παρακαλώ περιμένετε...

ερωτηση ΔΙΑ

  • Shark @ 29.07.2014 16:48
    Διελευση Δια απο τον 7ο εχεις συμφωνα με τα στοιχεια που εχεις δωσει.Εκει ειναι ο ναταλ Διας σου.
  • raman @ 29.07.2014 17:46
    Που κατα ποσο με επηρρεαζει ; τρωω το ενα χαστουκι πισω απο το αλλο.
  • Shark @ 29.07.2014 19:43
    Tα χαστουκια δεν στα δινει ο Διας...Κανει βεβαια ενα 4γωνο με τον Αρη στον σκορπιο στο 10ο τωρα αλλα ειναι περαστικο και φευγει.Οι δυσκολιες μαλλον θα ειναι απο τον διευλανοντα Κρονο στον 10ο η ο διελευνων Πλουτωνας απο τον 1ο οικο σου.
  • moisture666 @ 29.07.2014 21:43
    καλησπερα

    η διελευση του δια  ενεργοποιει το yod του γενεθλιου δια με εξαγωνο γ.ηλιου κ γ.σεληνης.
    αν εισαι ανοικτο κ δεκτικο μυαλο προς ολες τις θεωριες κ πιθανοτητες αυτη η επιδραση-διελευση θα ειναι ιδιαιτερα ευεργετικη.
    βεβαια εδω απο μυαλο...εχεις ενα ερμη στα χαζοψαρα ο οποιος κανει αντιθεση με κρονο, τετραγωνο με ποσειδωνα οπως κ τριγωνο με ουρανο.
    συνηθως ενας τετοιος διας(κορυφαιος στο yod)  δεν αφηνει τον ανθρωπο να δουλεψει με γηινο τροπο.

    τελος παντων....επιστροφη δια σημαινει την  αρχη ενος κυκλου αναπτυξης κ προοδου.
    διευθετουνται σημαντικα ζητηματα που εχουν σχεση με τον 7ο οικο.

    τα λεμε
  • AriesLeo @ 29.07.2014 21:57
    Ωραία τα'πε ο πατήρ ζυγοκαρκίνος!
  • moisture666 @ 30.07.2014 13:12
    Η ολλανδή Karen Hamaker Zondag, αστρολόγος με πλούσιο συγγραφικό έργο, γράφει ότι οι φιγούρες Yod δείχνουν πολύ συχνά μια κατάσταση αδιεξόδου και την ανάγκη το άτομο να επιλέγει στην ζωή αναγκαστικά μεταξύ δυο κακών. Γράφει επίσης ότι όταν ενεργοποιείται το Yod από προόδους, κατευθύνσεις ή διελεύσεις, ο άνθρωπος έρχεται αντιμέτωπος με διχασμούς σχετικά με το ποιά απόφαση πρέπει να πάρει. Υπάρχουν πολλά στοιχεία σήμερα για την φιγούρα Yod απ'ότι είχαμε στο παρελθόν. Οι περισσσότεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον όρο ''δάχτυλο του Θεού'' για να περιγράψουν το Υοd. Τέτοιοι άνθρωποι έχει παρατηρηθεί ότι πολλές φορές γίνονται θύματα καταστάσεων παρά τη θέλησή τους. ''Ετσι συχνά βρίσκουμε ανθρώπους που είναι τα λεγόμενα ''μαύρα πρόβατα''. Σίγουρα όχι εύκολοι άνθρωποι επειδή δεν εφησυχάζουν σε βεβαιότητες. Η εσωτερική ανησυχία που συνδέεται με το Yod είναι έντονη, καθώς το άτομο ξεβολεύεται αλλά και ξεβολεύει τους άλλους από μικρή ηλικία, και κυρίως όποιους απαιτούν από αυτόν/η υπερβολική πειθαρχία. 'Ανθρωποι με φιγούρες Yod στον χάρτη τους , αν έχουν την υποστήριξη των γονέων τους, παρά τα εμπόδια, τελικά σε κάποια φάση κατανοούν τον εαυτό τους αλλά βοηθάνε και άλλους ανθρώπους να κατανοήσουν τα πράγματα, αλλά το Yod χρειάζεται χρόνο και σκληρή δουλειά. 
  • moisture666 @ 30.07.2014 13:12
    http://www.myhoroscope.gr/forum/γενέθλια-αστρολογία-148/h-φιγούρα-yod-στον-αστρολογικό-χάρτη-12990/
  • moisture666 @ 30.07.2014 13:13
    Εγω το λεω....κ@λοδαχτυλο!!!
  • raman @ 30.07.2014 14:14
     απο αυτα που διαβαζω αρχιζω να τρομαζω.κ καιρο τωρα νιωθω πως αν την βγαλω καθαρη αυτην την χρονια δεν εχω να φοβαμαι τιποτα.http://athanastrology.blogspot.gr/2011/11/yod-150.html
  • alice16 @ 30.07.2014 23:56
    Τι είναι ο Δίας τελικά;  Ένα ζήτημα δεοντολογίας και ηθικής συνδέεται συχνά με την τοποθέτηση του Δία. Σε αντίθεση με τον Κρόνο, που είναι πιο αντιπροσωπευτικός των κοινωνικών δομών και των προσδοκιών, ο Δίας συνεπάγεται την ανάγκη για μια φιλοσοφική (ή μερικές φορές θρησκευτική)  συνοχή μεταξύ του τι κάνουμε πρακτικά και τι πιστεύουμε ότι πρέπει να κάνουμε ηθικά. Η βασική πεποίθηση, η εσωτερικη, η δικιά μας, είναι πάντα στο επίκεντρο της σύγκρουσης, όχι η εξωτερική προσδοκία που προέρχεται από τους άλλους. 
     
    Ο Δίας στον οικο που βρισκεται  δείχνει την επιθυμία να επανεξετάσει κανείς αυτές τις πεποιθήσεις που επηρεάζονται σοβαρότατα από τη φιλοσοφίας της ζωής και τον κώδικα συμπεριφοράς του ατόμου. Τρέχουσες πεποιθήσεις μπορούν να περιορίζουν τη μελλοντική ανάπτυξη ή την ελευθερία. Μέσα σε αυτή την προοπτική, η υποκρισία και τα ηθικά διλήμματα είναι πιο συχνά προβλήματα από την απογοήτευση που συνδέεται με τους εξωτερικούς νόμους του Κρόνου.
     
    Με άλλα λόγια δηλ. με το Δία, το μέσα σου που αλλάζει ή επαναπροσδιορίζεται ή βγαίνει επιτελους στην επιφάνεια, σε ωθεί να αλλάξεις. Ενώ με τον Κρόνο, οι έξω καταστασεις ειναι αυτές που σε σμπρώχνουν στην αλλαγή. 
    Έτσι έχω καταλάβει εγώ τουλάχιστον την επιδραση του Δία με ό,τι έχω διαβασει και βιώσει. 

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...