παρακαλώ περιμένετε...

Θα αρχίσω να βρυχώμαι...

  • KaMiKaZe @ 07.09.2007 12:05
    I zwi einai poly mikri gia na ka8esai na pairneis sta sovara ton ka8e ena pou den 3erei ti tou ftaiei k ti tou ginetai, ti niw8ei k ti de niw8ei. An katapiezesai psyxologika, move on.
  • bluelion @ 07.09.2007 12:41
    na katalabeis pws sou kanei nazia gia na krataei to pathos sth sxesh sas.logika(san liontari)
  • ninaricci @ 07.09.2007 13:49
    bluelion για να κρατήσεις έναν άνθρωπο κοντά σου υπάρχουν normal τρόποι και συμπεριφορές.αυτού του είδους οι άνθρωποι είναι για τα μπάζα.δεν αξίζουν μία .και καλά θα κάνει το ψαράκι να τον ξαποστείλει..υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές ....
  • ninaricci @ 07.09.2007 14:04
    θα συμφωνήσω μαζί σου happy cloud
  • blueview @ 07.09.2007 14:05
    ......SO MUST GO ON......
  • angel8 @ 07.09.2007 14:06
    Που ειναι η παρεα; Σας εχασα. Σημερα ειχε τρελη δουλεια. Τι κανει ο Τζακ ο αντεροβγαλτης με το μαχαιρο-κουζινο-πριονο;
  • Stardonna @ 07.09.2007 14:44
    penthesileia με λίγα λόγια και σταράτα: σκούρα τα πράγματα. Σαφώς δεν είναι «τυχαίο» άτομο για σένα. Σε έλκει έντονα και τον έχεις τοποθετημένο «πολύ ψηλά», μοιάζει περισσότερο με γονεϊκή φιγούρα που θα σε στηρίξει και θα σε βοηθήσει να πετύχεις ότι θέλεις, είναι ίσως ο «καλός γάμος» που θα σε καταξιώσει κοινωνικά, αυτό ακριβώς που θα θέλανε οι γονείς σου από σένα. Οι Σελήνες σας στο ίδιο ζώδιο (και μάλιστα στον δικό σου 1ο οίκο) δείχνουν την αυτόματη συναισθηματική ροή ανάμεσα σας, την ομοιότητα των αναγκών σας και των ενστικτωδών αντιδράσεων σας ωστόσο η δική σου Σελήνη από μόνη της δεν είναι και η πιο «ευχαριστημένη», για να το θέσω πιο μαλακά. Το τετράγωνο του Κρόνου του με τους Δεσμούς της Σελήνης σου έρχεται να επιβεβαιώσει την καρμική παράμετρο της συνάντησης σας όπως και οι πολλές δύσκολες όψεις που με λίγα λόγια λένε ότι η κοινή σας ζωή δεν είναι καθόλου εύκολη και όσο πιο γρήγορα πάρεις τα μαθήματα σου και πας για άλλες πολιτείες τόσο το καλύτερο. Η Αφροδίτη, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας σου «χτυπάνε» τους δικούς του πλανήτες, ο Δίας και ο Ουρανός του τους δικούς σου. Η σχέση είναι εκρηκτική και ασυνεχής, ενδεχομένως και "αντισυμβατική", δεν μπορεί να αναπτυχθεί και να νομιμοποιηθεί, τα παιχνίδια γοητείας και εξουσίας δεν έχουν τέλος, άλλα πράγματα σας αρέσουν κι εσύ για αυτόν γίνεσαι χαλινάρι και βάρος ή "κριτής"... Ο Κρόνος ήδη έχει πάρει θέση απέναντι σου και σε σημαδεύει ανάμεσα στα φρύδια - μάλλον σε στενοχωρώ τώρα αλλά δε νομίζω ότι ο άλλος θα παραμείνει, ενεργά τουλάχιστον, για πολύ ακόμα στη ζωή σου και όταν θα έχει περάσει καιρός θα πεις κι εσύ «καλύτερα»… Έχεις 4 πλανήτες στον Σκορπιό και τους 4 στον 1ο σου οίκο –δεν είσαι από αυτούς που θα πέσουν στο πεδίο της μάχης όσο κι αν παραπλανά το γλυκό παρουσιαστικό σου. Πάντα θα γυρίζεις από τον πόλεμο, πάντα εσύ θα αποφασίζεις για σένα και θα μπορείς να ανασυγκροτείς τη ζωή σου –θυμήσου το αυτό όποτε ζορίζεσαι.
  • angel8 @ 07.09.2007 14:53
    Α! Εχεις χρονο να δεις κ το δικο μας χαρτη stardonna?
  • penthesileia @ 07.09.2007 14:57
    Stardonna ευχαριστώ πάρα πολύ για τον σχολιασμό...Για να πω την αλήθεια, κι εγώ νιώθω πως δεν θα είμαι για πολύ ακόμα με αυτόν τον άνθρωπο...πάντως και οτι σίγουρα δεν παρουσιάστηκε τυχαία στην ζωή μου...Ξέρω ότι έχω να μάθω πράγματα - ίσως με τον δύσκολο δρόμο - αλλά θα με κάνουν πιο δυνατή και σίγουρη...Δεν νιώθω αδύναμη δίπλα του ή κατώτερη, σε καμμία περίπτωση, απλά συχνά με αποσυντονίζει και με βαραίνει με την ιδιόρρυθμη προσωπικότητά του...Εκτός αυτού δεν μπορώ να καταλάβω με σιγουριά τι ακριβώς νιώθει γιατί το δείχνει με τον δικό του τρόπο και αρνείται να μου το εκφράσει λεκτικά...Οπως κι αν έχει και πάλι ευχαριστώ..
  • blueview @ 07.09.2007 15:01
    ωραιαααα ωραιαααα..... ευγε star* ευγε!!!!!!!!!!!!!!
  • bluelion @ 07.09.2007 16:52
    oxi, den sumfwnw katholou na kathaise se mia sxesh otan o allos se meiwnei, oso ki an ton agapas. apla anarwtiemai mhpws se ektimaei perissotero apo oti pisteueis kai to kanei auto apo fobo mh se xasei i an to kanei apla gia na se peiraksei ligo. opws kai na exei na tou to dhlwseis kai na eisai ksekatharh mazi tou pws an sunexisei na to kanei auto, oso kai na se ponesei tha ton parathseis.merikes fores kanoume sa mikra paidia kai petame kakies logo afhrhmadas xwris na skeftoume pws auto mporei na peiraksei kapoion, an katalabei poso se peirazei tha sou zhthsei sygnwmh pisteuw. gia liontari tetoiou eidous oute egw mporw na katalabw. koita na deis to liontaraki kakia!!!

έχουν γενέθλια 307 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ειρήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...