παρακαλώ περιμένετε...

Τραγελαφικές καταστάσεις

  • psarokroketa @ 08.08.2014 19:48
    γεια χαρα,
    και εγω 14/3/1986 γεννημενη αλλα με ωροσκόπο σκορπιό.
    και συμπτωση ,η μονη σχεση που διήρκησε καιρό (3 χρόνια) ηταν με ταυρο και ωροσκοπο παρθενο (το πιθανοτερο-ειχαμε ενα μικρο θεμα με την ωρα).
    τα καλυτερα παιδιά -αλλα βαρεθηκα νωρίς .διηρκησε τοσο γιατι ειναι εξαιρετικό παιδί και γεματο κατανοηση.
    τωρα για ζυγους ,δεν ξερω ,δεν εχω σχετιστεί .
    τα τελευταια δυο χρόνια όμως τα πραγματα στα αισθηματικά μου και στην κοινωνική μου ζωή ,πανε χαλια-φυσικα φταιω και εγω σε μεγαλο βαθμό .
  • ladyinvalid @ 11.08.2014 16:14
    Δε χάνεις και τίποτα. Ναι, δημιουργούν εντυπώσεις, ναι είναι το παραμύθι προσωποποιημένο, αλλά διαρκεί όσο ένα πυροτέχνημα. Για τα καλύτερα παιδιά θα συμφωνήσω! Κι εγώ κάποτε το βαριόμουν απίστευτα το χαρακτηριστικό, αλλά μετά το τελευταίο χουνέρι, η νοοτροπία μου άλλαξε άρδην! Το συγκεκριμένο άτομο έχει κάνει προσπάθειες επαναπροσέγγισης, που, ενώ σε άλλες περιπτώσεις θα χαιρόμουν και θα ενέδιδα, τώρα έχει δει τοίχο και χαίρομαι απίστευταγι αυτό. 
  • AnnaSam @ 14.09.2014 15:23
    Γεια σου κοπελιά... Κοίτα, εγώ από χάρτες δεν ξέρω αλλά θα σου πω ένα πράγμα. Άκου πρώτα την καρδιά σου! Εκείνη τι σου λέει; Θέλεις το ζυγό ή τον ταύρο; Αλλά πραγματικά! Όχι επειδή έχεις συνηθίσει το ζυγό ή τον ταύρο. Όταν καταλάβεις τι θέλει η καρδιά σου, πίστεψέ με, θα έχεις βρει τη λύση που ψάχνεις.

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...