παρακαλώ περιμένετε...

toxotis ixthys

  • flamescreen73 @ 19.04.2010 19:42
    Χαχα, bold μαζι με Greeklish...θανατηφόρος συνδυασμός... 
    Λοιπόν, καταρχήν πως νιώθεις? Ξεκαθαρισε το λίγο μέσα σου, ενδιαφέρεσαι για έναν "τρελό" και "μεγάλο ηθοποιό"? Που δηλαδή φαντάζομαι εννοείς ότι σε παίζει? Και έχουν γίνει και σκηνικά. Και έχετε κάνει και σεξ(το μπήκε γκολ φαντάζομαι έτσι πρέπει να ερμηνευτει).
     
    Δεν καταλαβαίνω τίποτα να πω την αλήθεια. Εγώ ξέρω ότι έτσι έπρεπε να νιώθει ο Ιχθύς όχι εσυ, εσάς σας αρέσουν τα "φευγω-'ερχομαι" απο ότι ξέρω. Οι Ιχθύες είναι που δένονται.
     
    Απο την άλλη μου κάνει λίγο αυτό που λες ότι σε θεωρεί άστατη για τα γούστα του και ότι ουσιαστικά ο λόγος που τον θες είναι το ανικανοποίητο. Δες λίγο μήπως αυτός είναι ο λόγος που δεν είστε μαζί? Οι Ιχθύες δένονται εύκολα και πιθανότατα, αφού είναι απο τα λίγα ζώδια που ασχολούνται και οι άντρες έντονα με την αστρολογία ξέρει ότι αυτό θα ξενερώσει τελικά την Τοξότη
     
    Δεν μου αρέσει και που λές ότι τον έχεις βάλει στόχο και θες να τον κατακτήσεις. Ε, ωραία, όταν κάνατε σεξ, κατάκτηση δεν είναι αυτό? Γιατι πρέπει να είστε και σύντροφοι? Εκτός αν δεν είναι απλή κατάκτηση αλλά κάτι περισσότερο στην καρδιά σου. Γιατί αν είναι απλώς το ανικανοποίητο, είναι λάθος η σκέψη σου, προφανώς θα θέλεις να κολλήσει για να ξεκολλήσεις εσύ και να τον παιδεύεις.
     
    Θα βρείς άλλον, τι σου φταίει το ταλαίπωρο το ανθρωπάκι να τον μετατρέψεις σε ανδρείκελο σου. Μια χαρά μικρούλα είσαι δεν έχεις τριγύρω σου ένα σωρό άτομα με ίδιες επιδιώξεις με σένα? Επειδή ξέρω ότι οι Τοξότες είστε υπερβολικά άστατοι και "αλλού", θα του κάνεις μεγάλη ζημιά και θα το λυπούνται μετά.
     
    Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έκατσε η φάση μετά απο το σεξ. Στις μικρές ηλικίες, το θεωρώ πιθανό να σου έκανε και πρόταση γάμου την άλλη μέρα, όχι μόνο σχέση.
  • flamescreen73 @ 21.04.2010 23:35
    Χμ,επειδή έσπασα πλάκα με την όλη φάση, θα σου πω κάποια πράγματα, όχι κατευθείαν συμβουλες, κάποια απο τα οποία ίσως δεν σου αρέσουν, αλλά είσαι και ενήλικη.
    Επειδή είστε παιδιά, δεν θα βάλω στην εξίσωση το προοδευμένο ωροσκόπιο(θα σε ζαλίσει και δεν θα καταλάβεις κιολας ίσως)
     
    Ο Ιχθύς είναι ίσως το πιο άναρχο του ζωδιακού. Ταυτοχρόνως έμπειρος αλλα και άβγαλτος, με αντιδράσεις έφηβου αλλά και σαραντάρη. Το θέμα είναι τον θέλεις για σχέση-σχέση(2 πλευρες) ή "αυτός δικός μου και εγώ ανήκω και σε άλλους αν κάτσει"? Χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω, αυτή είναι η γνώμη μου για τους Τοξότες γενικά(βέβαια, είναι και απο τις κυρίαρχες τάσεις της εποχής μας). Αν δεν έχει αποκλειστικότητα, δεν πρόκειται να προχωρήσει το πράγμα και αν κάτσει ακόμη και μετά θα χάσεις και τη φιλία σας.
     
    Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι και οι Ιχθύες είναι αγγελούδια, μπορεί και να παίζει το μάτι τους ή να σκέφτονται. Οι θετικοί δεν θα πραγματοποιήσουν τις ορέξεις τους, οι αρνητικοί ίσως και να το κάνουν(το θέμα είναι οτι δεν ξέρεις συνηθως ποιος είναι ο δικός σου, αυτός φαίνεται να είναι απο τους πιο σκεπτόμενους σε αυτό τον τομέα).
     
    Η αντιφατικότητα είναι τμήμα του ψυχισμού των Ιχθύων, έτσι είναι οι άνθρωποι τους βγαίνει, όπως εσύ θέλεις να νιώθεις ελεύθερη και προοδευτικά δεν θα το έχεις γιατι θα σε πνίξει με την αγάπη του.(αλλα αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να το ζήσεις, αφού μπορείς).
    Ποιο είναι το θέμα με τους Ιχθύες: ωραία τον κλάνεις που λές και μετά σου κάνει όλα αυτά τα πράγματα. Το θέμα είναι και το γιατί σου τα κάνει...θέλει να σου δείξει ότι "ξέρεις αυτά αν ήμασταν μαζι θα τα είχες και πολύ περισσότερα, ότι μπορω να σκεφτώ θα κάνω για να περάσεις καλά γιατί όταν είσαι ευτυχισμένη, είμαι και εγώ αφού για εσένα ενδιαφέρομαι".
     
    Συνήθως ο Ιχθύς τα κάνει αυτά αλλα με όρια χρονικά, μετά αρχίζει και απογοητεύται δεν αφήνει να το δει ο άλλος μεν αλλά υπάρχει το ότι "ξέρεις δεν ξέρω πως να σε επηρεάσω, σου δείχνω κάποια πράγματα, όχι όλα γιατί στο κάτω-κάτω τι θα σου δείξω εαν/όταν θα είμαστε μαζί? Αλλά και πάλι δεν έχω επίδραση" σκέφτεται ότι δεν πιάνει. Εαν σε θέλει θα προσπαθήσει να αλλάξει τρόπο δράσης μήπως και πιάσει, θα προσπαθήσει λιγότερο ή περισσότερο, πιο κούλ ή πιο παθιασμένα. Μπορεί να προσπαθήσει να το ρίξει και στο φιλικό γιατί δεν θέλει να σου δείξει ότι πιστεύει ότι χάνει το παιχνίδι.
     
    εκεί εσύ μπορεί να του δείξεις κάποιο ενδιαφέρον(πχ απο περιέργεια γιατι σου άρεσαν αυτα που έκανε ενδόμυχα και δεν ήθελες να σταματησουν) αυτός μπορεί να το εκλάβει ότι αυτό έπιασε άρα μήπως να το πάω έτσι ίσως καταφέρω κάτι. Η γιατί θέλει το ενδιαφέρον σου ακόμη και σαν φίλη και δεν θέλει να το χάσει. Πιθανώς ενδιαφέρεται για σένα και σαν φίλη(αφού τον ενδιαφέρεις και σαν άνθρωπος) αλλα και σαν γκόμενα, σε βρίσκει οπωσδήποτε ελκυστική, αλλιώς δεν θα το έκανε μαζί σου(και δεν πιστεύω ότι έχεις αμφιβολία περι αυτού). Είναι συχνό να θέλει ο Ιχθύς κάποια και με τις δυο ιδιότητες προτού ξεκαθαρίσει τι θέλει περισσότερο. Σε εσας λόγω σεξ, ξεκαθαρισε σχεδόν αμετάκλητα.
     
