παρακαλώ περιμένετε...

ΨΑΡΙ+ΖΥΓΟΣ ?

  • Stardome* @ 04.04.2007 13:13
    chaos, πολύ γενικά θα σου έλεγα ότι η σχέση αυτή άρχισε την στιγμή που εσύ ήσουν «σαν έτοιμη από καιρό» να ζήσεις ένα αίσθημα κι ότι αν ο Ζυγός σου είναι γεννημένος περίπου στη μέση του ζωδίου του η ιστορία σας είναι πολύ συναρπαστική αλλά ασυνεχής και ούτε να διανοηθείς να τον περιορίσεις γιατί θα τον χάσεις εν μία νυκτί –όπως ξαφνικά προσγειώθηκε στη ζωή σου τόσο ξαφνικά θα αποχωρήσει. Καλύτερα λοιπόν «φιλαράκια» (ή μήπως και συνάδελφοι με ανοιχτά μυαλά και κοινούς στόχους, που τα λένε όλα και ονειρεύονται μαζί παρά καταστάσεις που αρμόζουν σε «νοικοκυρές σε απόγνωση». Η τελευταία ηλιακή έκλειψη δείχνει μεγάλο ερωτικό πάθος και ένα πολύ «γεμάτο» εξάμηνο και ταυτόχρονα ως τα μέσα Οκτώβρη ο Δίας επιτάσσει «σχέσεις -σχέσεις -σχέσεις». Ζήσε το τώρα που μπορείς και «μην ανησυχείς» καθόλου –τον Αύγουστο έρχεται ο Κρόνος να δοκιμάσει και αισθήματα και ανθρώπους και να σβήσει με γομολάστιχα τις ενδεχόμενες αυταπάτες που δημιουργεί αυτή τη στιγμή ο Ποσειδώνας σε σύνοδο με τον γενέθλιο Ερμή σου –η «διαταραχή» που ονομάζουμε Έρωτας καλώς ή κακώς δεν κρατάει για πάντα. Τώρα είναι ο «μήνας του μέλιτος» και απόλαυσε τον γιατί μοιραία έπεται και η ώρα της κρίσης και μόνο τότε θα μπορείς να «κρίνεις» τι κρατάς και τι αφήνεις.
  • starQueen @ 04.04.2007 13:23
    stardome ... se paromoia fasi ... egw zigos aftos psaraki ? no mellon ?
  • Stardome* @ 04.04.2007 13:26
    starQueen ποια ακριβώς είναι η ερώτηση; Αν Ιχθείς-Ζυγοί παντρεύονται; (μεταξύ τους). Νομίζω πως συμβαίνει κι αυτό -τις προάλλες που ήμουν στο Ληξιαρχείο πήρε το αυτί μου οτι έχουν έχουν σημειωθεί πολλά "κρούσματα" ))))))
  • starQueen @ 04.04.2007 13:32
    stardome .... egw eimai zigos ...aftos psari ... apla rwtaw an aftoi oi 2 kanun xwrio .... ? ? ? einai paromoia fasi , antistrofa omws ... nai , sigura pantevontai ..san thelei i nifi kai o gampros .... xixixixi
  • chaos @ 04.04.2007 13:46
    stardome, σε ευχαριστω πολυ. Ο ζυγος ειναι πραγματι στα μεσα του ζωδιου του. Και πραγματι ειναι συναρπαστικη αλλα ασυνεχης η σχεση. Αυτη η ασυνεχεια ομως ειναι που με καταρατροπωνει . Αν ειναι ετσι ο μηνας του μελιτος πως ειναι η ωρα της κρισης?
  • starQueen @ 04.04.2007 13:56
    stardome .... enlighten me ! chaos se niwthw tooooooooooso poli !
  • chaos @ 04.04.2007 15:18
    starqueen διαβασα τα Post σου στο σπιτι του τοξοτη και σε καταλαβαινω απολυτα (στην αντιστροφη φαση βεβαια). Σαν ψαρι το μονο που εχω να σου πω ειναι οτι εαν το ψαρι ερωτευθει δεν κοιταζει τιποτα αλλο απο τον ερωτα του. δεν λειτουργει εαν δεν εχει την πληρη αποδοχη και τρυφεροτητα απο τον αλλο. Δεν αντεχει την αμφιβολια και θελει διαρκη επιβεβαιωση.

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...