παρακαλώ περιμένετε...

Εν λευκώ

  • lahmacun @ 05.08.2008 20:41
    Μοργκαν μας επιασε η εκλειψη ? θα μας περασει
  • morgangreene @ 05.08.2008 20:54
    Λαχ πώς την ένιωσες την έκλειψη; Προσωπικά η έκλειψη έφερε μνήμες του παρελθόντος, κάτι εκλάμψεις διόρασης βασανιστικές που επαληθεύθηκαν και με παρέλυσαν... Κι από εκεί που ήθελα πάση θυσία να τελειώσω στο μυαλό και στην καρδιά μου μια κατάσταση ήδη τελειωμένη από καιρό, μια κατάσταση θνησιγενή εν γνώσει μου, ήρθαν τα νέα να κάνουν τη δουλειά.
    Δεν ξέρω, μάλλον είμαι ευγνώμων γι' αυτό. Ήταν συνέπεια πράξεων και παραλείψεων, απλά συνειδητοποίησα ότι δεν πρέπει να πιστεύω σε παραμύθια δικής μου έμπνευσης και ανεξαρτήτως δικών μου επιπολαιοτήτων. Και το παρόν, επίσης θεμελιωμένο σε απερισκεψία αλλά τουλάχιστον πραγματικό, συνεχίζεται, χωρίς συναισθηματικά παράσιτα του παρελθόντος.
    Αναρωτιέμαι η ενεργοποίηση τέλη Γεννάρη με πρώτο 15ήμερο Φλεβάρη τι θα φέρει...
  • lahmacun @ 05.08.2008 21:05
    Μοργκαν δεν μου συνεβει κατι φοβερο αυτες τις μερες ... μεχρι σημερα τουλαχιστον .. εχω προοδευμενη σεληνη πανω σε ποσειδωνα και μεσουρανημα .. η κατασταση που περιγραφεις
    "Ήταν συνέπεια πράξεων και παραλείψεων, απλά συνειδητοποίησα ότι δεν πρέπει να πιστεύω σε παραμύθια δικής μου έμπνευσης και ανεξαρτήτως δικών μου επιπολαιοτήτων. Και το παρόν, επίσης θεμελιωμένο σε απερισκεψία αλλά τουλάχιστον πραγματικό

    ειναι μια κατασταση που βιωνω .. απο την πανσεληνο του Μαιου .. πανω στον ποσειδωνα μου επισης ..

    Καταλαβαινω καλα τι λες ..
  • morgangreene @ 05.08.2008 21:28
    Πολύς Ποσειδώνας σου έπεσε Λαχ... Εγώ πάλι δεν έχω καμια ποσειδώνια επιρροή τον τελευταίο 1,5 χρόνο - αν και το ότι είμαι Ιχθύς μάλλον αρκεί . Κι αυτό είναι ακόμα πιο βασανιστικό, τα πάντα ήταν ξεκάθαρα κι εγώ έπεσα μες στη φωτιά, απλά επειδή ήθελα να το νιώσω. Το ένιωσα, και τέλειωσε, και μπήκε και η ταφόπλακα. Κατάλαβα πολλά πράγματα για μένα, πάντως. Κυρίως ότι πρέπει να είμαι πολύ πιο απογοητευμένη από τον κόσμο και τους ανθρώπους και τον έρωτα για να λειτουργώ έτσι απ' ό,τι νόμιζα.
  • morgangreene @ 05.08.2008 22:06
    Θα τα ξαναπούμε, με καλεί το πραγματικό παρόν . Καλό βράδυ!

έχουν γενέθλια 233 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πανάρετος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...