    Απο εκεί και πέρα είστε παιδιά, και τα περι γάμου είναι βλακείες, όμως οι νεαροί Ιχθύες το έχουν μέχρι να καταλάβουν πόση ωριμότητα και υπευθυνότητα χρειάζεται και συνεπάγεται ένας γάμος. Κάνε σχέση πρώτα και βλέπετε, μπορεί και αυτός να αλλάξει γνώμη. στη σχέση φθείρονται πολλά συνήθως και βγαίνουν προβλήματα που πριν τα καταπινες αμάσητα.
     
    Πλάκα μου κάνεις ότι του είπες τι άκουσες!!! ???  Χαχαχα, είσαι εντελώς λολή βασικά, παίζεις με την τύχη σου να ξέρεις. Ο Ιχθύς δεν είναι και ο πιο στιβαρός άνθρωπος του κόσμου, μονίμως φλερτάρει με τα άκρα, και για αυτό δεν τον λες και decision maker.
    Το να πάρει μια απόφαση είναι μάλλον δύσκολο. Και εσύ τον κόβεις σε μια αποφασιστική καμπή? Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, απλά δεν πρέπει, είναι ικανός να σκέφτεται πεντακόσιες ώρες τη βδομάδα τι και πως και αν μπορει και αν είναι διατεθειμένος κλπ.
     
    Και όποιος σκέφτεται πολύ, δεν πράττει αναγκαστικά(και συχνά επειδή μας κουράζει η απουσία πράξεων του Ιχθύ του κοπανάμε και μια σφαλιάρα, ή κάνουμε κάτι για να βιαστεί, ούτε όμως αυτό το θές΄απλά θα τον ωθήσεις να σκεφτεί ότι καλώς δεν έπραξε "του το είχες προσχεδιάσει να το κάνεις και τον έπαιζες" άρα θα του προκαλέσεις ΚΑΙ δυσπιστίααπο πάνω.) Ο Ιχθύς ΔΕΝ είναι εύκολος άνθρωπος και απο την αλληλουχία σκέψεων που σου περιέγραψα φαίνεται η δυσκολία του.
     
    Μην γίνεις εύκολη, αλλά κάνε του τη δουλειά εύκολη αν βρει το θάρρος να κάνει πράγματα.
    Είναι σημαντικο. Μην τα τορπιλιζεις και μην παίρνεις υπερβολικες αλλα και αχρείαστες πρωτοβουλίες. Οταν με το καλό μπείτε σε σχέση και καταλάβει ότι μπορεί να σε εμπιστεύεται σαν σύντροφο θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα(και να τα συζητάς μαζί του, επίσης πολύ σημαντικό, το χρειάζεται, γιατί δίνει τόσο πολλές ερμηνείες στα πράγματα που πελαγώνει αφάνταστα, θα μπορούσε να είναι ο καλύτερος σεναριογράφος με βάση το γιατί νομίζει ότι έγιναν τα πράγματα έτσι με τον άνθρωπο που τον ενδιαφέρει. Αρα όταν του λές γιατι κάτι το έκανες για μια αιτία και όχι για άλλη θα σε εμπιστευτει ειδικά αν αποδειχτεί ότι είναι σωστό)
     
    Μεμονωμένα tips  δεν θα σου δώσω, αστα να κυλησουν, δείξε ενδιαφέρον, πέτα σπόντες κλπ. αλλά μην περιμένεις και συμπεριφορά κυνηγού σε σαφάρι. απλώνει δίχτυα και περιμένει την ψαριά. αν έχει πετυχημένη ψαριά μην του σκίσεις τα δίχτυα. δεν τα ράβει εύκολα.
  • flamescreen73 @ 24.04.2010 09:25
    Κοίτα, εγώ προφανώς δεν καιγομαι, είτε κάνετε κάτι είτε όχι.
    Απο ότι βλέπω όμως, πάει προς "εσυ δικός μου, εγώ και των άλλων, αν γουστάρω".
    Με Ιχθύ ειδικά μικρό σε ηλικία, δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη με τέτοιο σκεπτικό.
    Κοίτα να μη χαλάσεις τη φιλία σας, θα σου κάνει το βίο αβίωτο ή θα σε τρελάνει αν κάνετε σχέση.
     
