παρακαλώ περιμένετε...

ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!

  • IrishPrince @ 08.07.2009 09:15
    Ειναι κι αλλοι στην ιδια φαση.Μη φοβασαι.Εχω σπουδασει-ειμαι στο μεταπτυχιακο και δουλευω ημιαπασχολουμενος σε μια εταιρια κανοντας τη φοβερη δουλεια "γενικων καθηκοντων".Ο ανθρωπος για ολες τις δουλειες με λιγα λογια και σταρατα.Το πτυχιο καθεται στο συρταρι-ουτε στην κορνιζα δεν ειναι.Την εχω δει ομως οτι βγαζω χαρτζιλικι και δε φορτωνομαι σε αλλους για λιγα ευρω.Εχω βαλει τα μεσα στο εξωτερικο κι αν βρω ακομα και μια χαζη κι ασημαντη δουλεια-αμεσως εχω πακεταρει κι εχω φυγει.
  • fldown @ 08.07.2009 11:32
    evangellia, κατ' αρχήν συγχαρητήρια για την ολοκλήρωση των σπουδών σου και καλή σταδιοδρομία. Οι ερωτήσεις σου είναι πάρα πολλές οπότε θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ να τις βάλω σε μια σειρά. Αν κάτι περισσέψει το κοιτάμε σε επόμενο ποστ σου.
    Αρχικά η διαδικασία αναζήτησης στην οποία φαίνεται να έχεις μπει για το επαγγελματικό σου μέλλον και η (ως ένα βαθμό) ανασφάλειας σου για το αν έκανες τη σωστή επιλογή αποδίδεται στην συνδυασμένη δράση Δία και Κρόνου στο χάρτη σου.
    Πιο συγκεκριμένα, από τη μια πλευρά είσαι σε χρονιά επιστροφής Δία και μάλιστα στο 2ο οίκο σου, των αξιών σου, ψυχικών αλλά και υλικών - και ναι, ως γήινος οίκος σχετίζεται με το επάγγελμα. Θέλεις ένα επάγγελμα που να σε εξασφαλίζει οικονομικά; Ή μήπως ψάχνεις να βρεις έναν εργασιακό χώρο που θα μπορείς να υπηρετείς ταυτόχρονα με το επάγγελμα και τις αξίες σου και τα πιστεύω σου; Ότι και να είναι από τα δύο ο Δίας σε ωθεί να ανοιχθείς έξω από τα συνηθισμένα σου σύνορα, να τολμήσεις να πάρεις ρίσκα και δεν είναι απίθανο να φέρει στο δρόμο σου κάποιες ευκαιρίες (με τη μορφή ανθρώπων ή γεγονότων) που υπό άλλες συνθήκες δεν θα εμφανίζονταν. Περιττό δε να πω ότι την ίδια στιγμή θα μπορούσε να σε γεμίσει με προσδοκίες και έπαρση, οι οποίες δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα - έχεις και ωροσκόπο Τοξότη εκτός από ζώδιο άρα δεν θέλεις και πολύ για να ενθουσιαστείς. Ευτυχώς για εσένα υπάρχει ο Κρόνος στο σκηνικό αυτή την εποχή.
    Ο Κρόνος από τον 9ο οίκο σου απαιτεί αυτή την εποχή όλοι οι στόχοι που θα θέσεις για τη μελλοντική σου ανέλιξη και επαγγελματική ανάπτυξη να έχουν στέρεες βάσεις. Δεν σε αφήνει να σχεδιάσεις κανένα βήμα αν σε κάθε στάδιο δεν είσαι εξασφαλισμένη - κάτι που σου δημιουργεί αφόρητη ψυχολογική πίεση από μόνο του. Μάλιστα αυτή την εποχή σχηματίζει και στενό τετράγωνο με τον Ήλιο σου πράγμα που σημαίνει ανησυχία για το μέλλον που σε κυριεύει πλήρως, αίσθηση ότι η πραγματικότητα εδώ σε εγκλωβίζει, φόβοι πως θα μείνεις για πάντα περιορισμένη και αιχμάλωτη σε μια δουλειά που δεν σου αρέσει κοκ. Μάλιστα ο Ήλιος σου είναι και κυβερνήτης του 9ου οίκου σου, που συμβολίζει και τις ανώτερες σπουδές, τα ταξίδια στο εξωτερικό, τους μελλοντικούς μας στόχους. Τώρα πιθανόν να καταλαβαίνεις γιατί γίνεται τόσο σημαντικό ζήτημα για εσένα να βρεις μια απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα.
