παρακαλώ περιμένετε...

Θέλω να την κάνω...

  • urbandanse @ 05.12.2006 15:17
    Από το nickname και μόνο που έχεις επιλέξει μου δίνεις την εντύπωση ότι νιώθεις ολοκληρωτικά μόνος, το κακό είναι ότι όταν βρισκόμαστε κάτω από τη επίρεια αυτής της διάθεσης, άθελα μας προκαλούμε δεινά στον ίδιο μας τον εαυτό, διότι αντί να αντιμετωπίσουμε νυφάλεια τις καταστάσεις και τα προβλήματα της ζωής μας, λειτουργούμε κάτω από την επίρεια του άνχους και του πανικού. Αρκετές φορές η λύση στα προβλήματα μας για έρθει χρειάζεται κόπος εμείς όμως αντί να προσπαθήσουμε απλά μοιρολογούμε κάνοντας έτσι τα πράγματα χειρότερα.
    Τα επαγγελματικά είναι γενικά μια δύσκολη κατάσταση αλλά αν κάποιος ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ, οργανώσει το πλάνο του, αργά ή γρήγορα η λύση θα βρεθεί. Ένα βιβλίο που βοήθησε εμένα αρκετά όταν περνούσα παρόμοια φάση με την δική σου, ήταν το ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ των εκδόσεων η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΕΙΑΣ, το οποίο ήρθε τυχαία στα χέρια μου διότι ως τότε θεωρούσα τέτοια βιβλία ως απάτη μια και πίστευ ακράδαντα ότι όλα είναι μαύρα και θεωρούσα κάθε θετική άποψη ως παιδαριώδη σκέψη, αυτό ήταν και το βασικό λάθος μου.
    Μην ανυσηχείς για τα εργασιακά σου, αλλά κάνε κινήσεις για να βρεις δουλειά. Μην χάνεις τον ύπνο σου δεν έχεις κανένα όφελος από αυτή την πράξη, χώρισες με την καλή σου, ο.κ, συμβαίνουν αυτά, πάντα υπάρχει λύπη στους χωρισμούς, προχώρα μπρος.
    start with your nickname, δες τον εαυτό σου με πιο θετικό μάτι, πες του ότι μπορείς να τα καταφέρεις αντί να τον αποθαρύνεις.
    Μπορείς να τα καταφέρεις και δεν είσαι μόνος. dont panic
  • Sisini @ 17.01.2007 13:45
    ΒΡΕ LONELY HEART TI APAISIODOKSIA EINAI AYTH ? EPITREPETE ENAS TOXOTHS NA MILAEI ETSI ?
    NO WAY !!!

    ESEIS EISTE ENA APO TA DYNAMIKOTERA KAI THETIKOTERA ZODIA, MHN ANHSYXEIS KATHOLOU OLA THA BROUN TON DROMO TOUS...

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...