    Αν και το πιθανότερο είναι ότι θα απομακρυνθεί μόνος του και θα χάσετε τη φιλία σας έτσι και αλλιως. Οπότε αφού μάλλον σου αρέσει το σέξ μαζί του και εκεί κυρίως προσβλέπεις(θα μου πεις, στην ηλικία σου, που αλλού θα πρόσβλεπες), κοίτα να κάνετε με δική σου πρωτοβουλία όσο περισσότερο γίνεται.
     
    Αλλά να ξέρει ότι είναι ουσιαστικά χωρίς δέσμευση. Ξεκάθαρα τώρα, μου έχουν πει ότι ο Ιχθύς "χρειάζεται" Τοξότη σαν σχέση με τον οποίο μπορεί να τα πάει πολύ καλά, αλλά, ξέροντας πως λειτουργούν οι Ιχθύες, δεν το βλέπω με την καμμία.
     
    Κάτι άλλο που θα πρέπει να ξέρεις για τον Ιχθύ...επειδή έχει περάσει συνήθως χρόνια ανασφάλειας αλλα και ταλαιπωρίας απο γυναίκες που λειτουργούν περίπου σαν εσένα, τελικά λειτουργεί σαν βαμπίρ...πρέπει να "προσκληθεί". Αφού όμως προσκληθεί κατσικώνεται κιόλας στο σβέρκο σου μέχρι να σου πιει το αίμα. Εχει πολύ μεγαλύτερη επιρροή απο ότι νομίζεις και είναι απο τους ανθρώπους που θα σου μείνουν.
     
    Εαν μείνει...θα τον πληγώσεις στάνταρ, γιατί κάποιες φορές είναι πιο ευαίσθητος και απο γυναίκα(καλή και η ευαισθησία, αλλά έχει πάρα πολύ απο δαύτη συνήθως) και είναι μικρός για να χειριστεί τα όσα νιώθει(που το έχουν και οι μεγάλοι Ιχθύες συν του ότι οι άντρες είναι λίγο πιο ανώριμοι). Να σου πώ την αλήθεια τον λυπάμαι λίγο. Χοντρό παλούκι να γουστάρεις σε μικρή ηλικία γυναίκα που δεν ταιριάζετε και δεν έχετε κοινό σημείο αναφοράς(Εδω μεγάλοι και δύσκολο να τα βρούν).
     
    Εσένα δεν σε φοβάμαι, μάλλον και που γράφεις εδώ παίζεις. Για αυτόν στεναχωριέμαι γιατί έχουν μεγάλες δυσκολίες προσαρμογής και τα ερωτικά τους επηρεάζουν εντελώς όλους τους τομείς της ζωής τους, δεν τους ενδιαφέρει τίποτα εαν αυτά δεν τους πάνε καλά.  Τέλος πάντων και οι δυσκολίες χτίζουν χαρακτήρα.
  • piggy137 @ 24.04.2010 19:53
    δηλαδή σε ποια ελαττωματα σου να κάνει τα στραβα μάτια και πόσα κέρατα να δεχθεί ο καημένος ο ιχθύς; Πολύ σοβαρά τον βλέπεις.... Σιγά μη σου λείψει κιόλας. Απ' ότι κατάλαβα εσύ ξεπετάς όλο το ζωδιακό έτσι για να περνάει η ώρα. Και δικαιωμά σου είναι βέβαια εφόσον ξεκαθαρίζεις εξαρχής τη θέση σου και ξέρει κι ο άλλος με τι εχει να κάνει. Αλλά όχι ο ενας να αφοσιώνετα και να δίνει τα πάντα κι ο άλλος μόλις δεν τον βλέπουνε να ξεπετάει οτι πετάει κι ότι περπατάει. Γιατί να σε πάρει λοιπόν στα σοβαρά ο ιχθύς και γιατί να σε υπολογίσει όσο και να χτυπιέσαι; Εγώ πάντως θα τον δικαιολογούσα απόλύτα αν σου αφηνε καμιά δαγκωματιά για ενθύμιο πριν εξαφανιστεί...
  • flamescreen73 @ 25.04.2010 18:01
    Είναι να απορεί μαζί σου κανείς Ζωη. Ολα τα αταίριαστα ψάχνεις? Μηπως θές πρόφαση για να είσαι ανα πάσα στιγμή ελεύθερη? Τελος πάντων.
     