    Το ευχάριστο στην περίπτωση σου είναι ότι το τετράγωνο του διελαύνωντα Κρόνου με τον Ήλιο σου χαλαρώνει από το Σεπτέμβρη και τον Οκτώβρη πλέον ο Κρόνος περνά στον 10ο οίκο σου, οπότε μπορείς με μεγαλύτερη συγκέντρωση και συγκρότηση να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον σου.
    Τώρα σχετικά με το πότε είναι η καλύτερη περίοδος να πάρεις αποφάσεις... Το ζήτημα είναι πιο πολύπλοκο από όσο φαίνεται εξ αρχής. Ο Ποσειδώνας από τον Υδροχόο σχηματίζει ένα χαλαρό τετράγωνο με τον Ερμή σου αυτή την περίοδο. Από τη μια πλευρά αυτό είναι υπεύθυνο για το γεγονός πως δεν αισθάνεσαι καμία σιγουριά για το τι μέλλει γενέσθαι στην καριέρα σου - ο Ποσειδώνας μπερδεύει, φοβίζει, αναμοχλεύει, διαλύει τη βεβαιότητα. Επίσης είναι πιθανό να επηρεάζεσαι πολύ εύκολα από τις απόψεις των άλλων ενώ κάθε σχέδιο ή σκέψη που κάνεις αυτή την εποχή ίσως να αποδειχθεί αυταπάτη/ψευδαίσθηση/ψέμα. Ο Ερμής κυβερνά και τον 10ο οίκο σου, του επαγγέλματος, άρα δεν είναι και η καταλληλότερη περίοδος αυτή που διανύουμε για να οδηγηθείς σε οριστικό σχέδιο δράσης. Επίσης υπολόγισε και την έκλειψη Ηλίου που γίνεται σε αντίθεση με το γενέθλιο Ποσειδώνα σου στις 22 Ιουλίου και όπως καταλαβαίνεις το παζλ γίνεται ομιχλώδες.
    Η άποψη μου είναι ότι ένα ευνοϊκό άνοιγμα για πάρεις πληροφορίες, να ρωτήσεις, να συγκρίνεις και να συζητήσεις σχετικά με μελλοντικές σπουδές είναι το διάστημα τέλη Αυγούστου μέχρι και 6/9. Μετά και για όλο το Σεπτέμβρη ο Ερμής είναι ανάδρομος και αυτό σημαίνει ότι δεν παίρνεις οριστικές αποφάσεις. Οπότε φτάνουμε στον Οκτώβρη και μάλιστα στο πρώτο δεκαήμερο. Εκεί φαίνεται πως ξεκαθαρίζει το τοπίο και εκεί μπορείς να πάρεις άφοβα τις όποιες αποφάσεις αφορούν το επαγγελματικό σου μέλλον.
    Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο. Για ότι άλλες απορίες ξέρεις το σύστημα. Ποστάρεις και με λίγη τύχη θα σου απαντήσει κάποιος. Καλή σου μέρα!
  • DancingStar18 @ 08.07.2009 15:58
    poso se niwthw.... toksotis me toksoti k egw...se paromoia fasi...
  • andreas_zepos @ 08.07.2009 18:14
    δεν παιρνεις καλυτερα τη βοηθεια του τηλεφωνου???
  • evangellia @ 15.07.2009 15:00
    fldown, se euxaristw gia thn analush...einai les kai me exeis xartografhsei!!!

    Niwthw akrivws auta...kalutera oute egw den tha ta elega ston eauto mou!!

    H erwthsh mou einai...o kronos pou erxetai, gia ta dika mou dedomena, apo Oktwvrh se ti tha me ephreasei? ti deixnei?
  • fldown @ 15.07.2009 15:59
    evangellia, όπως σου είπα και πιο κάτω, ο Κρόνος από Οκτώβρη, όταν θα περάσει πλέον στο Ζυγό δεν θα σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο σου και μάλιστα θα έχει περάσει και στο 10ο οίκο σου, του στάτους και της καριέρας... Με άλλα λόγια, οι αποφάσεις που θα πάρεις μέσα σε εκείνη την περίοδο γίνονται στοχευμένα για να την καλύτερη δυνατή κοινωνική σου ανέλιξη και αν δεν έχεις πάρει αποφάσεις ο Κρόνος θα ανοίξει μόνος του το δρόμο για να προχωρήσεις παρακάτω....

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...