παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Δεξαμενη Αγαπης
Σκεφτομουν αυτες τις ημερες, οι τελευταιες ημερες του παλιου ετους και οι πρωτες του καινουριου, μου εχουν αποδειξει κατι...υπαρχει μεγαλο ελειμμα αγαπης και κατανοησης σε αυτο τον κοσμο. Το βλεπω παντου γυρω μου.

Εγω πιστευω στις μαζικες επικλησεις και αποφασισα να δημιουργησω ενα thread για να φτιαξουμε με εικονικο τροπο ενα πλεονασμα αγαπης απο οπου να αντλουν οσοι το χρειαζονται. Καντε και εσεις μια καταθεση εδω εαν θελετε για καποιον που δυσκολευεστε να τους το πειτε, η δε θελετε, η επρεπε να το πειτε και δεν προλαβατε αλλα παντως για καποιον που νοιαζεστε.

Συστασεις: Εγω που δεν εχω τρομερη φαντασια μπορω να πω οτι ενα ποιημα η μια φωτογραφια η ενα τραγουδι κανει. Εσεις με πιο γονιμη απο τη δικη μου μπορειτε να βρειτε και καλυτερους τροπους.

Τα αφιερωνουμε σε οσους εχουν ενα κενο στην καρδια τους και τους νοιαζομαστε ετσι και αλλιως, χωρις να αναφερουμε καν που. Μπορει και να ειναι ανθρωποι με τους οποιους δεν εχουμε καν επικοινωνια αλλα θελουμε να τους πουμε κατι και οτι τα πραγματα δεν ειναι τοσο μαυρα οσο νομιζουν και οτι ο ανθρωπος μπορει να πεσει, αλλα εχει τη δυνατοτητα να ξανασηκωθει.


Διαβαζοντας τα σχολια εδω σκεφτειτε αυτους που νομιζετε οτι θελετε να τους τα αφιερωσετε, ακομη και αν δεν κανετε καποιο οι ιδιοι.
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...