    Οχι, ο Ιχθύς δεν λειτουργεί βάση στρατηγικής(κανονικά, εκτος και βρηκες εξαίρεση). Για τον άντρα μιλώντας. Οι γυναίκες του ζωδίου, ανάλογα με το προοδευμένο και άλλα στοιχεία του χαρτη μπορεί και να είναι έτσι(ξέρω μια ακριβώς έτσι αλλα ωροσκόπος Λεων). Μπορεί να φαίνεται έτσι γιατι τα παρασκέφτεται και με τόσο συναίσθημα φοβαται μην τον φυσήξεις και πληγωθει(και απο αυτό πληγωνονται μερικές φορες) αλλα δεν είναι στρατηγική, προσπαθεί να ανεβάσει πάρα πολύ τις πιθανότητες επιτυχίας ώστε να μειώσει πάρα πολύ τις πιθανότητες αποτυχίας(και όσα αυτή συνεπάγεται).
     
    Για τον Ταύρο, τι να σου πω? γιατι δεν σου έστειλε sms? Που να ξέρω, μπορεί να σκέφτηκε "ρε είδες τι έπαθε ο ταλαίπωρος ο Ιχθύς? είμαστε για να παιρνάμε τα ίδια τώρα?"...
     
    Υπάρχει ανεπτυγμένο το αίσθημα του εγωισμού στον Ταύρο. Δεν γουστάρει απόρριψη γιατί θα "ψηλώσεις" εσύ και θα "κοντύνει" αυτός. Οπότε σκέφτεται πιθανότητες, σχέδια δράσης κλπ. Για να σε βάλει κάτω και να σε σουβλίσει στα σίγουρα. Αλλά για σέξ αν θέλει δεν θα έχεις πρόβλημα, θα σου έρθει. Αν είσαι καλή περίπτωση μπορεί να θέλει και κάτι πιο πολύ.
    Απο την άλλη, ένα sms είναι ένα sms που το ζήτησες και εσύ, άρα θα έπρεπε να στείλει. Σίγουρα δεν έστειλε? Μου έχουν πει ότι μου έστειλαν διάφορα, αλλά κάποιες φορές που δεν είχα το κινητό ανοιχτο δεν τα είχα πάρει(ενω άλλα τα είχα λάβει). Τσέκαρε το.
     
    ΕΑΝ κάνατε σεξ ΚΑΙ με τον Ταύρο...με προβληματίζει το 1 και έξω που λες...είτε  ελκύεις άντρες του στυλ "είμαι μέλισσα και τρυγω άλλο λουλούδι κάθε φορά", είτε βλέπουν ότι είσαι πολύ "ενεργή" και σκέφτονται "α, καλά, ας δοκιμάσουμε, αλλα για κάτι περισσότερο να στραφώ αλλού, όσο για τηλέφωνα, πολλοί λένε έτσι αλλά το εννοούν τυπικά, άρα μπορεί και εσυ", ή κοιτάς περισσότερο τον ευατό σου, ή είσαι πολύ kinky για τα γούστα τους, η τους μειώνεις κατά την διάρκεια και δεν γουστάρουν.
     
