ΤΣΕΚΑΡΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΠΡΟΧΩΡΗΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΣ/Η ΓΙΑ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ
  • andreas_zepos @ 15.12.2006 17:03
    γραφεις οτι
    ΟΙ ΤΟΞΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΘΟΣ.
    με πολυ μεγαλη ανεση, μπορω να αντιγραψω οτι και
    οι ιχθυες ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΘΟΣ. αν αυτη που εχω μπροστα μου με ενδιαφερει,πραγματικα ομως, τοτε η ειλικρινεια ειναι ο μονος τροπος επικοινωνιας. αλλιως... υπεκφυγες και μισοαληθεις, υπονοουμενα κλπ.
    δραστηριοι, ναι,ειμαστε.οταν ειμαι στα καλα μου, λειτουργω για ...πεντε!!!εχω ομως και τα κατω μου..
    ...βαθος? ...ευαισθησια?...οι ιχθυες? μηπως ειμαι στο στοιχειο μου και το αγνοειτε σκοπιμα?????
    παντως ναι, το παραδεχομαι οτι η χημεια μου με τις τοξοτινες δεεεεεεν εχει κολλησει ουτε μια φορα ως τωρα.χωρις ομως να βαζω το χερι μου στη φωτια οτι αυτος ειναι και ο κανονας μεταξυ των δυο ζωδιων.υπαρχει οντως κατι που μου χαλαει τη σουπα, χωρις ομως να εχω ασχοληθει ποτε με αυτο για να το ορισω. απλα συμβαινει.κατι αντισυμβατικο.
    φιλικα..
  • VASILIKI @ 19.12.2006 19:12
    ΑΡΑΓΕ ΑΓΑΠΗΤΕ bubble ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΠΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ; Η ΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ; ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ. ΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΜΑ. ΣΑΝ ΝΑ ΖΗΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΛΛΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙ.
    ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΟΜΩΣ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΖΩΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ Η ΜΕ ΟΛΑ ΚΑΤΙ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ;
    ΨΑΞΕ ΤΟ
  • dioni @ 06.01.2007 19:01
    να σου πω και εγω την γνωμη μου μπορει βαση ηλιου μην τεριαζεις αλλα η αλλοι πλανητες και ωροσκοπος τη λενε? ο ηλιος μας ειναι το εξω μας το μεσα μας η σελινη? το λεγειν ο ερμης?οι ορμες ο αρης?ο ερωτας η αφροδιτη............και οι υποληποι. οψεις.........παιδια ξαχνωμαστε και το ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΛΚΟΝΤΕ.......
  • CCAT @ 02.02.2007 19:15
    ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΥΠΑΡΞΩ ΜΕ ΙΧΘΥ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΚΟΛΛΗΣΕ. ΨΕΥΤΕΣ, ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ, ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ (ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ) ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ.
  • Jambi @ 02.02.2007 21:22
    Τι έχουμε εδω ντέρμπι Τοξότες Ψάρια; Για ηρεμίστε...σαν Τοξοτινα 3ου δεκαημερου προτεινω Λιονταρια για σχέση αντε και στο τσακιρ κέφι Κριάρια. Ζυγους επισης καλοί ειναι..! Μην μπλέκεστε με τα νερά...θα βουλιάξετε...! Επειδη εχω ωροσκοπο σε νερό....απο πείρα μιλάω ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ EVERYBODY!!

έχουν γενέθλια 238 μέλη.

γιορτάζουν οι: Βενέδικτος, Σεραφείμ

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...