παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
άντρας σκορπιός

Καλησπέρα. Καθόλου προτότυπο το θέμα μου, το ξέρω, αλλά θέλω να τα πω κάπου. Χώρισα με έναν σκορπιό το καλοκαίρι για 4η φορά μέσα σε δύο χρόνια. Να πω κι εγώ ότι δεν είχα γνωρίσει ξανά τέτοιον άντρα; Θα το πω. Να πω επίσης ότι για πρώτη φορά στη ζωή μου ένιωσα τόσο έντονα συναισθήματα για έναν άντρα κι ότι μαζί του έκανα το πιο τέλειο σεξ; Θα το πω. Πάντα χωρίζαμε στα καλά καθούμενα, από μια κουβέντα, και μετά τίποτα, σιωπή. Κι επέστρεφε πάντα μετά από δύο μήνες το πολύ σα να μη τρέχει τίποτα. Τώρα κοντεύει μισός χρονος κι ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

 

Μου είχε αλλάξει τη πίστη. Πότε τρελό ενδιαφέρον (τόσο πολύ που ήμουν σίγουρη ότι είναι πολύ ερωτευμένος μαζί μου) και πότε τόση αδιαφορία που νόμιζα ότι του είμαι περιττή. Εγώ ήμουν ο εαυτός μου. Δεν  επαιζα παιχνίδια, μετά τα 30 τα θεωρώ περιττά. Ό,τι ένιωθα το έλεγα και το έκανα, δε κρατούσα τίποτα για μένα. Αλλά με θαύμαζε. Ήταν σα να μην είχε γνωρίσει άλλη σαν εμένα. Επίσης δεν ήμουν του γούστου του. Πάντα τα είχε με καστανές κι αυτές τον τραβούσαν από μικρό κι εγώ ήμουν η μοναδική ξανθιά που τα είχε. Επίσης προτιμούσε βόρεια προάστια ενώ εγώ είμαι από επαρχία, ένα απλό κορίτσι. Το άκρως αντίθετο από όλα όσα ήξερε. Πριν από μένα είχε μια σχέση 6 χρόνων με μια κοπέλα την οποία είχε αρραβωνιαστεί. Μου είχε πει ότι η σχέση τους τα τελευταία δύο χρόνια ήταν άθλια. Τον χώρισε εκείνη ενώ εκείνος ήθελε να την παντρευτεί παρόλα αυτά. Μου είπε ότι την ξεπέρασε γρήγορα. Δεν τον πίστεψα. Μετά από αυτή ακολούθησαν παντρεμένες, ανύπαντρες, ξένες, Ελληνίδες. Όλες για 2 μήνες το πολύ. Καταλάβαινα ότι έτσι προσπαθούσε να τη ξεπεράσει. Όταν ήμασταν μαζί ήμουν σίγουρη ότι την είχε ξεπεράσει και ήθελε μόνο εμένα. Κάποιες φορε΄ς όμως ήμουν σίγουρη ότι δεν την έχει ξεπεράσει. Δε ξέρω αν ήταν ερωτευμένος ακομα μαζί της, αν ήταν μια εμμονή, αν ήταν εγωισμός που εκείνη προχώρησε αμέσως τη ζωή της μετά από αυτόν. Μια μέρα πριν χωρίσουμε την είχε δει σε μια εκδήλωση με τον αρραβωνιαστικό της και σηκώθηκε κι έφυγε. Την επόμενη χωρίσαμε για χαζό λόγο πάλι και το .ολο σκηνικό που το αποκάλυψε όταν τα βρήκαμε πάλι. 

 

Το καλοκαίρι χωρίσαμε επειδή είπε κάτι που με έθιξε. ?Δεν ειπαμε τέλος, απλά δε ξαναμιλήσαμε. Χάλια καλοκαίρι και φθινόπωρο. Ακόμα και τώρα τον περιμένω να γυρίσει. Είμαι χαζή το ξέρω.Αναρωτιέμαι αν χρησιμοποίησε και μένα για να ξεπεράσει τη πρώην του. Πως θα ξεπεράσει ένα Ψάρι τον Σκορπιό τον οποίο αγάπησε τόσο πολύ, με τον οποίο είχαν χημεία κι έκαναν, εκτός από τέλειο σεξ, και καλή παρέα; Δε θέλω να τον θέλω και δεν επιδιώκω επαφή ούτε καν 'εχω στήσει τυχαία συνάντηση. Απλά κάποιες απορίες μου που δεν έχουν απαντήσεις από τον ίδιο με τρώνε. 

 

Τι σόι άνθρωποι είναι αυτοί οι Σκορπιοί; Αν ήμουν σκύλα δε θα με άφηνε τόσο εύκολα ε; Ευχαριστώ 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...