    Οπως σε βλέπω πάντως, θεωρητικά θα ταίριαζες με Δίδυμο, ή Υδροχόο(πιθανον και Τοξότη). Βάλτο στο πρόγραμα και ίσως περάσεις καλύτερα με αυτούς, δεν βλέπω να φοβάσαι να γνωρίσεις κόσμο.
  • flamescreen73 @ 25.04.2010 18:17
    Και κάτι άλλο...αφού είσαι αυθόρμητη και προφανώς έχεις τον αριθμό του(για να έχει τον δικό σου), στειλε του εσύ ένα, την Τετάρτη, και καλά "Όλα καλά? Δεν είχα μήνυμα σου". Ετσι και αλλιώς τα μούτρα σου τα έχεις ρίξει με το που έβαλες φίλη σου να του ζητήσει να επικοινωνήσετε. εκτός και αν τον θέλει και η φίλη, οπότε αλλάζει το πράγμα.
  • flamescreen73 @ 25.04.2010 23:30
    Το θέμα, δεν είναι τι κάνεις εσύ.
    Το θέμα είναι α)Τι ξέρει ο άλλος(τι του επιτρέπεις να μάθει)
    β)Τι περιμένεις απο τον άλλο.
     
    Άμα είσαστε και οι δυο ότι ναναι, έχει καλώς. Αμα είσαι μονο εσύ, πρόβλημα. Αμα είσαι μόνο εσύ και με επιδιωξη σου ο άλλος δεν το ξέρει(του το κρύβεις), ακόμη μεγαλύτερο.
    Άμα είσαι εσύ και άμα μάθεις ότι και ο άλλος είναι και στραβώσεις, είσαι υποκριτής.
     
    Να είσαι σε ελεύθερη σχέση και απο τους δύο με κοινη συναίνεση, οκ. Δεν σε είπα πόρνη.
    Εξάλου αν θελω να χρησιμοποιήσω τον ορισμό, είναι ευρεία η έννοια του. Σχεδόν όλοι εντάσσονται αν κρίνεις απο τις εξωγαμιαιες σχέσεις. Απο εκεί και πέρα η ελευθερία που έχεις εκτός σχέσεις, τον οποιονδήποτε που θέλει να σχετιστεί μαζί σου θα τον βάλει σε κάποιες λογικές αμφιβολίες. 
     
    Θα ξέρει, ότι επειδή η σχέση μας περιορίζει, το να κρατηθεί αυτή θα είναι πολύ δύσκολο γιατί θα υπάρχει το δέλεαρ "είμαι πολύ καλά και μόνη μου, γιατί να περιοριστώ μαζί σου? Αντε γεια!". Εξάλου στις σχέσεις πρέπει να είσαι ειλικρινής, αλλιώς δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος για να μπεις σε μια.(πέραν του να κάνεις σεξ με κάποιον που αλλιώς δεν θα έκανε μαζί σου, που όμως εκεί σου ανήκει δικαιωματικά ο χαρακτηρισμός πόρνος/πόρνη με κάθε κακή έννοια).
     
