παρακαλώ περιμένετε...

Τετράγωνα εκτός ιδιότητας - Τρίγωνα εκτός στοιχείου

  • fldown @ 17.12.2008 22:30
    Η παρακάτω άποψη είναι προσωπική και προκύπτει από την (μικρή έστω) πείρα μου με γενέθλιους χάρτες: Υπό το πρίσμα ότι οι πλανήτες είναι καθαρές ενέργειες (ή ψυχολογικές τάσεις) και τα ζώδια ο τρόπος έκφρασης των τάσεων (το επίρρημα, η απάντηση στην ερώτηση "Πώς συμβαίνει; Με ποιο τρόπο εκφράζεται;"), τότε σίγουρα μιλάμε για σύγκρουση, για σκληρή όψη, για ζητήματα που το άτομο καλείται να αντιμετωπίσει καθώς του δημιουργούν ανασφάλεια, ένταση, εσωτερική σύγκρουση. Άλλωστε οι όψεις είναι γεωμετρικές σχέσεις μεταξύ των πλανητών άρα όπου και να βρίσκονται οι πλανήτες, ένα τετράγωνο είναι πάντα ένα τετράγωνο.
  • morgangreene @ 17.12.2008 22:35
    Σ' ευχαριστώ για την απάντηση fldown, κάπου είχα διαβάσει ότι αυτές οι όψεις δεν θεωρούνται "γνήσια" τετράγωνα και ήθελα άλλη μια γνώμη.
    Θεωρείς ότι το ίδιο συμβαίνει και στα τρίγωνα εκτός στοιχείου και στις συνόδους εκτός ζωδίου; Ειδικά στη σύνοδο μου φαίνεται περιπλέκονται ακόμα περισσότερο τα πράγματα.
  • fldown @ 18.12.2008 01:05
    Η μόνη περίπτωση που έτυχε να κοιτάξω για σύνοδο εκτός ζωδίου ήταν με τα δύο φώτα. Αυτό που μου προξένησε εντύπωση στο συγκεκριμένο ζήτημα ήταν ότι είχε όλα τα στοιχεία της συνόδου Ήλιου - Σελήνης αλλά και μια ιδιαίτερη διαφοροποίηση. Πιο συγκεκριμένα, πράγματι ο ένας γονέας - η μητέρα στην προκειμένη- έπαιξε το ρόλο και τον δύο γονέων, το άτομο στρεφόταν στη μητέρα για συμβουλές και για απόψεις ακόμη και σε μεγαλύτερη ηλικία από την παιδική - εφηβική... Καθότι μιλάμε για σύνοδο το άτομο αντιλαμβανόταν τη σχέση των γονέων ως αρμονική και κατά τη διάρκεια του γάμου και αφού αυτός τελείωσε (οι ίδιοι πράγματι όταν χώρισαν το έκαναν με ήπιο τόνο και ήταν από κοινού απόφαση). Που καταλάβαινε λοιπόν κανείς ότι η σύνοδος γινόταν σε διαφορετικά ζώδια; Η ίδια η κοπέλα ήταν σε θέση να αναγνωρίσει πως οι γονείς της ήταν φύση και σκέψη δύο τελείως διαφορετικοί άνθρωποι. Λες και η σύνοδος εκτός ζωδίου είχε δώσει μια χροιά αντίθεσης. Αυτό όμως είναι μόνο ένα παράδειγμα. Δεν έχω δει και άλλες όμοιες περιπτώσεις για να το τεκμηριώσω περισσότερο....
  • morgangreene @ 18.12.2008 19:49
    Πολύ ενδιαφέρον το παράδειγμα, τροφή για σκέψη!

έχουν γενέθλια 211 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάκωβος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...