παρακαλώ περιμένετε...

Tί ειναι τούτο συν-κρονοχτυπημένα ψάρια μου???????????????????

  • Stardonna @ 23.09.2008 23:50
    Rattlesnakes κοίτα τον Κρόνο βεβαίως αλλά κοίτα και λίγο καλύτερα τη σύνοδο που κάνει τώρα ο Πλούτωνας με τον Ποσειδώνα σου και το τετράγωνο που θα ξανακάνει σε λίγο με τον Άρη σου. Υπάρχει και μια εξασθενισμένη αντίθεση Ποσειδώνα - Σελήνης ενώ ο Ουρανός -που όπως τα έγραψες αυτόν περίμενα να δω πρώτο τραπέζι πίστα- σου κάνει ενα quincux με τη Σελήνη και άλλη μια όψη ενάμισυ τετραγώνου με τον Κρόνο. Αν μη τι άλλο δεν προλαβαίνεις να πλήξεις!
  • Lover @ 24.09.2008 08:46
    Θα απάλυνε τίποτε αν σου έλεγα ότι κι εγώ κριάρι το ίδιο βιώνω τα τελευταία 2 χρόνια?? Επαγγελματικά (2005 κλείνει η καλή δουλειά μου 1/8/08 με απέλυσαν απ την άλλη) χώρισα απ τον τοξότη, έχασα φίλους -βρήκα κι άλλους βέβαια αλλά αυτό δεν απαλύνει το πόνο της διαπίστωσης.. Don't feel lonely outthere ... Join us..
  • KaMiKaZe @ 24.09.2008 13:40
    ypomoni metavlitoi syntrofoi. Se ligo kairo 8a tyrraniountai Zygoi-Karkinoi-Aigokeroi-Krioi.
    Mas gonatise o &%$#
  • astropeleki @ 24.09.2008 14:16
    ...μμμ ας παρουν μεζε και οι του παρορμητικου...ωραιαιαιαιαιιαααααααα
  • andreas_zepos @ 24.09.2008 15:53
    δεν εισαι μονος- δεν εισαι ο μονος-δεν εισαι μονος-δεν εισαι ο μονος!!!
    τυφλα να χει το πινατουμπο! πιναΤΟΥΜΠΕΣ κανουμε ολα τα ψαρια!!!
    και για να μην τους παρω ολους στο λαιμο μου...εγω τουλαχιστον..
  • vatsou @ 29.09.2008 11:34
    Στις ετήσιες ψαρο-προβλέψεις 2008 γραφει ο Πανόπουλος:"Οι αποφάσεις που διστάζεις να πάρεις σου επιβάλλονται σαν εξωτερική πραγματικότητα. Βρίσκεσαι σε μια σχέση που παραπαίει μεταξύ πλήξης και βάλτου αλλά κανείς δεν αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να την λήξει, ή εν πάσει περιπτώσει να την ανανεώσει. Ο Ουρανός επεμβαίνει και βάζει στη σχέση τον περίφημο τρίτο άνθρωπο που τον ερωτεύεσαι τρελά ή εσύ ή ο άλλος. Η σχέση τελειώνει. Τα πράγματα μπορεί να μην επιβάλλονται από έξω αλλά να είναι δική σου απόφαση. Μόνο που είναι ξαφνική και δεν έχει προγραμματιστεί. Λες καληνύχτα σε μια δουλειά και την επόμενη αποφασίζεις να μην ξαναπάς γιατί θέλεις επιτέλους να δώσεις τη ψυχή σου σε κάτι που θα σε γεμίζει και θα σε κάνει να σηκώνεσαι από το κρεβάτι χωρίς να αισθάνεσαι ότι πηγαίνεις στη λαιμητόμο(...) Λέξι κλειδί: Αλλαγή εκ βάθρων χωρίς αναβολή. Κι άλλη μία: Ξεβόλεμα. Κι άλλη μία: Απελευθέρωση...."
    Εμένα πάντως οταν το διάβασα μου σηκώθηκε το "λέπι" καγκελο!!! Μήπως γιατι κι εγω, οπως (ακριβώς!!) κι εσυ Rattlesnakes, είμαι καταμεσής της τρικυμίας και του αστραπόβροντου?!Λένε ότι συνήθως μετά ακολουθεί η νηνεμία και βγαίνει το ουράνιο τόξο.(βλεπεις, παρακολουθω και την πρόβλεψη του καιρού! χαχα).Ας τολμήσω κι εγώ να κανω μια πρόβλεψη: τον ανανεωμενο και πιο εξελιγμένο εαυτό μας θα τον προσέχουμε και θα τον αγαπαμε πιο πολυ και πιο βαθειά. Αν μη τι άλλο ότι παλεύεις τόσο, εκτιμάς και άλλο τόσο..
  • judith @ 29.09.2008 22:27
    Εγω τι να πω..μουγκωσα απο τις αναποδιες.Απο τα πιο ζορισμενα καλοκαιρια της ζωης μου.Νοσοκομεια εγχειρησεις.-ευτυχως απλα πραγματα- μια παλλινδρομη κυηση,ενας (μεγαλος για μενα )ερωτας που μετα απο τρια χρονια αρχισε να παραπαιει,ενας πρωην παραμελημενος,εκδικητικος συζυγος που δεν δινει διαζυγιο και μου κανει τη ζωη πατινι,εκλεισε η εταιρια που δουλευα,ε...κανενας καλος εξορκιστης υπαρχει?οχι?μη μου πεις! i'm dead

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...