    Εγω δεν θα σε κατακρίνω, καλώς κάνεις ότι κάνεις και δικαιωμα σου, εφόσον δεν ενοχλείς κανένα και βρίσκεις ανθρώπους που θέλουν να κάνουν μαζί σου αυτά και μόνο που θέλεις και εσύ. Εννοείται ότι κάτι που δεν είσαι δεν το υποκρίνεσαι κιόλας. Πάντως δεν νομίζω ότι τρομάζουν οι άλλοι. Απλώς έχουν αμφιβολίες και πιθανότατα δεν ξέρουν και αν είναι σε σχέση μαζί σου ή όχι. Παλαιότερα, το σέξ και η επικοινωνία μετά απο αυτό σήμαινε και σχέση, τώρα πια δεν είναι απόλυτο αυτό. Υποθέτω όμως ότι ίσως υπάρχει φόβος να σου πουν ότι θα ήθελαν σχέση μήπως ξενερώσεις και τους περιγελάσεις. Ισως μια τέτοια σκέψη τους τρομάζει(Πριν 10-15 χρόνια θα έλεγαν που ακούστηκε να θέλει σχέση ο άντρας και η γυναίκα να μην θέλει? Τώρα πια είναι πολύ συχνό).
  • flamescreen73 @ 25.04.2010 23:42
    Επίσης απο ότι ξέρω, η Τζούλια είπαν ότι είναι Καρκίνος εδω μέσα.Η Ιλόνα Στάλερ(κοινώς Τσιτσιολίνα) ήταν πράκτορας της Στάζι και δεν πιάνεται, πιθανότατα ενεργούσε με εντολές, ή βάσει του ανάλογου προγραμματισμού της προσωπικότητας της(το είχαν κάνει και οι Αμερικανοί παλαιότερα αλλά και πολύ πιθανόν γίνεται εδώ και παρα πολλά χρόνια χωρίς να παρουμε χαμπάρι. Playmate, μοντέλα και high class πόρνες θα ήταν με την ανάλογη εκπαίδευση, ιδανικές πράκτορες. Οι άντρες μιλάνε πολύ και λένε πράγματα που δεν θα έπρεπε όταν χαλαρώνουν).
    Και ο Καζανόβας, παρότι σίγουρα η φήμη του ήταν μεγαλύτερη απο διόγκωση, ΔΕΝ ήταν Τοξότης, αλλά Κριός.Δες το link aν δεν πιστεύεις. http://www.fortunecity.com/lavendar/kane/51/history/kazanova/kazanova.html
    Για να αλλάξεις το nick σου, πιθανότατα γίνεται απο το account(στη βάση της σελίδας δίπλα στο stardome, ο τροχός/γραναζι.
  • primaveradimitra @ 26.04.2010 00:18
    h tzoulia einai toxoths k exei gennhthei 23 noemvriou.to exw akousei apo polles phges k to thymamai k apo thn epoxh twn kallisteiwn.
  • flamescreen73 @ 26.04.2010 00:41
    H Βικιπαιδεία αναφέρει 24 νοεμβρίου, μεν, αλλά και αυτό είναι αμφισβητίσιμο.
    Παλαιότερα τα μοντέλα έκρυβαν 3 χρόνια ηλικίας και τώρα κρύβουν, συνήθως 2(απο πρώτο χερι το γνωρίζω). Αρα αν αμφισβητηθεί το ένα και αφού βλέπουμε πόσο κωλοτούμπας είναι η Τζούλια(θεωρητικά θα έπρεπε να βάλει υποψηφιότητα με το κόμμα του Καρατζαφέρη), αμφισβητώ και αυτό.
     
    Οπως και να έχει όταν βγήκε το DVD, άνοιξε συζήτηση εδω μέσα και μια που ανέφερε ότι ήταν Τοξότης, βρήκε ότι τελικά είναι Καρκίνος που είπε και η ίδια ότι δεν ταιριάζει μεν, αλλά έτσι βρήκε. Μπορώ να ψάξω την καταχώρηση αν και θα μου πάρει ώρα. Αλλά εντάξει δεν λέει και τίποτα, η Τζούλια φαίνεται να μην έχει ιερό και όσιο, αμφιβάλλω αν είναι έτσι όλοι οι Τοξότες. Απλά κάτι την χτυπάει πολύ έντονα στο ωροσκόπιο της και επιζητά την υλική ασφάλεια λόγω εσωτερικής αβεβαιότητας για το μέλλον, θα έλεγα. Θα μπορούσε να είναι και δίδυμος, Κριός, Ταύρος...πιθανότατα έχει σημαντικές επιρροές απο όλα αυτά που συνδυάστηκαν την κατάλληλη στιγμή.
     
    Εναλλακτικά, έχει φυρύνει το μυαλό της απο το "κοκορέτσι" και την κάνουν πια ότι θέλουν.
     
  • flamescreen73 @ 27.04.2010 01:31
    Ανάλογα του τι συνειρμό κάνει κανένας.

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...